• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Atak haftasındayız diye böyle olduğunu umuyorum. Haftasonundan beri böyle, inşallah geçecek yakında 🤦🏼‍♀️🥹

Ben gece ve dışarı çıkarken prima gündüz sleepy kullanıyorum. Gece kaka yapmıyor prima ile rahat ediyoruz. Taşma vs olmuyor. Prima baya büyük 1 numarasını kullanıyoruz hala. Sleepy de 2 numaradayız, bazen taşma oluyor çok hareket ederse. 5-5.5 kilo arası. 3 numara çok büyük geliyor.
Gece için ben de prima alacağım yarın. farklı bez kullanmayın pişik yapar demişti eğitimdeki bebek hemşiresi ama senin bebiş böyle alıştığı için sorun olmamıştır, inşallah bize de sorun olmaz

Gece için ben de prima alacağım yarın. farklı bez kullanmayın pişik yapar demişti eğitimdeki bebek hemşiresi ama senin bebiş böyle alıştığı için sorun olmamıştır, inşallah bize de sorun olmaz
Olmadı şükür. Pişik kremini de her seferinde sürmedim günde 1 2 kez sürdüm. Altı açık durmayı seviyor 5 10 dk altı açık duruyor havalanıyor. Hafif kızarırsa da hametan sürüyorum.

Back