Merhaba fıstıklarımmmbacılar,benim oğlan emerken her seferinde boğazına kaçıyor süt,bunu yaşayan var mi?
Süt akışı hızlıdır. yetisemiyordur yutmaya. Agzinda biriktirip bosaltmasinin sebebi de o. Yani senin agzina da surekli yemek gelse yutmaya firsat bulamazsin öyle düşün :)
Bunun çözümü sütü biraz sagıp süt akışını yavaşlatmak. Sut ilk evrede yavaş gelir, sonra hızlanır hızlanır hızlanır, sonra yeniden yavaşlar. Işte o en hızlı evrede biraz sağım yapıp rahatlatmak gerekiyor
Lansinoh ve doktorun yazdığı pomadı kullanıyorum ağzıma edildi ağlaya ağlaya emziriyorum bebemi bide memeye düşkün ki sormainşallah benimde geçer kuzum çok sevindim
Bizim burda 30 yıllık.bir eczacı var. Kendi özel bir krem hazırlıyor. Hem annelerin göğüsleri için hem de bebeklerdeki pisikler icin mucizevi bir sey. Istanbul'dasın nasıl olsa. Ulaştırabilirim istersen? Benim iltihaplı göğüslerimi bile iyileştirmisti . Milyon tane kremin yapamadığını yapmıştı
Başla ben başladımDoğuran arkadaşların anlattıklarından Doğumdan çok göğüs yaralarından korkar oldumşimdiden lansinoh sürmeye başlayım mı acaba?
Kanlkan da al mutlaka
Ama sen almışsındır zaten :)
Kızlar ya bebeğim dünden beri kaka yapmadı sadece çişini yaptı normal mi
Çişini yapıyorsa sorun yok
Her gün kaka yapmak zorunda degil