• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
O kadar vaktim yok cnm biri 4 buçuk biri 2 buçuk kızlarım var birde ben biraz yurusem o gün pertim cikiyor bel ağrısı filan duramıyorum kilolu hamile kaldım onun etkisi çok bence
Hurma tüketmeye başlayabilirsin ve bol bol ev içi iş yapabilirsin o zaman özellikle yer silme çömelme sguat bunlar tetikleyebilir

Ama iki kere operasyon olacak bu sefer zaten benim dogumlarim ve bebelerim iri doguyo zor doğumlarim bende okadar acı çekip bide bidaha operasyona gerek yok gibi Dr bugün bu bebeğimde iri ve diyet yap dedi kendim almıyorum sekerimde iyi çıktı Dr belki gizli şeker olabilir diyet yapalım dedi
Ben iki normal doğum yaptım benim bebeklerin biri 3 buçuk diğeri 2800 kd ama bu bebek iri gibi 3600 dedi hala dogurmadim 40 görürse 4 kilo kesin ama sezeryana hem bizimkiler istemez hemde benim tecrübe ettiğim bişey değil o yüzden cesaret edemiyorum. Mecbur sezeryan derlerse ayrı tabi.

39.hafta da dogum yaptm kızlar dua edenlere soranlara teşekkürler. Sezeryan ile minik bi oğlum oldu 🫠
Allah anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım 🌸 🧿 gözün aydın 🥹❤️
Cuma gününe girdik benim doğuma kaldı son 4 gün🥹🥲 tabi öncesinde bir şey olmazsa🙈 gün yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum kızlaaaaarrrr
Az kaldı kavuşmanıza 🥹🥹🥹🥹🥹🥹

papatya113 papatya113 haber var mı 🥹 çıktılar mi acaba hastahaneden

Genelde emzirirken yaziyom jdbdbdbdb ya psikolojimi başka şeyler için bozamam kızım daha önemli. Enerjimizi katlayalim canınız sıkılır, moraliniz bozulur, düştüğünüzü hissettiginiz an gelin pozitif basalım 🥰🥰 eşinin işe gitmesi biraz kötü olmuş ama olsun yavaş yavaş her şey rayına oturacak inşallah ❤️ valla doğururken de öncesinde de sonrasında da bana çok iyi geldi burası o yüzden burayı salarsam bomboş kalırım beyin olarak da kötü olurdum herhalde 😂 hepimiz iyi olalım 🙏

Çok hareket etme. Benim de iyi oluyor gibi evet ama ayaktayken fazla dolanip oturunca sızlıyor dikişler rahatsiz ediyor zaten git gide kuruyacak o yüzden tahris ediyo olabilir. Enfeksiyona dönmez inşallah sen düzgün bakiyorsundur zaten sıkıntı yapma ama dinlen 🌸
İNanırmısın nst ye bağlıyken aklima geldin. Ya bu kiz bu sancilarla ogun bize nasil yaziyordu. Naklen yayin yaptin resmen ogun bize. Valla ben birak yazmayi yanimda soru soran hemsireye cvp veremiyordum. Ki tlfnumuda almadilar iceri zaten ama yanimda olsaydida yazacak durumda degilgdim 😃😃

Canım okumuşum ama cevap yazmayı unutmuşjm sanırım kusura bakma 🙏🏻
Ben de karışılmasını istemiyorum ama bi yandan kendi annemi de istiyorum ya çok tuhaf hisler içerisindeyim 🥹🥹 belki de çevremde arkadaşım vs olmadığı için bçyle hissediyorum, sürekli sulu gözlerle geziyorum. Yarın annem gittiğinde müzik açıp kafa dağıtmayı denicem canım çok mantıklı geldi 💜
Canım benim ilk doğumumda oğlum mümkün değil emmiyordu mama almiyordu ve sürekli ağlıyordu malum açlıktan 🙄 sadece gece uykusuna geçeceği saati belli idi ama açlıktan uykuda ne kadar oluyordu tartışılır 🙄 annem bende 5 gün kaldı babam çok yaşlı ve yanına gitmesi gerektiği için dedim anne eve dön başa cikamazsam cagiracagim seni aynı sehirdeyiz nasıl olsa vs... Bir yandan çocuğumla yanlız kalıp alışmakta istedim eşim oğlum ve ben aile gibi hissedelim gibi ... Annem gidince üzüldüm ama çokta sevindim alisicaz birbirimize diye heyecanla sarıldım oğluma.. cokca da ağladım bebeğim çok ağlıyor bir bebek anne kucağında susmazmi ben nasıl anneyim bebeğimi bile besleyemiyorum diye..
Gerçekten rabbim bize annelik gudusunu öyle güzel vermiski çocuğuna öyle sariliyorsun ki eksigiyle fazlasiyla ona yalnız başına bakabiliyor olmak ruhunu okşamaya başlayacak.. ve emin ol yavrunun başına gelebilecek en iyi annesin.. yorulmayacak misin yorulacaksin ama uyuduğu zamanlarda yada koynundayken izleyeceksin değer bunlara diyeceksin.. annelik delilik yapacak bişey yok.. lohusalık tam duygu karmasasi bir an önce duygu durumlarinizin düzelmesi duası ile 🥰

Genelde emzirirken yaziyom jdbdbdbdb ya psikolojimi başka şeyler için bozamam kızım daha önemli. Enerjimizi katlayalim canınız sıkılır, moraliniz bozulur, düştüğünüzü hissettiginiz an gelin pozitif basalım 🥰🥰 eşinin işe gitmesi biraz kötü olmuş ama olsun yavaş yavaş her şey rayına oturacak inşallah ❤️ valla doğururken de öncesinde de sonrasında da bana çok iyi geldi burası o yüzden burayı salarsam bomboş kalırım beyin olarak da kötü olurdum herhalde 😂 hepimiz iyi olalım 🙏

Çok hareket etme. Benim de iyi oluyor gibi evet ama ayaktayken fazla dolanip oturunca sızlıyor dikişler rahatsiz ediyor zaten git gide kuruyacak o yüzden tahris ediyo olabilir. Enfeksiyona dönmez inşallah sen düzgün bakiyorsundur zaten sıkıntı yapma ama dinlen 🌸
İNanırmısın nst ye bağlıyken aklima geldin. Ya bu kiz bu sancilarla ogun bize nasil yaziyordu. Naklen yayin yaptin resmen ogun bize. Valla ben birak yazmayi yanimda soru soran hemsireye cvp veremiyordum. Ki tlfnumuda almadilar iceri zaten ama yanimda olsaydida yazacak durumda degilgdim 😃😃

İkinci sezaryen beni de ilk günler zorladı canım. Birkaç güne toparlarsın inşallah sen de. Sarı kantaron merhemi sür muhakkak göğüslerine. Benim göğüs yaramı hemen iyileştirdi. Hastanede bebeğimle ilgilenemeyince ben de kendimi çok kötü hissettim. Geçecek bugünler. Daha kaç gün oldu sanki...
Çok kötüyüm canım ilkinde böyle asla değildim eve geldiğimde rahat hareket ediyordum tek başıma sürekli duş tek sıkıntım emzirme ve yaramdı ama bunda yapılan işlemin ağırlığından mıdır göbeğimde koca çuval var gibi oturduğum yerden eşim kaldırmasa kalkamıyorum kalkarkende istemsiz acıdan ağlıyorum ağrı kesicilerin etkisi geçince de sağ omuz kemiğime bir ağrı saplanıyor zonk zonk ne yatırıyor ne oturtuyor beni mafediyor doktorda 2. Sezeryanın olduğu için diyor ona bağlıyor ama çoğu arkadaşım aynı şeyi yaşamadı ay çok kötü durumdayım şu yaralarım ağrılarım bitse daha iyi hissedicem senin ortalama ne kadar süre de geçti canım ameliyat yara ağrıların :( Çok teşekkür ediyorum bu arada canım desteğin için 🙏🏻🌸😘

Kocam var sadece yemeğimi getiriyor, mutfağı vs o topluyo bebeğin gazı da onda xnxnx başka kimse yok, zaten olmaması bi yandanda işime geldi galiba bilmiyorum strese girerdim herhalde herkes bir şeye karışıyor diye belkide.... Kendi annem hic gelmedi :d babam ho demek için bile aramadi :D ben de buna göre hayatıma devam edicem. Hani yetimhanede büyürsun ailen olmaz ya şuan aynen öyle gibiyim. Annem de izin alamamış işten cikamaz borçları var hadi onu bi nebze anlayabiliyorum ama borclarinin sorumlusu da ben degilim. Neyse bi buna canım sıkılıyor biraz ama önceliğim başka kafamı çok takamam ipek kuşum var artık ona bakıp her şeyi geri plana atıyorum ❤️ kv kaldı iki gün ondan sonra tek kaldım evet eşim yapıyor bir şeyler ama genel bakımı bilgisi bende tabi 😂

Hiç stres olma öyle güzel yaparsin ki aklın şaşar 🌸 analık hislerine güven 🥰 evet zorlayacak ama olacak. Hem tek çocuk bak avantaji şu ki bebişle birlikte uyuyp uykunu alabilirsin 🤗 klise gelmesin ben şuan öyleyim yeni uyandım bebikomla yemek saatimiz cakisti şuan ilk onu doyuruyorum 😂😂 ev de dağınık umrumda değil 🤗🤗🤗 he annemler burda olsaydi gidecek olsaydi belki ben de duygusallasir zorlanirdim bilemiyorum o açıdan belki de hep tek olduğumdan dolayı böyle düşünüyorum ama emin ol yaparsin 🌸 kimler kimler yapıyor da biz mi yapamicaz ❤️

Canım mama kötülemek için demiyorum mamalar iyi ki var gercekten olmasa düşünemiyorum ne yapardik. Mamayi kestim çünkü mama uyku arttiriyor bence. Aşırı fazla uyuyordu sindiremedigi için sanırım. O yüzden uyandırmak zor oluyordu e uyusun olunca ac kalıyor hop sarılık 🫠 kısır döngü gibi zaten. İpeğin de sarılık başlangıcı gibi hafif yüzü sarı zaten mamayi kestim meme ile devam memeyi de yarabyapiyordu geberdim zaten emzirmek istemiyodum bile. Çok etkili bir merhem bir şey bul bence strec veya ne ile kapatiyorsaniz bana streç ise yaradı iki gün lanllolini surup strecle kapatiyodum her emzirme peşine, mememde poşetle gezdim jsndndndjdjnd şuan daha iyi acı yok arada minicik ilk ağzına alınca oluyor o da bugün hiç sürmedim mesela ondan, nemlendirmek lazım. Senin de geçer en kısa sürede inşallah ❤️ bu minikler için katlanıyor uz yoksa çekilir cile değil bi yandan dikişler sıkıştırıyor bi yandan meme ucu felaket yani..m. ben meme dışında uyutma şeyine girismedim henüz zaten acken geliyo memeye emiyor en son da uyuyor gündüz reflü yatağına koyunca uyumaya devam ediyor ama gece malesef uyumuyor 😂 bu da benim çilem herhalde 😅 ama emzirdim yanimda uzansim sabaha kadar eminim uyur kokumda, korkuyorum boğulur diyr uyku hali yoksa yatsın da olmuyo işte... Geceleri uğraşıyoruz biz de napalim 🥹 bi de teşekkür ederim 🥰 pozitif olmazsak bebişler hissediyor bence hicbir bilimsel açıklamam yok ben iyi olayım bebişim de olur inşallah diye düşünüyorum 🥰 o yüzden hepimiz iyi olalım 🙏🙏🙏

Ayyyyy destan yazmışım yine perdon 😂😂 bebelerden vakit bulursaniz okuyun 🤗🤗🤗🤗
Canım benim dar zamanında bu kadar şey yazman benim için çok kıymetli çok teşekkür ediyorum saatlerdir son sayfaya gelemedim bir türlü 🤣 Mama da rahatlık nefes aldırıyor insana da şuan için yeterli geldi dün bir sırangayla 6 cm verdiler şekeri düşük çıkınca sonra toparladı bende lanolin krem sürüp gümüş kapakla kapatıyorum ama beni asıl zorlayan ameliyat ağrılarım onlar ağlatıyor o ağrılar istemsiz ağrıtıyor oturup kalkamıyorum üstüne yara göğüs acısı çok zorluyor şu ameliyat yaralarım düzelse daha iyi olcam inşallah 🙏🏻 Çok haklısın çok iyi adapte oldun sende bu duruma ilk gebeliğin olmasına rağmen canım benim maşallah sana 🙏🏻🌸🧿 Desteğin için teşekkür ediyorum sana da kuzum 😘

Benim pik yaptığı zaman 23 ve sonrasıydi o 1 dkda bir gelmeye başladı ya en son o başladığı zaman yazabildim sancı tam geçtiği aralarda yani dndnjsjd sonra saldım çünkü ağlamak ve sizlanmakla mesguldum jdbdjdndj tam sancı geçiyor gibi oluyor daha tam gecemeden tekrar basliyodu rezalet 😱 😱 yazmasaydim belki daha dayanilmaz geçerdi süreç 18-23 arası az zaman değil 😂😂😂 ipler 11 gibi koptu zaten 11:59 gibi doğuma aldılar 😂

Allah anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım 🌸 🧿 gözün aydın 🥹❤️

Az kaldı kavuşmanıza 🥹🥹🥹🥹🥹🥹

papatya113 papatya113 haber var mı 🥹 çıktılar mi acaba hastahaneden
Az kaldı valla kanka çok heyecanlıyım🥹🥹
papatya113 papatya113 zaten çıkmıştı ama bebeği hala yoğun bakımdaydı. Bugün çıkacaktı ama haber gelmedi henüz bekliyorum ben de😢

Çok kötüyüm canım ilkinde böyle asla değildim eve geldiğimde rahat hareket ediyordum tek başıma sürekli duş tek sıkıntım emzirme ve yaramdı ama bunda yapılan işlemin ağırlığından mıdır göbeğimde koca çuval var gibi oturduğum yerden eşim kaldırmasa kalkamıyorum kalkarkende istemsiz acıdan ağlıyorum ağrı kesicilerin etkisi geçince de sağ omuz kemiğime bir ağrı saplanıyor zonk zonk ne yatırıyor ne oturtuyor beni mafediyor doktorda 2. Sezeryanın olduğu için diyor ona bağlıyor ama çoğu arkadaşım aynı şeyi yaşamadı ay çok kötü durumdayım şu yaralarım ağrılarım bitse daha iyi hissedicem senin ortalama ne kadar süre de geçti canım ameliyat yara ağrıların :( Çok teşekkür ediyorum bu arada canım desteğin için 🙏🏻🌸😘

Canım benim dar zamanında bu kadar şey yazman benim için çok kıymetli çok teşekkür ediyorum saatlerdir son sayfaya gelemedim bir türlü 🤣 Mama da rahatlık nefes aldırıyor insana da şuan için yeterli geldi dün bir sırangayla 6 cm verdiler şekeri düşük çıkınca sonra toparladı bende lanolin krem sürüp gümüş kapakla kapatıyorum ama beni asıl zorlayan ameliyat ağrılarım onlar ağlatıyor o ağrılar istemsiz ağrıtıyor oturup kalkamıyorum üstüne yara göğüs acısı çok zorluyor şu ameliyat yaralarım düzelse daha iyi olcam inşallah 🙏🏻 Çok haklısın çok iyi adapte oldun sende bu duruma ilk gebeliğin olmasına rağmen canım benim maşallah sana 🙏🏻🌸🧿 Desteğin için teşekkür ediyorum sana da kuzum 😘
Emzirmek o ağrılarla eziyet oluyodur zaten anlayabiliyorum seni 🥹 inşallah en kısa sürede toparlarsin da biraz da olsa katlanilir hale gelir senin için de 🙏 minik kuşunun tadını cikarirsin doya doya 🌸🤗

39.hafta da dogum yaptm kızlar dua edenlere soranlara teşekkürler. Sezeryan ile minik bi oğlum oldu 🫠
Oy maşallah kuzum aynı şeyleri yaşadık seninle sağlıcakla büyüt yavrunu acil şifalar diliyorum sana da canım 🙏🏻😍😘🌸
Az kaldı valla kanka çok heyecanlıyım🥹🥹
papatya113 papatya113 zaten çıkmıştı ama bebeği hala yoğun bakımdaydı. Bugün çıkacaktı ama haber gelmedi henüz bekliyorum ben de😢
güzel haberlerle gelir kuzum inşallah 🙏🏻 papatya113 papatya113 💖🌸

Emzirmek o ağrılarla eziyet oluyodur zaten anlayabiliyorum seni 🥹 inşallah en kısa sürede toparlarsin da biraz da olsa katlanilir hale gelir senin için de 🙏 minik kuşunun tadını cikarirsin doya doya 🌸🤗
Sağol canım benim inşallah ona baktıkça yumuşacık oluyorum analık 🥹

He daha varmış ya senin dndbsjdjd

Öbürünü alintilamadim suyu kirli ne demek kiz ? Bir risk teşkil ediyor muymuş
Google 36-38. de girmesi gerekiyor diyor. Doktor da bayağı rahat dedi 😅 38 in sonuna geldik yau.

Suyu temiz değil yani normal dedi bu haftalarda. Genelde enfeksiyon, bendeki sağlık sorunları, oksijen yetersizliği vs nedenlerdenmiş.

Ben iki normal doğum yaptım benim bebeklerin biri 3 buçuk diğeri 2800 kd ama bu bebek iri gibi 3600 dedi hala dogurmadim 40 görürse 4 kilo kesin ama sezeryana hem bizimkiler istemez hemde benim tecrübe ettiğim bişey değil o yüzden cesaret edemiyorum. Mecbur sezeryan derlerse ayrı tabi.
İlki 4 ikinci 3800 doğdu bana da ikincide ilki normal oldu kendini kestirme falan herkes söylendi onları dinledim yine zor oldu bu sefer kimseyi dinlemek istemiyorum süreç nasıl ilerlerse o şekilde devam edicem hakkımızda hayırlısı olsun

Canım senin anestezi şekli nasıldı?

Back