• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Cnm hc keserkn vs bsey hssedlyomu
İki

İki dogumumu da spinal anestezi ile oldum çok rahat geçiyor çıkınca bolbol kafein al sade kahve iç doğumun herseyine şahit oluyorsunuz ilk sen kokuyorsun kuzumu ilk oğlumda spinal sonrası panik yaptım doğumda uyuttular beni koklayamadim kuzumu ikincide herseyine şahit oldum çok güzeldi çok kızdım kendime ilkinde uyutuldum diye sakin kal çok güzel oluyor hersey

Hiç üzülme yüzünü gördüğünde bebeğinin bütün hüznün bitecek deli bı heyecan olacak benim kuzum kuvezde bir haftadır ciksada rmzirsem öpsem koklasam
Ahhh en kısa zamanda kavuşun kuzunla inşallah 🙏
Nsı yapacaksın pkı spınalmı
Epidural olacak benimki.
Ya kusura bakmayın lütfen ama neden sesli harfli yutarak yazıyorsunuz ben bu konuda biraz özenli davranılması gerektiğini düşünüyorum .
Eskiden fazla kontör gitmesin diye öyle yazardık sonra trend oldu :KK70:Ama katılıyorum sana canım güzel Türkçemize sahip çıkalım 👍

Doğuran arkadaşların anlattıklarından Doğumdan çok göğüs yaralarından korkar oldum 😥😥😥 şimdiden lansinoh sürmeye başlayım mı acaba?
Canım ben büyükleri dinlemedim soğan koy dediler yok kokar dedim bende. doğumdan önce koy uçlar yumuşuyor ben Doğumdan sonra koydum işe yaradı ama kokusunu çıkarmadan bebek almadı. Ben lansinoh sürüyordum Doğumdan önce çok da işe yaramadı yine de yara oldu

Doğuran arkadaşların anlattıklarından Doğumdan çok göğüs yaralarından korkar oldum 😥😥😥 şimdiden lansinoh sürmeye başlayım mı acaba?
Benimde korkulu rüyam memeler oldu :)
Benim şimdiden uçları çok acıyor öyle hassaski bisey değse acıyor şimdiden çatlıyor ne yapicam bilmiyorum:(

Canım ben büyükleri dinlemedim soğan koy dediler yok kokar dedim bende. doğumdan önce koy uçlar yumuşuyor ben Doğumdan sonra koydum işe yaradı ama kokusunu çıkarmadan bebek almadı. Ben lansinoh sürüyordum Doğumdan önce çok da işe yaramadı yine de yara oldu
Ne zaman başlayım peki soğan koymaya canım?

Ya kızlar lohusa korsesi diye bir şey var mı? :KK64:
Benim evde normal vardı bi tane. Dün hastaneden geldik. Duş aldım. Armut gibi karnım diye korseyi de giydim. İşe yarar inşallah..
canım 14. Gün deyim korse ile sanırım baya toplandı AA halen 4 aylık duruyor karın zamanla inecek daha rahim 1ayda tam iniyormuş. Birde yapı galiba ya
Yarın bu saatlerdee olaylar gelişiyorr 😳

Allahım hayırlısı inşallah çok heyecanlanıyorum ben
İlkinde böyle değildi paldür küldür gitmiştim doğuma
suko güzel geçsin doğumun inş. Canım
Galiba kafayı yedim :deli: Hem artık bu durumdan kurtulmak istiyorum ağrılardan zorluklardan ve eski halime dönmek istiyorum, hem de yarından itibaren bebekleri bi daha asla hissetmeyecek olmak hıçkırıklarını kıpırtılarını hissedememek beni üzüyor sanki 😥 Ağlamak istiyorum ama neye ağlayacağımı da bilmiyorum... Delirdim ben iyice :110:
hormonlar hormonlar lohusalık ta daha fazla tavan yapacak😂her ne kafa lohusa kafasında yaşamasamda 2 3 güne bir zırıl zırılağlıyorum😁
Allah'ım şükürler olsun çıkıp oleeeyy diye bagirasim var. Memelerin tamamen iyileşmiş önceki kadar bile acimiyor üç günde emzirmeyi nasıl özlemişim anlatamam.. 💕💕💕💕
göÜn aydın canımmm
nüfus müdürlüğünden başvuru yapılıyo
eşim kimliği çıkarmaya gittiğinde söylemişler doğum raporuyla başvurmuş e devletten takip edip yattığı zaman pttden çekebilirsiniz demişler
Merhaba fıstıklarımmm 🤗 bacılar,benim oğlan emerken her seferinde boğazına kaçıyor süt,bunu yaşayan var mi?
Canım tazyikli gelince öyle oluyor. Biraz elinle sağarsın yada akmasını bekleyip verirsen daha rahat emer..

Back