• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Offf inanırım 🤦‍♀️

Yaaa canlarım iyi ki varsınız ❤ Muhtemelen öyle olacak benim de ama işte şu an son gün ya, hormonların da etkisiyle insan tuhaf ruh hallerine girebiliyor demek ki. Eşim de diyor haftalardır kurtulmak istediğin şeyden kurtulucan diye mi ağlıyosun 😂

Sukella11 Sukella11 Canım doktor bana cuma günü fitil verdi. Pazar günü 18'e kadar wcye çıkmazsan kullan dedi. Sana da söylediler mi böyle bişey?
Bana da dedi evet ama almadım o ilacı ben
Hala da çıkmadım wc ye

Cnm memenın uc kısmını tutturursan devamlı yara olr bnm ılk oglmda cok cektım bn o kıl snradan ogrendm kahve kısmını agzına ver o zamn olmyor brde her emzırırkn ve braktgında gogsunu sutunle ısla kuru kru verırsende dvamlı yara oluyor bnde cok ckmıstm
Kahve kısmını komple veremiyorum öğürür gibi oluyo 😑 inşallah geçicek canım valla yoksa eziyet

benimkide memeden hiç inmiyo yatağına koyunca durmuyo memede uyuyo hep
ama çok şükür benim memeler sağlam çıktı 🤣
lansinoh sürüyorum her emzirmeden sonra
bide hemşire sadece ucunu değil bütün kahverengi kısmı tuttur demişti
becerebiliyom mu bilmiyom ama yara olmadı benim
Ah maşallah de canım vallahi dikiş acısından beter öyle böyle değil 🙄🙄

çocuk parası için nüfus müdürlüğünden başvurdu eşim kimliği çıkartırken
e devletten takip edip yattığı zaman pttden çekebilirsiniz demişler
süt parasını sgk yatırdı 1 haftalık falandık maaş hesabıma yattı
İllerde bakanlıktan ilçelerde nufğs ve valilikten diyebiliyorum bende canım daha görüşmedim bakalım ne dicekler

Normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız nasıl kaç gün sürdü acaba benim 2 gündür tuvaletten sonra sümük gibi uzayarak sızıyor normal mı acaba

Kozlar birde ben telaşımın içinde antibiyotiğimi düzenli almayı unuttum inşallah o sebep olmamıştır kanamanın sümük gibi uzamasına

Canım banada hastanede sanayi tipi mandela denediler ama dayanılacak gibi değildi kabus resmen
Aynen öyle canım iki kere hastaneye gitmek zorunda kaldık ağlaya ağlaya sağdılar eşim bile terlemişti çıktığımızda ama boşaltmasak göğsüm mastite doğru gidiyordu birde uçlar fena yara olmuştu uçlar tamamen soyuldu ondan sonra normale döndük inşallah senin de hemen normale döner pek zor onun sancısı

Sende bnm gbı yarn dguma grecksın sanırım
Ulan bu kocalar daha stresli gergin doğum öncesi heee
Sanki onu kescekler sabah sanki o emzircek habire cokcokkkcok
Sinir etti beni boğcam valla
Kuralı bozmadık bizde doğum arifesi kavga ettik
Şimdi gitti uyuyo odadaa gidicem boğcam yastıkla haberi yok 😡

Aynen öyle canım iki kere hastaneye gitmek zorunda kaldık ağlaya ağlaya sağdılar eşim bile terlemişti çıktığımızda ama boşaltmasak göğsüm mastite doğru gidiyordu birde uçlar fena yara olmuştu uçlar tamamen soyuldu ondan sonra normale döndük inşallah senin de hemen normale döner pek zor onun sancısı
Aa evet benimki de öyle oldu. Kahverengi yer tamamen soyuldu altı kıpkırmızı ciğer gibiydi şimdi dokusu yenilenmiş acı da kayboldu.

ben de yarın doktora gidicem ilk defa çatı muayenesi yapacak :KK17:
sezaryen der diye çok korkuyorum açıkçası, inşallah kuzum kendi vaktini kendi belirler de gelir doğal doğumla. herhangi bir şekilde ameliyat olma fikri beni çok korkutuyor o yüzden sezaryenden de tırsıyorum😔

Kızlar szlere bsey srmk ıstyrm bu ıkıncı bebegm ılkı gnel anastezı ıle olmstu bunu spınal belden uyustrma ıle terch edyo dr um aranzda bu sekılde olan varmı yarın dogum ve ck korkuyorm

İlk sezeryanim spinaldi.Persembe ikincisini olacağım nasipse.Yine spinal olacak
Hiç korkma bence en iyisi.

Normal doğum yapan arkadaşlar kanamanız nasıl kaç gün sürdü acaba benim 2 gündür tuvaletten sonra sümük gibi uzayarak sızıyor normal mı acaba

Canım sen normal mi doğurdun maşallah.Dogum hikayeni kaçırdım sanırım.Sezeryan oldun zannediyodum

Back