Nsı yapacaksın pkı spınalmıEvet benim de yarınTr saatiyle 10.30'da. Sezaryen
İki
İki dogumumu da spinal anestezi ile oldum çok rahat geçiyor çıkınca bolbol kafein al sade kahve iç doğumun herseyine şahit oluyorsunuz ilk sen kokuyorsun kuzumu ilk oğlumda spinal sonrası panik yaptım doğumda uyuttular beni koklayamadim kuzumu ikincide herseyine şahit oldum çok güzeldi çok kızdım kendime ilkinde uyutuldum diye sakin kal çok güzel oluyor hersey
Evet dün hastaneden çıktık. Bugün sabah aldım. Klamoks 1000 mg. Birazdan yine alacağım.İnşallah normaldir canım dr antibiyotik verdi mi sana peki
Ya kusura bakmayın lütfen ama neden sesli harfli yutarak yazıyorsunuz ben bu konuda biraz özenli davranılması gerektiğini düşünüyorum .Cnm hc keserkn vs bsey hssedlyomu
Neden yazdgmı anlayamymusunz pkıYa kusura bakmayın lütfen ama neden sesli harfli yutarak yazıyorsunuz ben bu konuda biraz özenli davranılması gerektiğini düşünüyorum .
Benim anlayıp anlamamamdan ziyade yetişkin bir bireyin anadilini düzgün konuşup yazması gerekiyor.Neden yazdgmı anlayamymusunz pkı
Ahhh en kısa zamanda kavuşun kuzunla inşallahHiç üzülme yüzünü gördüğünde bebeğinin bütün hüznün bitecek deli bı heyecan olacak benim kuzum kuvezde bir haftadır ciksada rmzirsem öpsem koklasam
Epidural olacak benimki.Nsı yapacaksın pkı spınalmı
Eskiden fazla kontör gitmesin diye öyle yazardık sonra trend olduYa kusura bakmayın lütfen ama neden sesli harfli yutarak yazıyorsunuz ben bu konuda biraz özenli davranılması gerektiğini düşünüyorum .
Bu senın dsuncen ve bnm nsı yazdgm benı ılglendrr el alısknlgım hem yetskınlkle ne ılgısı var bununBenim anlayıp anlamamamdan ziyade yetişkin bir bireyin anadilini düzgün konuşup yazması gerekiyor.
PekiBu senın dsuncen ve bnm nsı yazdgm benı ılglendrr el alısknlgım hem yetskınlkle ne ılgısı var bunun
Canım ben büyükleri dinlemedim soğan koy dediler yok kokar dedim bende. doğumdan önce koy uçlar yumuşuyor ben Doğumdan sonra koydum işe yaradı ama kokusunu çıkarmadan bebek almadı. Ben lansinoh sürüyordum Doğumdan önce çok da işe yaramadı yine de yara olduDoğuran arkadaşların anlattıklarından Doğumdan çok göğüs yaralarından korkar oldumşimdiden lansinoh sürmeye başlayım mı acaba?
Güçlü anneHiç üzülme yüzünü gördüğünde bebeğinin bütün hüznün bitecek deli bı heyecan olacak benim kuzum kuvezde bir haftadır ciksada rmzirsem öpsem koklasam
Benimde korkulu rüyam memeler oldu :)Doğuran arkadaşların anlattıklarından Doğumdan çok göğüs yaralarından korkar oldumşimdiden lansinoh sürmeye başlayım mı acaba?
1hafta dişini sıkıcan canim kacis yok bende lansinoh surdum emzirme sonrasıDoğuran arkadaşların anlattıklarından Doğumdan çok göğüs yaralarından korkar oldumşimdiden lansinoh sürmeye başlayım mı acaba?
Ya kusura bakmayın lütfen ama neden sesli harfli yutarak yazıyorsunuz ben bu konuda biraz özenli davranılması gerektiğini düşünüyorum .
Ne zaman başlayım peki soğan koymaya canım?Canım ben büyükleri dinlemedim soğan koy dediler yok kokar dedim bende. doğumdan önce koy uçlar yumuşuyor ben Doğumdan sonra koydum işe yaradı ama kokusunu çıkarmadan bebek almadı. Ben lansinoh sürüyordum Doğumdan önce çok da işe yaramadı yine de yara oldu
Şİmdiden zeytinyagı hindistan cevizi yagı sür sürekli nemli tutmaya çalış o zaman canımBenimde korkulu rüyam memeler oldu :)
Benim şimdiden uçları çok acıyor öyle hassaski bisey değse acıyor şimdiden çatlıyor ne yapicam bilmiyorum
Valla doğum sekli ne olursa olsun bana gogus yaraları daha korkunc gozuktu saglıkla gelsin de bebeğim dayanacaz artık canım1hafta dişini sıkıcan canim kacis yok bende lansinoh surdum emzirme sonrası
Bende lansinoh aldım arada onu sürüyorum benim çok önceden çatlamaya başladı neden oluyor anlamadım.Şİmdiden zeytinyagı hindistan cevizi yagı sür sürekli nemli tutmaya çalış o zaman canım
Özellikle koca koca kadinlarin öyle yazması da ne bileyimaynı ben bazen bi arkadaşım öyle yazınca cevap vermiyorum hiç çünkü anlamıyorum bazı yazdıklarını.
canım 14. Gün deyim korse ile sanırım baya toplandı AA halen 4 aylık duruyor karın zamanla inecek daha rahim 1ayda tam iniyormuş. Birde yapı galiba yaYa kızlar lohusa korsesi diye bir şey var mı?
Benim evde normal vardı bi tane. Dün hastaneden geldik. Duş aldım. Armut gibi karnım diye korseyi de giydim. İşe yarar inşallah..
suko güzel geçsin doğumun inş. CanımYarın bu saatlerdee olaylar gelişiyorr
Allahım hayırlısı inşallah çok heyecanlanıyorum ben
İlkinde böyle değildi paldür küldür gitmiştim doğuma
hormonlar hormonlar lohusalık ta daha fazla tavan yapacakGaliba kafayı yedimHem artık bu durumdan kurtulmak istiyorum ağrılardan zorluklardan ve eski halime dönmek istiyorum, hem de yarından itibaren bebekleri bi daha asla hissetmeyecek olmak hıçkırıklarını kıpırtılarını hissedememek beni üzüyor sanki Ağlamak istiyorum ama neye ağlayacağımı da bilmiyorum... Delirdim ben iyice
göÜn aydın canımmmAllah'ım şükürler olsun çıkıp oleeeyy diye bagirasim var. Memelerin tamamen iyileşmiş önceki kadar bile acimiyor üç günde emzirmeyi nasıl özlemişim anlatamam..
nüfus müdürlüğünden başvuru yapılıyo
eşim kimliği çıkarmaya gittiğinde söylemişler doğum raporuyla başvurmuş e devletten takip edip yattığı zaman pttden çekebilirsiniz demişler
Canım tazyikli gelince öyle oluyor. Biraz elinle sağarsın yada akmasını bekleyip verirsen daha rahat emer..Merhaba fıstıklarımmmbacılar,benim oğlan emerken her seferinde boğazına kaçıyor süt,bunu yaşayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?