• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
N
Ahh canım benim. Bu gaz mahvetti hepsini yaa.. bizimkinin de gazı var illaki o saatlerde ama tepkileri çok fazla ağlaması çığlık çığlığa çok zor sakinleşiyor canım. Ama 7-10 arası mesai gibi saati şaşmıyor. 10da hooop mışıl mışıl uyuyor.. ee nerede bu gaz.. tam kolik bebek işte 😞
Gece uyuyor mu peki

Kızlar, akşam saatleri 7-10 arası ağlamayan bebişi olanlar.. bebişiniz o saatlerde ne yapıyor 🤣🤣 çığlıklı ağlamak dışında uyuyan normal sessiz uyanık kalan var mı 🤣🤣
7-10 çok güzel bi süre. Bizim 6-13 çünkü😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Bebişim 10da uyusa çok mutlu olurdumm😩

Ayyy hiç bı şey alamıyorum oğlundan bı sürü şey kaldi onları giyiyor ama pembeli şeylere çok aklım gidiyo🥹
Bende 1.3ay bir kaç tulum almışım sürekli onları giyiyor alışverişe de çıkamadım trendyoldan bakayım dedim güzel bandanlar var bağlamalı olan☺️

Bizimkide parmağını falan emiyor çok cok. Saldırıyor😅2.ay aşısına çağırdılar bizide perdembe canım 1 tanemi olcak acaba
3tane oluyor iki aylık aşısı.iki bacak bı kol.bnm kız baya huysuz olmuştu.bide ayrı günlerde vurdu. Bı hafta arayla yapilcakti ama bizim baya sarktı.cunku aşı yokmuş ellerinde.
Kızlar, akşam saatleri 7-10 arası ağlamayan bebişi olanlar.. bebişiniz o saatlerde ne yapıyor 🤣🤣 çığlıklı ağlamak dışında uyuyan normal sessiz uyanık kalan var mı 🤣🤣
Bizimki mız mız sürekli 11e kadar.
Kızlar bebekleriniz ne kadarlık uyku düzenleri nasıl tracy hogg kitabını aldım bende yarın gelir ikizlerime çöl güzel uyku düzeni kurmuştum akşam 7.30 8 de gece uykusuna geçer sabah 6.30 7 arası uyanırlardı gece de 1 kere mama içmeye kalkarlardı ama ben bunu nasıl yaptığımı unuttum bebeğiniz gece uykusuna kaçta geçiyor gece kaç kere uyanıyor biz daha çok küçüğüz ama bizden büyğm arkadaşlarımız neler yapıyorlar merak ediyorum tavsiyesi olan ben yaptım işe yaradı diyen teyzeler var mı🥰
11 gibi uyuyor. Bazen 2 buçukta bazen 4te uyanıyor.sonra 6.bucukta.en son 8 buçuk gibi ve son.gunduz düzenli uyku yok .mız mız ediyor artık.bugunle 3 aylık olduk.
Kız bebişi olan arkadaşlar bebise en son neler aldınız ☺️ kıyafet ve bandana almak istiyorum
Bizim kiyafet bı dolu var kardeslerimden.temudan bandana almıştım 12li.zor takıyorum çok sevmiyor.ama arada mecbur takmaya calisiyorum.bnm kız yoğun bakımda kalırken sağ tarafa yatirmislar sürekli.sag kulağı kepçe gibi.kenarindaki kıvrımı açık biraz.bandayla düzelir belki die umuyorum ama bakalım.

Allah'ım altini temizleyip çıtçıtini yaparken tekrar pisletti.degistirdim besige koydum.ben lavaboya gidip gelene kadar hazırlamış bidaha.🥴🥴 Normalde geceleri kaka yapmazdı.bugun coştu 🤣🤣🤣

Kizlar rota aşısı olduk dün.oglumda kendim yapmıştım.simdi sağlık ocağına götürdüm ama ikinciyi kendim yaparım heralde..yalniz ne pahalanmis öyle..oğlumda 600du 2021de. Şimdi 2350tl olmuş.4 katı olmuş .

Bende 1.3ay bir kaç tulum almışım sürekli onları giyiyor alışverişe de çıkamadım trendyoldan bakayım dedim güzel bandanlar var bağlamalı olan☺️
Hamileyken şunları almıştım bandanaları kombine takıyorum fotoğraflarda çok tatlı duruyor ama babet çoraplar henüz olmuyor 🫢😁

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-06-05-42-26-116_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-03-06-05-42-26-116_trendyol.com.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_2025-03-06-05-42-17-766_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-03-06-05-42-17-766_trendyol.com.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 3
Dün 5-10 arası yaptı delirmeyi. Eşim iftar yapamadı 🤦🏼‍♀️ ben alıyorum ağlıyor, o alıyor ağlıyor memede durmuyor.

Hangi şurubu kullanıyosun canım

Valla bizim de gaz yüzünden bölük pörçük uykularımız. Ama geceleri 01.30da mama emzirme üstüne mama veriyorum. 5e kadar uyuyo genelde. Yine emziriyorum 7-7.30 a kadar uyuyoruz. Şanslıysam bi kez daha uyutup 9-10 a kadar gidiyo. Ama çok nadir. Onun dışında gündüz uykusu yok gibi bişey. Arada 45 dk- 1 saat uyursa öpüp başıma koyuyorum
Bizimde gecelerimiz buna yakın. Ben gece mama vermiyorum sadece emziriyorum. Sabahın ufkunda uyanıyor. Benim artık dermanım kalmadı 🤦🏼‍♀️ uyuyup kalacağım diye korkuyorum.

Back