• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kızlar benim karnım çok büyüktü hep, zayıf hamile kaldım fakat öğrendikten sonra karnım düzenli olarak büyümeye devam etti. 8.haftadan bu yana neredeyse düzenli yağ kullanıyorum ama göbek deliğim çevresinde çatlama gördüm. Bunu engelleyemeceğim belli ki fakat yavaşlatma ya da onarma yöntemi var mı?
Ben araştırmalarım sonucu ve doktora da ne önerirsiniz çatlak için dediğimde Phytolastil jel çatlak için yorumlar çok iyi İnternet'e henüz 3 kılo aldım karnım aşırı büyümedi ama bende 6 aydan sonra kullanıcam inş

Kızlarrrr ancak yazabildim şükür bende sıramı savdım detaylı ultrason icin :)
Bebek iyi suyu iyi çok şükür
Eşi rahime çok yakın ama rahmi kapatmamıs kapatsa tehlike ama suan tehlikeli bir durum yok ama böyle giderse normal dogum yapamazsın ama öncesinde kürtaj ve sezeryan gecmişin olmadıgı icin yukarı cıkar diye düşünüyorum dedi kanama yapabilir tabi ihtimal
Kalbini arkadan gördüğüm kadarıyla sorun görünmüyor ama 2 hafta sonra gel tekrar bakalım yüz üstü yatmıştı çocum :) Sanırım gitmiycem bu kadar yeterli benim icin hamdolsun darısı gideceklerin güzel haber almasına inş
Çok sevindim canım güzel haberlerle gelmene gözün aydın sağlıkla gelsin kucağına minik ❤️🤲
Yok yok çıkmaz, kural dışına çıkınca bı süre o malzemeleri ceza alıyorlar bı süre kullanamiyor o yüzden sınırda kalır 😂 benim ki de r yerine l diyor teşekkül edelim diye söylüyor 😂
E sokakta oynama ,zamanlarını geçtik artık kapı önüne salamiyorsun çocuğu ne yapalım böyle oyalanacak yol buluyoruz 🤷🏻‍♀️
Maşallah yerim ben onu 🥰❤️ maalesef öyle biz dışarda oynar dururduk şimdi çocuklarımız evde hapis gibi oldu kiyamiyorum hiç. Mecbur oyaliyoruz böyle. ❤️
Dün sağlık ocağı çağırdı kontrol için, kan ve idrar istedi. Sizler bu haftalarda yaptırdınız mı?
Bir öncekinde lökositler havada uçuşuyordu şükür düzelmiş şimdide demirim yerlerde kabızlık yapıyor diye ilacı kesmiştim doktordan papayı yiyeceği :D sizin sonuçlarınız nasıl?

Aksiyete için ne yapıyorsunuz? eşim aklına saçma birşey getir onu düşün odağını dağıt diyor ama çok zor :D
Canım beni hiç ilkinde de ikincisinde de sağlık ocağından idrar kan tahlili için cagirmadilar. Yapılan tek şey asi karından muayene o kadar. Uzuuuun zamandır çok uzunnnn zamandır idrar tahlili vermedim. Kendi doktorum da hiç istemedi şimdiye kadar.
20+4 üm şuan evet ara ara hissediyorum ama çok sık değil ve tedirgin oluyorum bazen ☺️
Daha küçükler düzensiz olması normal hareketlerin .. 🥰❤️ benim ikinci olunca daha erken hissettim ve daha sık hissediyorum şu ara 🥰
Gripten kırılıyorum enfeksiyon çıktı kanda. Antibiyotik yazdılar augmentin. İnş bişiy olmaz gebelere mecbur kalınca veriyoruz dedi ama :110:
Çok geçmiş olsun canım. Kullan da iyiles bir an önce hiç bir şey olmaz canım merak etme. ❤️
Kızlar ya benim sağ tarafımda ara ara sancı oluyor gün içinde kasık ve bacağıma da vuruyor doktora mı gitsem yarın diye düşünmüyor değilim
Çok geçmiş olsun canım çok zorluyorsa git bence için rahatlasın. ❤️
Bir saattr sol tarafım öyle acıyor ki kramp desem az kalır, sanki damar gerilir ya tutulursun öyle bı his, canımın acısından gözüm falan karardı kaldım harekt edemedim bı süre, kramp acısı oluyordu da bu sefer bı tık fazla bı acıydı... Çok canım yandı geçip bitmiş değil hala var devam ediyor ilk siddetiyle değil 🤦🏻‍♀️
Çok geçmiş olsun canım benim ❤️ gitsen mi acaba doktora?

Ah evet tam olarak bu . Doğum iznine çıkarsam şu kadar olmaz gibi . Memnunum da çalıştığım ortamdan ama işte o duygular :( belki de hormonlardan .
Hamilelere ben hep prenses gibi davrandım bana da öyle davranırlar diye düşünmüştüm ama taraf değiştirmiş muamelesi görülüyor maalesef.

Ben de çok zorlanıyorum gerçekten. Karnım da baya büyük, baya derken abartmıyorum.
İç karın genişliği denilen şey bende yokmuş
Benim o kadar büyük değil bir de kız olduğu için sanırım yanlara da büyüyor 😁 göbek bel kalaçadan alinca belli olmuyor pek hamilelik 😁 ama içim masaAllah hamileyim ben diye isyandaqa

Hamilelere ben hep prenses gibi davrandım bana da öyle davranırlar diye düşünmüştüm ama taraf değiştirmiş muamelesi görülüyor maalesef.
Ay yok ya istediğin kadar yardım et, ilk iş gorusmemi hiç unutmam yeni mezun çiçeği burnunda saf bir öğretmenim, özeller de malum çakal yuvası 😂 müdür evlilik düşünüyor musun diyor yok diyorum, çocuk falan da yok o zaman diyor yok diyorum bu bizim için uzun vadede iyi falan diyor, cv hazirlamisim ben de dolu dolu, ahh ahh saf zamanlar 🤦🏻‍♀️ takılma kimseye herkes yürür o yolları, eden ettiğini bulur, hıc bu mobinglere takılıp tadını kaçırma 😘

Kızlar selam,
Özel durumlar nedeniyle biraz keyifsizim son yazıları okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Buraya hemoroid hakkında bilgi paylaşmaya geldim.
5 gündür geçmeyen ishal nedeniyle doktora gittim. Bende gebelik öncesinde de hemoroid vardı ishalle iyice kötüledi sayısı arttı kanama oluyor ağrıdan duramadım doktora gitmişken bunu da söyledim.
Procto ile başlayan hem kremi hem fitili reçete etti. Gebelik kategorisi C ama tehlikeli dedim ( bir kere burada bir üyeye de kullanma demiştim), ilk 3 ayı anlattığımız için bebeğe zararı olmayacağını söyledi. Doktorum çok ilaç yanlısı değildir genelde çoğu zaman bol su ile çözer bunda ilaç verince içime sindi sizinle de paylaşmak istedim.
Ahhh sorma bu durum insanı gerçekten çok rahatsız ediyor herhalde son ayalar da daha zorluyor bu hemoroid bende kaç gündür hala uğraşıyorum sağolsun lady kuru kayısı suya koy demişti onu deniyorum o iyi geliyor
Kremi bana da söylemiştin kullanma diye kullanmadım ama bilgilendirdiğin için sağol 🥰 bende şuan kullanayım kanama olmuyor ama ağrısı var bende
Hemoroid dışında umarım iyisindir
Bayadır yoktun belli oluyordu

Kızlar hamilelikte okunacak kitap önerisi olan var mı. Çocuk yetiştirmekle ilgili olur, hamilelikle ilgili olur
canım ben “doğmamış çocuğun gizli yaşamı” okudum birkaç gün önce, beğendim. anne karnında çocuğun gelişimini anlatıyor örneklerle vs içindeki her şey doğrudur diyemem ama okumak çok iyi geldi

Kızlar iyi geceler bir şey soracağım biraz çekiniyorum ama 💩 da mukus ile karşılaşan var mı 🥹 biraz korku yaptı bende çünkü
Kuzum mukus olması iyi değil. Enfeksiyon vs. Olabilir belki. Bir defaya mahsussa takipte ol bakalım. Ama eğer ishal ve mukus sürekliyse doktora gitmeni öneririm 😇

Pozitif disiplin isterseniz araştırın aşırıı faydalı bir kitap
Alıyorum hemen kuzucum teşekkür ederim 😍
canım ben “doğmamış çocuğun gizli yaşamı” okudum birkaç gün önce, beğendim. anne karnında çocuğun gelişimini anlatıyor örneklerle vs içindeki her şey doğrudur diyemem ama okumak çok iyi geldi
bunu instagramda görmüştüm biri daha önermişti sanırım. Bunu da ekledim sepete teşekkür ederim 😍

Back