2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dogum arifesi tasinma arifesi kadinlar stresli oliyor
Doğuran arkadaşların anlattıklarından Doğumdan çok göğüs yaralarından korkar oldum şimdiden lansinoh sürmeye başlayım mı acaba?
sür canim ben aylardir hindistan cevizi yagi suruyorum göğsüme karnima surerken ... ilk hamileligim meme ucum 4 unch ayda yarildi doktor olmaz oyle sey dedi cok erken vs gorünce sok oldu .. bebek düzenli emmeye gecince gecti acisini lansinoh ile dindirdim ... bu hamileligimde olmadi .. ama lansinoh aldim hastaneye giderken goturcem yanimda

Bizimkide çok duyarsız gibi.Bende sakinliginden dolayı kavga edicem sanırım.Hic heyecan yok adamda

Bana da dedi evet ama almadım o ilacı ben
Hala da çıkmadım wc ye
Ben sabah 10.30'da çıktım wcye aslında. 18'e kadar dedi ama saat kaçtan itibaren onu demedi Gerek var mı acaba yemekten sonra kullansam mı birazdan? Sen saat kaçta almayı düşünüyosun?
Offff bu erkekler de yani her şeyi bırak onlarla uğraş bi de Hiç takma kafana canım naparsa yapsın. Sen kendine odaklan bebeğini düşün. Benimki de çok rahat. Neden heyecanlı değilsin diyorum, biliyodum zaten uzun zamandır doğacaklarını niye heyecanlanayım ki diyo Ona göre en heyecanlısı hamile olduğumu öğrendiği anmış. Hepsi şapşik bunların
Hadiii bakalım yarın Doğum yapacaklara allah kolaylık versin sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah mis kokulu bebişlerinizi. Zaman çabuk geçsin sıra bize de gelsin
Teşekkür ederiz canımmm darısı size inşallah en kısa zamanda En geç bu ayın sonunda herkes doğurmuş olacak

Szındemı dgum yarın nası olacak pkı szın

40+3'den merhaba
Bugün hastane kontrolünden sonra bebeği tamamen doğal yolla beklemeye karar verdik.
Her şey yolunda çok şükür o yüzden doğumu suniyle başlatmanin bir anlamı olmadığını söyledi doktorum. Tabii her 2 günde bir kontrolümuz olacak bundan sonra.
Haftaya pazara kadar doğmazsa basacaklar suniyi
Hayırlısı olsun bakalim, çokça dualarınızı beklerim. Doğuramayanlar olarak azınlıktayiz şuan sanırım

Normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız nasıl kaç gün sürdü acaba benim 2 gündür tuvaletten sonra sümük gibi uzayarak sızıyor normal mı acaba
Hastanede hasta bezi taktılar. 3 kez değiştirdiler.
Ben de bir iki depend taktım. Kaldı paket diyebilirim. Şimdi normal ped. Azalıyor çünkü. Bence normal değişik karakterli olması. Sonra daha da az olacaktır.

Benimde bugün 40+ 3 yarın erken gel Doğumu başlatabiliriz dedi sancı yok açılma 1 cm bir haftadır ... bugün deli gibi yürüdüm inşallah yarına herşey doğal yollarla gelişir...

Sen ne yaptın canım? Bebek geldi mi? Sesin çıkmamış o günden sonra. Hayırlı bi doğum gerçekleşmistir inşallah

Tamam canım başlayım bugünden itibaren sağol

Çok mantıklı benim birini emerken diğerinden akıp ıslatıyor. Üstüne ikinciyi verince onu da tam boşaltamıyor gibi. Deneyeyim bunu belki daha iyi olur.
Ya bu bana uymadı. Birini emdik. Uyudu. Diğeri çok şişti acı verdi diğer emzirmeye kadar. İlla ikisini de emzirmeliyim ama midesi küçücük. Emiyor. Uyuma eğilimi gösteriyor. 20 dk. ben bıraktırıyorum. Tam boşaltamıyor galiba. Öbür emzirmeye kadar yine sertleşiyoruz.
Geçicidir herhalde.

İki
Kızlar szlere bsey srmk ıstyrm bu ıkıncı bebegm ılkı gnel anastezı ıle olmstu bunu spınal belden uyustrma ıle terch edyo dr um aranzda bu sekılde olan varmı yarın dogum ve ck korkuyorm
İki dogumumu da spinal anestezi ile oldum çok rahat geçiyor çıkınca bolbol kafein al sade kahve iç doğumun herseyine şahit oluyorsunuz ilk sen kokuyorsun kuzumu ilk oğlumda spinal sonrası panik yaptım doğumda uyuttular beni koklayamadim kuzumu ikincide herseyine şahit oldum çok güzeldi çok kızdım kendime ilkinde uyutuldum diye sakin kal çok güzel oluyor hersey

Hiç üzülme yüzünü gördüğünde bebeğinin bütün hüznün bitecek deli bı heyecan olacak benim kuzum kuvezde bir haftadır ciksada rmzirsem öpsem koklasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…