- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Ya benim oğlan çok serseri acıkınca mümkün değil 1 saniye beklemez,bide sütü ağzında biriktirip ağzını açıyor her seferindecanım 14. Gün deyim korse ile sanırım baya toplandı AA halen 4 aylık duruyor karın zamanla inecek daha rahim 1ayda tam iniyormuş. Birde yapı galiba ya
suko güzel geçsin doğumun inş. Canım
hormonlar hormonlar lohusalık ta daha fazla tavan yapacakher ne kafa lohusa kafasında yaşamasamda 2 3 güne bir zırıl zırılağlıyorum
göÜn aydın canımmm
Canım tazyikli gelince öyle oluyor. Biraz elinle sağarsın yada akmasını bekleyip verirsen daha rahat emer..
Gebe okulunda sürekli bebeğin son bıraktığı memeden başlanır o bitince diğerine geçilmesi gerektiğini diyor ebe.Yaa kizlar ben anlamadim su emzirme isini. Simdi ilk emzirirken diyelim sag gogsu emdi. Sonra diger gogus emzirilecek mi yoksa aradan zaman gectikten sonra mi diger gogus emzirilecek
aile ve çalışma bakanlığına bağlı sosyal hizmet merkezlerinde veriliyor canım.Şu 300 tl yi nerden veriyorlar?
Ne demek koca koca kadınların pardon o nsı bı tabır oyle susuyum bsey demyım dyrm ama pardonda anlyosan arkadsım cvp yazma nasıl yazmam gerektıgını sana srcak dglm el alıskanlgı dedım daha neyı uzatıp yok koca koca kadınlar dyosun anlayanlar nsı anlyo yazdıklarımıÖzellikle koca koca kadinlarin öyle yazması da ne bileyim
YorularakNe demek koca koca kadınların pardon o nsı bı tabır oyle susuyum bsey demyım dyrm ama pardonda anlyosan arkadsım cvp yazma nasıl yazmam gerektıgını sana srcak dglm el alıskanlgı dedım daha neyı uzatıp yok koca koca kadınlar dyosun anlayanlar nsı anlyo yazdıklarımı
Rahatsız oluyorsan cvp vermezın olur bıter anladın szden baska kımse dert etmedı nedenseYorularakgerçekten ben çok yoruluyorum ve rahatsız oluyorum böyle olunca
Biz buna dert değil duyar diyoruz. Ben cevap vermekten rahatsız olmuyorum, sen yazdığın için ve devamlı burda olup okumak zorunda olduğum için rahatsız oluyorum. Mecburen gözüme gözüme geliyor yazdıkların, anladın?Rahatsız oluyorsan cvp vermezın olur bıter anladın szden baska kımse dert etmedı nedense
Ne demek koca koca kadınların pardon o nsı bı tabır oyle susuyum bsey demyım dyrm ama pardonda anlyosan arkadsım cvp yazma nasıl yazmam gerektıgını sana srcak dglm el alıskanlgı dedım daha neyı uzatıp yok koca koca kadınlar dyosun anlayanlar nsı anlyo yazdıklarımı
Okumak ıstmezssen okumazssın ya grcektn senınke hc ugrasacak halde deglm suanda demkkı anlma bzuklgun varBiz buna dert değil duyar diyoruz. Ben cevap vermekten rahatsız olmuyorum, sen yazdığın için ve devamlı burda olup okumak zorunda olduğum için rahatsız oluyorum. Mecburen gözüme gözüme geliyor yazdıkların, anladın?
Hayr ya el alıskanlgı dedım daha neyın dalgasındalarArkadaşım polemiğe gerek yok. Mesele anlaşmak değil. Mesele dilimize göstermemiz gereken özen.. Rica ederim. Bir platformda siz de gerekli özeni gösterin. Türk Dili, bu özeni fazlasıyla hakeden köklü bir milletin dili..
Okumamam için senin yazmaman lazım. Neyse zaten beni tanımadığın ve hassasiyetlerimi bilmediğin için sana bunları anlatmak zor. Yukarıda arkadaşım hislerimi yazmış zaten. İyi akşamlarOkumak ıstmezssen okumazssın ya grcektn senınke hc ugrasacak halde deglm suanda demkkı anlma bzuklgun var
Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla kavuşun inşallah40+3'den merhaba
Bugün hastane kontrolünden sonra bebeği tamamen doğal yolla beklemeye karar verdik.
Her şey yolunda çok şükür o yüzden doğumu suniyle başlatmanin bir anlamı olmadığını söyledi doktorum. Tabii her 2 günde bir kontrolümuz olacak bundan sonra.
Haftaya pazara kadar doğmazsa basacaklar suniyi
Hayırlısı olsun bakalim, çokça dualarınızı beklerim. Doğuramayanlar olarak azınlıktayiz şuan sanırım
Sen her yazılana cvp verıyormusun rahatsz oluBiz buna dert değil duyar diyoruz. Ben cevap vermekten rahatsız olmuyorum, sen yazdığın için ve devamlı burda olup okumak zorunda olduğum için rahatsız oluyorum. Mecburen gözüme gözüme geliyor yazdıkların, anladın?
1 cı senı tanımama grek yok ıkıncı senın hassasıyetlerın senı ılglendrır bnı dgl 3 cu okumadan gecersın olr bter kac aydr burdaym kımse rahatsz olmadı nedense bugune kadar senmı dzelteceksın koca koca kadın gruyorsan sen kndını ha onu blemmOkumamam için senin yazmaman lazım. Neyse zaten beni tanımadığın ve hassasiyetlerimi bilmediğin için sana bunları anlatmak zor. Yukarıda arkadaşım hislerimi yazmış zaten. İyi akşamlar
Anlaşamıyoruz. Ayrılalım.Sen her yazılana cvp verıyormusun rahatsz olu
1 cı senı tanımama grek yok ıkıncı senın hassasıyetlerın senı ılglendrır bnı dgl 3 cu okumadan gecersın olr bter kac aydr burdaym kımse rahatsz olmadı nedense bugune kadar senmı dzelteceksın koca koca kadın gruyorsan sen kndını ha onu blemm
Arkadaş haklı görmezden gelelim bacımAnlaşamıyoruz. Ayrılalım.
Ben kantaron yagi suruyorum o da cok iyiymis. Bende baya korkmaya basladim boyle seylerin basima gelebilecegini hic dusunmemistim bunca zamanŞİmdiden zeytinyagı hindistan cevizi yagı sür sürekli nemli tutmaya çalış o zaman canım
.....Anlaşamıyoruz. Ayrılalım.
İnşallah bi dahaki kontrole kadar kendi gelir canımcım. Bakalım benimde yarın 39+5, kontrol var bakalım ne diyecek bizimki de 42 ye kadar bekleme taraftarı, bebek iyi oldukça40+3'den merhaba
Bugün hastane kontrolünden sonra bebeği tamamen doğal yolla beklemeye karar verdik.
Her şey yolunda çok şükür o yüzden doğumu suniyle başlatmanin bir anlamı olmadığını söyledi doktorum. Tabii her 2 günde bir kontrolümuz olacak bundan sonra.
Haftaya pazara kadar doğmazsa basacaklar suniyi
Hayırlısı olsun bakalim, çokça dualarınızı beklerim. Doğuramayanlar olarak azınlıktayiz şuan sanırım
Tamam canısı.Arkadaş haklı görmezden gelelim bacım
ilk sutu almistirda son sutu alamamistir diye mi en son emzirlin gogusten baslanilmaliymis. Ama sanki bazilari da diger.gogus diyo. Neyse bakalim.hastanede ki hemsire bana ne der o da ayri bir sey soylerse kendime gore takilirim artikGebe okulunda sürekli bebeğin son bıraktığı memeden başlanır o bitince diğerine geçilmesi gerektiğini diyor ebe.
aile ve çalışma bakanlığına bağlı sosyal hizmet merkezlerinde veriliyor canım.
Cnm hc keserkn vs bsey hssedlyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?