Yaaa canlarım iyi ki varsınız ❤ Muhtemelen öyle olacak benim de ama işte şu an son gün ya, hormonların da etkisiyle insan tuhaf ruh hallerine girebiliyor demek ki. Eşim de diyor haftalardır kurtulmak istediğin şeyden kurtulucan diye mi ağlıyosun
Sukella11
Canım doktor bana cuma günü fitil verdi. Pazar günü 18'e kadar wcye çıkmazsan kullan dedi. Sana da söylediler mi böyle bişey?
Cnm memenın uc kısmını tutturursan devamlı yara olr bnm ılk oglmda cok cektım bn o kıl snradan ogrendm kahve kısmını agzına ver o zamn olmyor brde her emzırırkn ve braktgında gogsunu sutunle ısla kuru kru verırsende dvamlı yara oluyor bnde cok ckmıstm
benimkide memeden hiç inmiyo yatağına koyunca durmuyo memede uyuyo hep
ama çok şükür benim memeler sağlam çıktı
lansinoh sürüyorum her emzirmeden sonra
bide hemşire sadece ucunu değil bütün kahverengi kısmı tuttur demişti
becerebiliyom mu bilmiyom ama yara olmadı benim
çocuk parası için nüfus müdürlüğünden başvurdu eşim kimliği çıkartırken
e devletten takip edip yattığı zaman pttden çekebilirsiniz demişler
süt parasını sgk yatırdı 1 haftalık falandık maaş hesabıma yattı
Tahinin üstündeki yağ varya mucize resmen. 50 gündür krem sürüyorum bu kadar fayda etmemişti aklında bulunsun yavrum. Çok zor Allah yardımcın olsun bende çok agladim
Aynen öyle canım iki kere hastaneye gitmek zorunda kaldık ağlaya ağlaya sağdılar eşim bile terlemişti çıktığımızda ama boşaltmasak göğsüm mastite doğru gidiyordu birde uçlar fena yara olmuştu uçlar tamamen soyuldu ondan sonra normale döndük inşallah senin de hemen normale döner pek zor onun sancısı
Ulan bu kocalar daha stresli gergin doğum öncesi heee
Sanki onu kescekler sabah sanki o emzircek habire cokcokkkcok
Sinir etti beni boğcam valla
Kuralı bozmadık bizde doğum arifesi kavga ettik
Şimdi gitti uyuyo odadaa gidicem boğcam yastıkla haberi yok
Ulan bu kocalar daha stresli gergin doğum öncesi heee
Sanki onu kescekler sabah sanki o emzircek habire cokcokkkcok
Sinir etti beni boğcam valla
Kuralı bozmadık bizde doğum arifesi kavga ettik
Şimdi gitti uyuyo odadaa gidicem boğcam yastıkla haberi yok
Aynen öyle canım iki kere hastaneye gitmek zorunda kaldık ağlaya ağlaya sağdılar eşim bile terlemişti çıktığımızda ama boşaltmasak göğsüm mastite doğru gidiyordu birde uçlar fena yara olmuştu uçlar tamamen soyuldu ondan sonra normale döndük inşallah senin de hemen normale döner pek zor onun sancısı
ben de yarın doktora gidicem ilk defa çatı muayenesi yapacak
sezaryen der diye çok korkuyorum açıkçası, inşallah kuzum kendi vaktini kendi belirler de gelir doğal doğumla. herhangi bir şekilde ameliyat olma fikri beni çok korkutuyor o yüzden sezaryenden de tırsıyorum
Hadiii bakalım yarın Doğum yapacaklara allah kolaylık versin sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah mis kokulu bebişlerinizi. Zaman çabuk geçsin sıra bize de gelsin
Kızlar szlere bsey srmk ıstyrm bu ıkıncı bebegm ılkı gnel anastezı ıle olmstu bunu spınal belden uyustrma ıle terch edyo dr um aranzda bu sekılde olan varmı yarın dogum ve ck korkuyorm