• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Bende korku oluştu ya oğlum bir iki sefer kustu beslenme esnasında gaz çıkarırken birlikte geri tepti yada kaka yaparken kendini sıkmaktan yeni beslendiği için ağzına geldi. Bir iki seferde yatağına yatırdıktan sonra yine geğirdiği için ağzına burnuna geri tepti. Bende de fobi yüklendi resmen 🤦🏻‍♀️ gözüme uyku girmiyor.
Gazını çıkarmaya çalışıyorum herseferinde ama çok gazlı yine kalıyor illa ki. reflü yatağı kullanıyorum zaten. Ama kustuğunda çok üzülüyorum. 😖 uykuda yakalanırsam diye ödüm kopuyor.

Kızlar molfix pişik yapa moldu mu ben iki kez denedim kızardı poposu. Ve bugün arttı kızarıklık. Ben beğenemiyorum sleepy organikle başlamıştım onu beğenmedim ince ve lastiği sıkıyor prima aldım bir de molfix. Hastanede molfix takmışlar kızardı hemen değiştirdim geçti. Şimdi ben de evde denedim ama bu sefer sanırım fazla pişik oldu. Sudocrem bepanten vs fayda etmedi

Kızlar molfix pişik yapa moldu mu ben iki kez denedim kızardı poposu. Ve bugün arttı kızarıklık. Ben beğenemiyorum sleepy organikle başlamıştım onu beğenmedim ince ve lastiği sıkıyor prima aldım bir de molfix. Hastanede molfix takmışlar kızardı hemen değiştirdim geçti. Şimdi ben de evde denedim ama bu sefer sanırım fazla pişik oldu. Sudocrem bepanten vs fayda etmedi
Ben en çok molfix ve goon u beğendim. Sleepy bidaha almam. Hem kalıbı dar hemde sızdırıyor. Lastik yerleri kızartıyor. Prima aldım ama henüz kullanmadım. Sleepy leri bitirmeye çalışıyorum küçük kalıplar bitsin diye.

Ben de düzenli molfix'e başladığım gün aynısını yaşamıştım ama sonra besin alerjisinden dolayı olduğunu farkettik bezle alakası yokmuş ama aynı gün bu grupta molfix'in pişik yaptığını da konuşmuştuk. Sanırım bazı bebişlerde yapıyor ben de hiç yapmadı.

Bez olarak huggies elite soft tavsiye ederim. Asla pişik yapmıyor.

Bu mama olayını ben de düşündüm ama o da mama ziyanlığı olacak diye çekiniyorum, hastaneden verdiklerini attım bile 4 hafta açık kalıyormuş paketler. Ben bu soğutucu çantalar var onları kullanırım demiştim ama onlar buzdolabı görevi yapmaz dimi. Dolaptan çıkardım soğutucu kaba koydum buz kalıbı ile orada neyi baz alıcaz. Isıtıcı için kullandığınız şeyin linkini atabilir kisiniz?

Ay keşke her yere bi bebek bakım odası koysalar bizim hastanede var baya rahat ediyoruz
portatif ısıtıcı Kiwi Biberon Isıtıcı | Babymall

evde de mamajoo nun ısıtıcısını kullanıyorum
soğutucu çanta dolap yerine geçer mi bilmiyorum ben mesela hava soğuk araba soğuktu süt aslında çok sıcakta kalmadı yine de emin olamadım attım :(
Dışarda en kolayı emzirmek aslında. Bir iki deneyin alışırsınız...
bazen çok güzel emiyor bazen asla yapamıyoruz savaş veriyoruz resmen. o yüzden biberon desteği olmadan çıkmaya hiç cesaret edemiyorum:( elbette emin olsam en güzeli en kolayı emmesi.
Bende korku oluştu ya oğlum bir iki sefer kustu beslenme esnasında gaz çıkarırken birlikte geri tepti yada kaka yaparken kendini sıkmaktan yeni beslendiği için ağzına geldi. Bir iki seferde yatağına yatırdıktan sonra yine geğirdiği için ağzına burnuna geri tepti. Bende de fobi yüklendi resmen 🤦🏻‍♀️ gözüme uyku girmiyor.
Gazını çıkarmaya çalışıyorum herseferinde ama çok gazlı yine kalıyor illa ki. reflü yatağı kullanıyorum zaten. Ama kustuğunda çok üzülüyorum. 😖 uykuda yakalanırsam diye ödüm kopuyor.
bununla ilgili dün video izletti eşim çok etkilendim. emzirirken süt kaçmış bebeğe acil servis telefonda yönlendiriyor anne uyguluyor müdahaleyi bebek kurtuldu aslında hepimizin bilmesi gerekiyor.
molfix kullanıyorum ben pişik sorunu olmadı hiç. ama. her bez her bebeğe aynı etkiyi yapmıyor. goon kullandık o da güzeldi ama arka üst kısmında esneyen bariyer yok kaka sızabiliyor.

kızlar acil yardım süt verirken hangi ağrı kesiciler alınır?
parol asla kesmedi, tansiyonum yükseldi düştü derken baş ağrısı yapıştı kaldı bana

portatif ısıtıcı Kiwi Biberon Isıtıcı | Babymall

evde de mamajoo nun ısıtıcısını kullanıyorum
soğutucu çanta dolap yerine geçer mi bilmiyorum ben mesela hava soğuk araba soğuktu süt aslında çok sıcakta kalmadı yine de emin olamadım attım :(

bazen çok güzel emiyor bazen asla yapamıyoruz savaş veriyoruz resmen. o yüzden biberon desteği olmadan çıkmaya hiç cesaret edemiyorum:( elbette emin olsam en güzeli en kolayı emmesi.

bununla ilgili dün video izletti eşim çok etkilendim. emzirirken süt kaçmış bebeğe acil servis telefonda yönlendiriyor anne uyguluyor müdahaleyi bebek kurtuldu aslında hepimizin bilmesi gerekiyor.

molfix kullanıyorum ben pişik sorunu olmadı hiç. ama. her bez her bebeğe aynı etkiyi yapmıyor. goon kullandık o da güzeldi ama arka üst kısmında esneyen bariyer yok kaka sızabiliyor.
Linkler için teşekkürler❤️ o video benim psikolojimi bozdu kızımın kaç kere emerken boğazına kaçtı hep sırtına vurararak hemen düzeltik ama bu ileri seviye olabileceğini giç düşünmemiştim :(

Ben en çok molfix ve goon u beğendim. Sleepy bidaha almam. Hem kalıbı dar hemde sızdırıyor. Lastik yerleri kızartıyor. Prima aldım ama henüz kullanmadım. Sleepy leri bitirmeye çalışıyorum küçük kalıplar bitsin diye.
Canım ben de ondan şikayetçiyim minicik ve lastikleri iz yapıyor ama molfixten pişik oldu mu olmadı mı emin olamadım. iyileşince bir kez daha denerim. Yoksa kullanmam. Prima aldım fena değil o da çok pahalı. Bizim kız her gazında kaka çıkarıyor biraz. Altını temizletip bağlarken bile üç beş bez çöpe attığım oluyor. Sleepy hakikaten özellikle 1 numaralar kaldı ziyan oldu. 2 noyu bitirir bi daha almam sanırım Prima ile devam ederiz gibi. Goon nasıl ?

Ben de düzenli molfix'e başladığım gün aynısını yaşamıştım ama sonra besin alerjisinden dolayı olduğunu farkettik bezle alakası yokmuş ama aynı gün bu grupta molfix'in pişik yaptığını da konuşmuştuk. Sanırım bazı bebişlerde yapıyor ben de hiç yapmadı.
Aaa yapan varmış yani. Sizde hangi besine alerji çıktı ki?

kızlar acil yardım süt verirken hangi ağrı kesiciler alınır?
parol asla kesmedi, tansiyonum yükseldi düştü derken baş ağrısı yapıştı kaldı bana
Parol dışında aleve olabilir ama dikkatli kullanmak lazım. Mide hassasiyeti varsa almamak daha iyi. Minoset olabilir içinde kafein var iyi gelebilir. Bas ağrısı emzirme pozisyonundan da kaynaklanıyor olabilir. Ben bir sabah o yüzden acile gittim. Nöroloji doktoru geldi baktı. Sırt ve boyundan gelen baş ağrısı bu dedi gerçekten de boynuma sırtıma sıcak uyguflayıp masaj yapınca baş ağrım geçti

Back