2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya benim oğlan çok serseri acıkınca mümkün değil 1 saniye beklemez,bide sütü ağzında biriktirip ağzını açıyor her seferinde Her yere döküyor sütü. Bu sefer memeyi kendi haline bıraktım boğazına kaçmadı çok şükür

Yaa kizlar ben anlamadim su emzirme isini. Simdi ilk emzirirken diyelim sag gogsu emdi. Sonra diger gogus emzirilecek mi yoksa aradan zaman gectikten sonra mi diger gogus emzirilecek
Gebe okulunda sürekli bebeğin son bıraktığı memeden başlanır o bitince diğerine geçilmesi gerektiğini diyor ebe.
Şu 300 tl yi nerden veriyorlar?
aile ve çalışma bakanlığına bağlı sosyal hizmet merkezlerinde veriliyor canım.

Özellikle koca koca kadinlarin öyle yazması da ne bileyim
Ne demek koca koca kadınların pardon o nsı bı tabır oyle susuyum bsey demyım dyrm ama pardonda anlyosan arkadsım cvp yazma nasıl yazmam gerektıgını sana srcak dglm el alıskanlgı dedım daha neyı uzatıp yok koca koca kadınlar dyosun anlayanlar nsı anlyo yazdıklarımı

Yorularak gerçekten ben çok yoruluyorum ve rahatsız oluyorum böyle olunca

Rahatsız oluyorsan cvp vermezın olur bıter anladın szden baska kımse dert etmedı nedense
Biz buna dert değil duyar diyoruz. Ben cevap vermekten rahatsız olmuyorum, sen yazdığın için ve devamlı burda olup okumak zorunda olduğum için rahatsız oluyorum. Mecburen gözüme gözüme geliyor yazdıkların, anladın?

Arkadaşım polemiğe gerek yok. Mesele anlaşmak değil. Mesele dilimize göstermemiz gereken özen.. Rica ederim. Bir platformda siz de gerekli özeni gösterin. Türk Dili, bu özeni fazlasıyla hakeden köklü bir milletin dili..

Okumak ıstmezssen okumazssın ya grcektn senınke hc ugrasacak halde deglm suanda demkkı anlma bzuklgun var

Hayr ya el alıskanlgı dedım daha neyın dalgasındalar

Okumak ıstmezssen okumazssın ya grcektn senınke hc ugrasacak halde deglm suanda demkkı anlma bzuklgun var
Okumamam için senin yazmaman lazım. Neyse zaten beni tanımadığın ve hassasiyetlerimi bilmediğin için sana bunları anlatmak zor. Yukarıda arkadaşım hislerimi yazmış zaten. İyi akşamlar

Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla kavuşun inşallah

Sen her yazılana cvp verıyormusun rahatsz olu
Okumamam için senin yazmaman lazım. Neyse zaten beni tanımadığın ve hassasiyetlerimi bilmediğin için sana bunları anlatmak zor. Yukarıda arkadaşım hislerimi yazmış zaten. İyi akşamlar
1 cı senı tanımama grek yok ıkıncı senın hassasıyetlerın senı ılglendrır bnı dgl 3 cu okumadan gecersın olr bter kac aydr burdaym kımse rahatsz olmadı nedense bugune kadar senmı dzelteceksın koca koca kadın gruyorsan sen kndını ha onu blemm

Anlaşamıyoruz. Ayrılalım.

İnşallah bi dahaki kontrole kadar kendi gelir canımcım. Bakalım benimde yarın 39+5, kontrol var bakalım ne diyecek bizimki de 42 ye kadar bekleme taraftarı, bebek iyi oldukça

ilk sutu almistirda son sutu alamamistir diye mi en son emzirlin gogusten baslanilmaliymis. Ama sanki bazilari da diger.gogus diyo. Neyse bakalim.hastanede ki hemsire bana ne der o da ayri bir sey soylerse kendime gore takilirim artik

Cnm hc keserkn vs bsey hssedlyomu

Hiç bişey hissetmiyorsun canım.Seni rahatlatacak şeyler söylüyorlar.Ne olduğunu anlamadan bebeğin sesini duyuyorsun.Lütfen sakın ol.Bol bol dua et.Sakin olmazsan uyuturlar bebeğini göremezsin ilk dogdugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…