• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Kaç günlük kaç kilo? Tuniş 90cclik mamayı arkamı dönmeden bitiriyor 🤣 versem 120de içer🤦🏼‍♀️ 10dk falan sürüyor bitirmesi o yüzden dedim dün size aventin 2 numarası bence hızlı diye. Tuniş mamayla uykuya hiç dalmıyor, mamadan sonra ya meme ya da fış fışlama 🤦🏼‍♀️
42 günlük, 3850 gr. Aventin 2sini çekemediği için 3 numara verdim dün nispeten daha iyi içiyo ama gene uyuklamalı😂 tembel galiba benim kız. 60 cc çok az aslında gününe göre. Kilo alımı yavaştı ilk zamanlar alerji durumuna dikkat edip diyet yapmaya başlayınca toparladı son hafta 230 gr almış.

Off 5 saat çok uzun sürmüş.. ağırlaştılar da kucakta dolaştırmak cok zor olmaya başladı
Atak haftasındayız diye böyle olduğunu umuyorum. Haftasonundan beri böyle, inşallah geçecek yakında 🤦🏼‍♀️🥹
Kızlar ben sleepy bio natural kullanıyordum şimdiye kadar. 6 kilo oldu bizimki. 3 numaraya geçtim bu hafta ama sürekli taşırıyor gece bile max 3 saatte değiştiriyorum.. 3 numara büyük geliyor gibi ondan mı taşırıyor acaba. Bacaklarında da iz oluyor hep baya sıkı bağlıyorum..
Siz ne kullanıyorsunuz bez?
Ben gece ve dışarı çıkarken prima gündüz sleepy kullanıyorum. Gece kaka yapmıyor prima ile rahat ediyoruz. Taşma vs olmuyor. Prima baya büyük 1 numarasını kullanıyoruz hala. Sleepy de 2 numaradayız, bazen taşma oluyor çok hareket ederse. 5-5.5 kilo arası. 3 numara çok büyük geliyor.

42 günlük, 3850 gr. Aventin 2sini çekemediği için 3 numara verdim dün nispeten daha iyi içiyo ama gene uyuklamalı😂 tembel galiba benim kız. 60 cc çok az aslında gününe göre. Kilo alımı yavaştı ilk zamanlar alerji durumuna dikkat edip diyet yapmaya başlayınca toparladı son hafta 230 gr almış.
25 günlükten beri 2 numarayla veriyoruz. Başta 60 veriyordum. Şimdi 90 veriyorum. Haftasına göre 120 içer ama emdiği için az veriyorum.

Ben bebebao kullanıyorum gayet memnunum ama diğer hiç bişey denemedim, yani karşılaştıramıyorum canım
Ben de bebebao aldım ama bir türlü başaramadım. Flanş büyük geliyordu küçük flanş sipariş verdim. Hangi modda hangi seviyede kullanıyorsunuz?

Kızlar bebeğimin yüzündeki şeyler çok arttı grupta paylaşılmıştı sanırım neler kullandınız ya da ne yaptınız geçmesi için ve ne kadar sürede geçti

Kızlar ben sleepy bio natural kullanıyordum şimdiye kadar. 6 kilo oldu bizimki. 3 numaraya geçtim bu hafta ama sürekli taşırıyor gece bile max 3 saatte değiştiriyorum.. 3 numara büyük geliyor gibi ondan mı taşırıyor acaba. Bacaklarında da iz oluyor hep baya sıkı bağlıyorum..
Biz Molfix stok yaptık canım kaka tasma oluyot bazen ama çiş de hiç olmadı genel olarak memnunuz pisikte olması çok şükür

Kızlar bebeğimin yüzündeki şeyler çok arttı grupta paylaşılmıştı sanırım neler kullandınız ya da ne yaptınız geçmesi için ve ne kadar sürede geçti
Biz mustela balm aldık yeşil olan baya azaldii arada çıkıyor ama sürüyor bize egzama dedi doktor sizinde oykemi nemlendirmek lazımis

Mustela stelopia kullanıyorum, faydası oluyor.
Oğlumda hiç böyle olmamıştı, başka birinden de duymamıştım. Şimdi hepimizin bebeğinde var neredeyse, mevsimsel bir şey olduğunu düşünmeye başladım

Ben babyturco kullanıyorum.
Gece 10-12 saat falan almıyorum bezini, eğer ağlamazsa.
6 kiloya 3 numara uygun oluyor genelde.

Back