• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Henüz doğurmayan ama dogurmayı bekleyen bacikolarim diğer aylardan birinde şöyle bir şey vardı ss almışım dnnxjdjxjd ben deneyemedim denemeyi düşünürseniz diye atıyorum. Umarım yardımcı olur 🙏❤️

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-20-09-14-40-870_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-01-20-09-14-40-870_com.android.chrome.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 43
  • E7F70835-4F6F-496D-BAED-7EC48B4FF51E.webp
    E7F70835-4F6F-496D-BAED-7EC48B4FF51E.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2025-01-20-09-14-22-114_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-01-20-09-14-22-114_com.android.chrome.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 41
Benimde 3. Bende tüpleri baglatayim diyorum bağlayan varmı çevrenizde nasıl oluyomus
Sezeryansa zaten acmisken şıp diye bağlıyorlar diye biliyorum. Benim komşumun bağlı 3. Bebişte baglatti devlette sezeryan olduğu için acmisken baglayalim dedi okeylediler. Diğer şekilde nasıl bilmiyorum 🥹 bağlanmasına rağmen gebe kalabilen oluyor çok nadir de olsa öyle duymuştum onları da araştırmak lazim 🤗

Sezeryansa zaten acmisken şıp diye bağlıyorlar diye biliyorum. Benim komşumun bağlı 3. Bebişte baglatti devlette sezeryan olduğu için acmisken baglayalim dedi okeylediler. Diğer şekilde nasıl bilmiyorum 🥹 bağlanmasına rağmen gebe kalabilen oluyor çok nadir de olsa öyle duymuştum onları da araştırmak lazim 🤗
Benim 2 normaldi sırf bağlatmak için sezeryan istiyorum bu sefer

Ayyy aynı şekilde cidden sağsam da 3-4 damla gelşyor açılmadı göğsüö ve sertleşiyor belli yani :( soldaki akıyor sağda tık yok.. :(
Merhaba ilk kızımda benimde iki göğüs ucum yoktu bebek emdikçe göğüs ucu çıkmaya başlıyor pes etmeyin.benim mesela sadece sağ göğsümü emebildi çünkü onun ucu daha çabuk çıktı

Sezaryen olmaya gerek yok. Kapalı ameliyat olarak da bağlanıyormuş. 3 küçük delik açıp yapılıyormuş
O Zaman güzel düşünen olursa mantıklı
39+1 den bildiriyorum bu gece de gol değil😀0 belirti hamilelik boyunca mide yanmam hiç olmadi son haftalarda ejderha gibi ilginctir.
Ndnxjxnx benim de diyodum ki benim midem yanmıyor jdnxjxnxjd dilimi eşek arısı soksun ertesi gün bi başladı pir başladı son ay zehir gibiydi 😂😂

39+1 den bildiriyorum bu gece de gol değil😀0 belirti hamilelik boyunca mide yanmam hiç olmadi son haftalarda ejderha gibi ilginctir.
Valla bende duş aldım dedim belki ilerler sancı .. aksine duş iyi geldi ve nerdeyse kesildi gibi bişey aklına geldikçe gelip gidiyor . Yürüyünce artıyor eğilip kalkınca artıyor yatınca gelmiyor uzun süre 😬🤣 bizim doktora göre aktif doğumdaydım mdmdmdmdm

Valla bende duş aldım dedim belki ilerler sancı .. aksine duş iyi geldi ve nerdeyse kesildi gibi bişey aklına geldikçe gelip gidiyor . Yürüyünce artıyor eğilip kalkınca artıyor yatınca gelmiyor uzun süre 😬🤣 bizim doktora göre aktif doğumdaydım mdmdmdmdm
Sen belki dogurursunda bende hiç belirti yok ne sancı ne başka bisey

Kızlar herkese selaaammm 🥰 sizlere çok acil bir sorum olacaktı, bebiş için süt sağdım gece vereceğim ama nerde muhafaza edeceğim bozulmadan? Buzdolabına mı koymalıyım? Ya da dışarıda ne kadar bekleyebilir?

Sezaryen olmaya gerek yok. Kapalı ameliyat olarak da bağlanıyormuş. 3 küçük delik açıp yapılıyormuş
Ama iki kere operasyon olacak bu sefer zaten benim dogumlarim ve bebelerim iri doguyo zor doğumlarim bende okadar acı çekip bide bidaha operasyona gerek yok gibi Dr bugün bu bebeğimde iri ve diyet yap dedi kendim almıyorum sekerimde iyi çıktı Dr belki gizli şeker olabilir diyet yapalım dedi

Back