• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Ben de çok zorlanıyorum gerçekten. Karnım da baya büyük, baya derken abartmıyorum.
İç karın genişliği denilen şey bende yokmuş
Benim de karnımı gören herkes doğum yakın mı diye soruyor o kadar büyüdü ki 😀 pentiden hamile külodu aldım inanılmaz süper bir şeymiş. Eziyet çekiyormuşum resmen. Tavsiye ederim kuzum. İşte de valla şimdiden zorlanmaya başladım bundan bir ay sonra ne hale geleceğim Allah bilir

Ben araştırmalarım sonucu ve doktora da ne önerirsiniz çatlak için dediğimde Phytolastil jel çatlak için yorumlar çok iyi İnternet'e henüz 3 kılo aldım karnım aşırı büyümedi ama bende 6 aydan sonra kullanıcam inş
Çok teşekkür ederim hemen bi bakayım. Halbuki kırkpınar başpehlivanı gibi sabah akşam yağlanıyorum neden oldu bilemedim...
Benim o kadar büyük değil bir de kız olduğu için sanırım yanlara da büyüyor 😁 göbek bel kalaçadan alinca belli olmuyor pek hamilelik 😁 ama içim masaAllah hamileyim ben diye isyandaqa
Göbek deliği çevremde çatlak görünce beynimden vurulmuşa döndüm 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Benim de karnımı gören herkes doğum yakın mı diye soruyor o kadar büyüdü ki 😀 pentiden hamile külodu aldım inanılmaz süper bir şeymiş. Eziyet çekiyormuşum resmen. Tavsiye ederim kuzum. İşte de valla şimdiden zorlanmaya başladım bundan bir ay sonra ne hale geleceğim Allah bilir
Hahaha ben de hamile çorabı yiyorum aşırı konforlu bir şeymiş 😅😅😅 sütyeni büyüttüm ama hamile küloldu almamıştım dur onu da deneyeyim kuzum teşekkür ederim👯👯👯

Kuzum mukus olması iyi değil. Enfeksiyon vs. Olabilir belki. Bir defaya mahsussa takipte ol bakalım. Ama eğer ishal ve mukus sürekliyse doktora gitmeni öneririm 😇

Alıyorum hemen kuzucum teşekkür ederim 😍

bunu instagramda görmüştüm biri daha önermişti sanırım. Bunu da ekledim sepete teşekkür ederim 😍İ
İshal yok kabızlık var dün kanama olmuştu bu gün geldi

Link atar mısın canım

Link atar mısın canım
Kuzum pentinin sitesinde bir tane seçenek var zaten. 3 farklı rengi var. 247 liraya düşmüş ben 300 küsürden almıştım. Bu arada bir külot için bence fiyatı fazla ama gerçekten değiyor inanılmaz rahat. Bir kaç tane de trendyolda gördüm markaları bilindik değil. Onları da deneyeceğim.
Ben iki tane okuyorum ikisi de iyi.

Ayse Oner - Hamilelik, Dogum ve Bebek Bakim Kitabi
mayo clinic - sağlıklı gebelik rehberi
msyo clinic gerçekten iyi. Onu okudum 😍 diğerini de sepete ekliyorum kuzum teşekkür ederim 😍

Kuzum pentinin sitesinde bir tane seçenek var zaten. 3 farklı rengi var. 247 liraya düşmüş ben 300 küsürden almıştım. Bu arada bir külot için bence fiyatı fazla ama gerçekten değiyor inanılmaz rahat. Bir kaç tane de trendyolda gördüm markaları bilindik değil. Onları da deneyeceğim.

msyo clinic gerçekten iyi. Onu okudum 😍 diğerini de sepete ekliyorum kuzum teşekkür ederim 😍
Çok güzelmiş ben de LC Waikiki’ninkini almıştım o da 179 TL olması gerekiyor çok beğendim ben de tavsiye ederim online almıştım ama artık maalesef küçük geliyor o yüzden bakınıyorum ben de

Çok güzelmiş ben de LC Waikiki’ninkini almıştım o da 179 TL olması gerekiyor çok beğendim ben de tavsiye ederim online almıştım ama artık maalesef küçük geliyor o yüzden bakınıyorum ben de
Ben hamile kalmadan önce xs bedendim. Külotlarım da s bedendi genelde. Şimdi tam 50 kiloyum. Pentide göbüşümü ölçerek aldım. M beden bana tam oldu. Tüm önerilerde var sanırım gitme imkanı olursa gidebilirsiniz. Yoksa da benim ölçülere göre belki az çok fikir sahibi olursunuz diye yazdım 🌺

Yaaa en büyük korkularımdan biri alerjisi olması 😔 benim kedim bekarken vardı, yol arkadaşım o resmen. Kendim doğurmuş gibi seviyorum. Eşimin kedisi de o bekarken ondaydı. Bebişimizin alerjisi olursa çok üzülürüz umarım olmaz. Tüm hazırladıkları yaptık ama. Evde her gün robot çalışıyor, kurutma makinesi sayesinde kıyafetlerde hiç tüy yok. Hava temizleyicisi de alacağız bebiş doğmadan. Gerisi takdiri ilahi 😀
Benim de çok sevimli bir kedim var bir yıldır. Kızım 5 yaşında ve vücudunda ani kabarıklıklar oldu alerji bölümüne gittik kan verdik bugğn sonuç çıktı kedi döküntüsüne alerjisi var 🫥🫥🫥 ne yapacağımı bilemiyorum hiç

Back