2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah Canım Rabbim bana da güç versin inşallah yarın kontrol var sabahtan bakalım. Dr suni sancı ile başlayabilir 40+2 olarak gidicez kontrole ben normal istedim diye bekletiyor adamcağız

Maşallah Canım Rabbim bana da güç versin inşallah yarın kontrol var sabahtan bakalım. Dr suni sancı ile başlayabilir 40+2 olarak gidicez kontrole ben normal istedim diye bekletiyor adamcağız

Allah sağlıkla gönlüne göre kolay bir doğumla kucağına aldırsın canım.

Uyuyamıyorummmm.Bi ılık duş aldım yine uyuyamıyoruuuum.Bebek doğacak yine uyuyamıycammm.2 buçuk yıldır iyi uyuyordum başa dönüyoruzzzzz.Zorlanacagim biraz sanirim
Bende miiiissss gibi poğaça ve kek yaptım baktım uyuyamıyorum . Kız insan alışıyor be sen serbetlisin bişey olmaz

Annişler ya şimdi bizim 5. Günümüz yarım saatlik bi sağımda ortalama kaç cc süt çıkmalı acaba
Birde son sağımda sütün rengi ciddi manada açıldı o sarı süt kayboldu

Yok mu başından böyle şeyler geçenler ya

Yok mu başından böyle şeyler geçenler ya
Canım eğer meme başı gibi bi parça ise damar şişmiştir yani hemoroid olma ihtimali var. Saf zeytinyağını biraz ısıtıp soğuttuktan sonra o bölgeye sürüp içeri itebilirsin. Ya da Hindistan cevizi yağı da bana iyi gelmişti. Gerçi ben ağrısından duramadığım için Dr a danışıp krem kullandım birde ılık suya oturabilirsen o şişlik inecektir yavaş yavaş. Normal Doğuma da engel değilmiş sorduğumda öyle demişti ama Doğumla birlikte daha çok şişecektir ıkındıkça demişti

Teşekkürler canımm, aslında bu gün sıcak suya oturdum, doğumu tetiklesin diye ondan sonra duşta farkettim et parçası gibi değişik bi şey. Zeytinyağı deneyim bakalım

Teşekkürler canımm, aslında bu gün sıcak suya oturdum, doğumu tetiklesin diye ondan sonra duşta farkettim et parçası gibi değişik bi şey. Zeytinyağı deneyim bakalım
Ağrı sızı yapmıyorsa problem yapma bence Kaşıntı içinse eskiler soğuk taşa mı oturdun mayasıl olmuşsun derlerdi

Çok normal kuzum bende de oldu doğumdan sonra hemen geçti. Bagirsaklara çok baskı olduğundan oluyor. Normal doğuma engel olacağını da hiç sanmıyorum çünkü çok yaygın bu hemoroid problemi hamilelerde.
Ağrı sızı yapmıyorsa problem yapma bence ☺ Kaşıntı içinse eskiler soğuk taşa mı oturdun mayasıl olmuşsun derlerdi
teşekkür ederim canımlar, içim rahatladı evet ya babaannem de derdi mayasur olmuşsundur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…