Dogum arifesi tasinma arifesi kadinlar stresli oliyorUlan bu kocalar daha stresli gergin doğum öncesi heee
Sanki onu kescekler sabah sanki o emzircek habire cokcokkkcok
Sinir etti beni boğcam valla
Kuralı bozmadık bizde doğum arifesi kavga ettik
Şimdi gitti uyuyo odadaa gidicem boğcam yastıkla haberi yok
sür canim ben aylardir hindistan cevizi yagi suruyorum göğsüme karnima surerken ... ilk hamileligim meme ucum 4 unch ayda yarildi doktor olmaz oyle sey dedi cok erken vs gorünce sok oldu .. bebek düzenli emmeye gecince gecti acisini lansinoh ile dindirdim ... bu hamileligimde olmadi .. ama lansinoh aldim hastaneye giderken goturcem yanimdaDoğuran arkadaşların anlattıklarından Doğumdan çok göğüs yaralarından korkar oldumşimdiden lansinoh sürmeye başlayım mı acaba?
Ulan bu kocalar daha stresli gergin doğum öncesi heee
Yok canım normal yaptım inan sadece girip derdimi anlatıp cevap gelmişmi diye bakabiliyorum ilk fırsatta anlatacağım bende inşallahCanım sen normal mi doğurdun maşallah.Dogum hikayeni kaçırdım sanırım.Sezeryan oldun zannediyodum
Ben sabah 10.30'da çıktım wcye aslında. 18'e kadar dedi ama saat kaçtan itibaren onu demediBana da dedi evet ama almadım o ilacı ben
Hala da çıkmadım wc ye
Offff bu erkekler de yani her şeyi bırak onlarla uğraş bi deUlan bu kocalar daha stresli gergin doğum öncesi heee
Teşekkür ederiz canımmm darısı size inşallah en kısa zamandaHadiii bakalım yarın Doğum yapacaklara allah kolaylık versin sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah mis kokulu bebişlerinizi. Zaman çabuk geçsin sıra bize de gelsin
Szındemı dgum yarın nası olacak pkı szınBen sabah 10.30'da çıktım wcye aslında. 18'e kadar dedi ama saat kaçtan itibaren onu demediGerek var mı acaba yemekten sonra kullansam mı birazdan? Sen saat kaçta almayı düşünüyosun?
Offff bu erkekler de yani her şeyi bırak onlarla uğraş bi deHiç takma kafana canım naparsa yapsın. Sen kendine odaklan bebeğini düşün. Benimki de çok rahat. Neden heyecanlı değilsin diyorum, biliyodum zaten uzun zamandır doğacaklarını niye heyecanlanayım ki diyo Ona göre en heyecanlısı hamile olduğumu öğrendiği anmış. Hepsi şapşik bunların
Teşekkür ederiz canımmm darısı size inşallah en kısa zamandaEn geç bu ayın sonunda herkes doğurmuş olacak
Ohhh misss bizim icin de eglenAldım kızı dışarı çıktım evde kendimi yiyceğime hamburger menü yedim
Şimdi de konsere gidicez valla harbiye açık havaya
Sabahta bi ara doğururum inşallah
Hastanede hasta bezi taktılar. 3 kez değiştirdiler.Normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız nasıl kaç gün sürdü acaba benim 2 gündür tuvaletten sonra sümük gibi uzayarak sızıyor normal mı acaba
Benimde bugün 40+ 3 yarın erken gel Doğumu başlatabiliriz dedi sancı yok açılma 1 cm bir haftadır ... bugün deli gibi yürüdüm inşallah yarına herşey doğal yollarla gelişir...
Tamam canım başlayım bugünden itibaren sağolDogum arifesi tasinma arifesi kadinlar stresli oliyor
sür canim ben aylardir hindistan cevizi yagi suruyorum göğsüme karnima surerken ... ilk hamileligim meme ucum 4 unch ayda yarildi doktor olmaz oyle sey dedi cok erken vs gorünce sok oldu .. bebek düzenli emmeye gecince gecti acisini lansinoh ile dindirdim ... bu hamileligimde olmadi .. ama lansinoh aldim hastaneye giderken goturcem yanimda
Evet benim de yarınSzındemı dgum yarın nası olacak pkı szın
Ya bu bana uymadı. Birini emdik. Uyudu. Diğeri çok şişti acı verdi diğer emzirmeye kadar. İlla ikisini de emzirmeliyim ama midesi küçücük. Emiyor. Uyuma eğilimi gösteriyor. 20 dk. ben bıraktırıyorum. Tam boşaltamıyor galiba. Öbür emzirmeye kadar yine sertleşiyoruz.Çok mantıklı benim birini emerken diğerinden akıp ıslatıyor. Üstüne ikinciyi verince onu da tam boşaltamıyor gibi. Deneyeyim bunu belki daha iyi olur.
İnşallah normaldir canım dr antibiyotik verdi mi sana pekiHastanede hasta bezi taktılar. 3 kez değiştirdiler.
Ben de bir iki depend taktım. Kaldı paket diyebilirim. Şimdi normal ped. Azalıyor çünkü. Bence normal değişik karakterli olması. Sonra daha da az olacaktır.
İki dogumumu da spinal anestezi ile oldum çok rahat geçiyor çıkınca bolbol kafein al sade kahve iç doğumun herseyine şahit oluyorsunuz ilk sen kokuyorsun kuzumu ilk oğlumda spinal sonrası panik yaptım doğumda uyuttular beni koklayamadim kuzumu ikincide herseyine şahit oldum çok güzeldi çok kızdım kendime ilkinde uyutuldum diye sakin kal çok güzel oluyor herseyKızlar szlere bsey srmk ıstyrm bu ıkıncı bebegm ılkı gnel anastezı ıle olmstu bunu spınal belden uyustrma ıle terch edyo dr um aranzda bu sekılde olan varmı yarın dogum ve ck korkuyorm
Normal benimde oluyorİnşallah normaldir canım dr antibiyotik verdi mi sana peki
Hiç üzülme yüzünü gördüğünde bebeğinin bütün hüznün bitecek deli bı heyecan olacak benim kuzum kuvezde bir haftadır ciksada rmzirsem öpsem koklasamGaliba kafayı yedimHem artık bu durumdan kurtulmak istiyorum ağrılardan zorluklardan ve eski halime dönmek istiyorum, hem de yarından itibaren bebekleri bi daha asla hissetmeyecek olmak hıçkırıklarını kıpırtılarını hissedememek beni üzüyor sanki Ağlamak istiyorum ama neye ağlayacağımı da bilmiyorum... Delirdim ben iyice
Sur Sur fayda etmez miDoğuran arkadaşların anlattıklarından Doğumdan çok göğüs yaralarından korkar oldumşimdiden lansinoh sürmeye başlayım mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?