Merhaba fıstıklarımmmbacılar,benim oğlan emerken her seferinde boğazına kaçıyor süt,bunu yaşayan var mi?
Lansinoh ve doktorun yazdığı pomadı kullanıyorum ağzıma edildi ağlaya ağlaya emziriyorum bebemi bide memeye düşkün ki sormainşallah benimde geçer kuzum çok sevindim
Başla ben başladımDoğuran arkadaşların anlattıklarından Doğumdan çok göğüs yaralarından korkar oldumşimdiden lansinoh sürmeye başlayım mı acaba?
Kızlar ya bebeğim dünden beri kaka yapmadı sadece çişini yaptı normal mi
Yani aynen son süt daha kıvamlı daha faydalı demişti sanırım. Daha doğrusu her sütün faydası başka tüm memeyi bitirmeden diğerine geçilmemeli deniyorilk sutu almistirda son sutu alamamistir diye mi en son emzirlin gogusten baslanilmaliymis. Ama sanki bazilari da diger.gogus diyo. Neyse bakalim.hastanede ki hemsire bana ne der o da ayri bir sey soylerse kendime gore takilirim artik
Tamam canım teşekkür ederim. Bu sefer inşallah biraz sağıp öyle vericem tabi izin verip kıyameti koparmazsaSüt akışı hızlıdır. yetisemiyordur yutmaya. Agzinda biriktirip bosaltmasinin sebebi de o. Yani senin agzina da surekli yemek gelse yutmaya firsat bulamazsin öyle düşün :)
Bunun çözümü sütü biraz sagıp süt akışını yavaşlatmak. Sut ilk evrede yavaş gelir, sonra hızlanır hızlanır hızlanır, sonra yeniden yavaşlar. Işte o en hızlı evrede biraz sağım yapıp rahatlatmak gerekiyor
Bizim burda 30 yıllık.bir eczacı var. Kendi özel bir krem hazırlıyor. Hem annelerin göğüsleri için hem de bebeklerdeki pisikler icin mucizevi bir sey. Istanbul'dasın nasıl olsa. Ulaştırabilirim istersen? Benim iltihaplı göğüslerimi bile iyileştirmisti . Milyon tane kremin yapamadığını yapmıştı
Başla ben başladım
Kanlkan da al mutlaka
Ama sen almışsındır zaten :)
Çişini yapıyorsa sorun yok
Her gün kaka yapmak zorunda degil
Bende de bazen 40 ml cikiyor bazende 70 civari. Çok çıkmadığı zamanlar meme ucunun pozisyonu değiştirKızlarrrr yaaaaaaaaaa emzirince süt var gel gelelım sağmaya geldiğimde en fazla iki memeden 40mm çıkıyor
Sıktığım zaman var süt ama sağmada çıkmıyor
Uğraş uğraş olmuyor daha fazla çıkaramıyorum
Her türlü yolu denedim canımBende de bazen 40 ml cikiyor bazende 70 civari. Çok çıkmadığı zamanlar meme ucunun pozisyonu değiştir
Kızlarrrr yaaaaaaaaaa emzirince süt var gel gelelım sağmaya geldiğimde en fazla iki memeden 40mm çıkıyor
Sıktığım zaman var süt ama sağmada çıkmıyor
Uğraş uğraş olmuyor daha fazla çıkaramıyorum
Her türlü yolu denedim canım
Uyucam ya
Uykum geldi
Belki Sabaha 200ml çıkarırım dua edeyım
2 hafta sonra doğum kilosuna ulaşmalı diyoEki Görüntüle 2286335 Soran arkadaşlar vardı kim olduklarını hatırlayamadım paylaşmak istedim
Doğum kilosunu çok geçmiştir bile.Benim ilk oğlum 3360 gr doğdu.Bir haftalıkken 3850 gr Dı.Bir aylıkken 5 kilo 150 gram tosuncuk oluverdi2 hafta sonra doğum kilosuna ulaşmalı diyo
yarın 14. günümüz sağlık ocağına gidicez bakalım doğum kilosuna ulaşmış mı
kızlar illa sütü sağmak mı gerekiyo
ben hiç sağmadım şimdiye kadar
ne kadar çıkıyo hiç bilmiyorum
Canım Allah razı olsun eğer geçmezse ben sana ulaşayım çok sevinirimSüt akışı hızlıdır. yetisemiyordur yutmaya. Agzinda biriktirip bosaltmasinin sebebi de o. Yani senin agzina da surekli yemek gelse yutmaya firsat bulamazsin öyle düşün :)
Bunun çözümü sütü biraz sagıp süt akışını yavaşlatmak. Sut ilk evrede yavaş gelir, sonra hızlanır hızlanır hızlanır, sonra yeniden yavaşlar. Işte o en hızlı evrede biraz sağım yapıp rahatlatmak gerekiyor
Bizim burda 30 yıllık.bir eczacı var. Kendi özel bir krem hazırlıyor. Hem annelerin göğüsleri için hem de bebeklerdeki pisikler icin mucizevi bir sey. Istanbul'dasın nasıl olsa. Ulaştırabilirim istersen? Benim iltihaplı göğüslerimi bile iyileştirmisti . Milyon tane kremin yapamadığını yapmıştı
Başla ben başladım
Kanlkan da al mutlaka
Ama sen almışsındır zaten :)
Çişini yapıyorsa sorun yok
Her gün kaka yapmak zorunda degil
hastaneden çıkarken daha 1 günlükken kilosu düşmüştüDoğum kilosunu çok geçmiştir bile.Benim ilk oğlum 3360 gr doğdu.Bir haftalıkken 3850 gr Dı.Bir aylıkken 5 kilo 150 gram tosuncuk oluverdi
doktor sarılık olmadığı için yettiğini söylüyo bende sağmadım o yüzdenBence yeterli geliyor ise süt memelerde sıkışma yapmiyorsa sağmaya gerek yok.
Sızlama her süt indikçe oluyor. Kaka da 10 güne kadar normal diyorlarCahil Seval geldi hanımmmmmm
1. Nisa kuş neredeyse 45 saattir kakasını yapmadı çişini güzel yapıyo gaz sorunu da yok bu durum normal mi kızlar?
2. Göğüslerim dolu dolu oldu bugün hafif sızlamada var bu durum geçici mi
Teşekkürler litfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?