- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Aile ve sosyal pol. Bakanlığı canım çocuk parasını onlar veriyor sgkda süt parasını veriyo144 ne ola ki ?
Lansinoh ve doktorun yazdığı pomadı kullanıyorum ağzıma edildi ağlaya ağlaya emziriyorum bebemi bide memeye düşkün ki sormaAllah'ım şükürler olsun çıkıp oleeeyy diye bagirasim var. Memelerin tamamen iyileşmiş önceki kadar bile acimiyor üç günde emzirmeyi nasıl özlemişim anlatamam..
Tahinin üstündeki yağ varya mucize resmen. 50 gündür krem sürüyorum bu kadar fayda etmemişti aklında bulunsun yavrum. Çok zor Allah yardımcın olsun bende çok agladimLansinoh ve doktorun yazdığı pomadı kullanıyorum ağzıma edildi ağlaya ağlaya emziriyorum bebemi bide memeye düşkün ki sormainşallah benimde geçer kuzum çok sevindim
Canım ben lansinoh çiftliyle sağoyorum sen hangisiyle sağmıştınCanım ben çok çektim göğüslerden bi göğsümü tutturabiliyordum diğeri şişmiş ve taş gibi şeyler geliyordu elime aldığım sağma makinası yeterli olmuyordu göğsüm tıkanmış gibiydi sıcak havluyla masaj yaptım ve hastanede sanayi tipi süt sağma makinasıyla göğsümü boşalttım göğsüm çok acıdı kanadı ama böyle bi rahatlama yok sonrasında o göğsümü de tutturdum çok şükür sorun kalmadı. Ama çok direndim ateşlendim ağrısından kıvrandım ama pes etmedim sonunda başardım sende hiç pes etme biraz dişini sık canım düzelecek inan
Elinle yukardan sıkarak ver süt akışını kesersin canım. Sağlık ocağındaki hemseire söyledi bana daMerhaba fıstıklarımmmbacılar,benim oğlan emerken her seferinde boğazına kaçıyor süt,bunu yaşayan var mi?
Elinle yukardan sıkarak ver süt akışını kesersin canım. Sağlık ocağındaki hemseire söyledi bana da
Ay evet kızlar ya şunu bri sevabına anlatsın lütfenYaa kizlar ben anlamadim su emzirme isini. Simdi ilk emzirirken diyelim sag gogsu emdi. Sonra diger gogus emzirilecek mi yoksa aradan zaman gectikten sonra mi diger gogus emzirilecek
Canım beş günlük falandı sanırım bebekler sarıya döndüKızlar cevaplarınız için sağolun ılık kompres yapıp sağdım ve onuda kuşuma içirdim çok şükür rahatladım biraz inşallah artmaz
Bir sorum daha var bebeğinizin kakası kaçıncı gün sarıya döndü bizim hala yeşil
Herşey sende bitiyor canım. Önce Allah’a sonra kendine bebeğine ve druna güven. İnşallah hayırlısıyla olur doğumunAyyy bende haftasonu Dr. Şehir sıkında diye çok hareketlenmedim ama 2 gün bile evde olmak sıktı beni. Bugün gezerim bol bolinşallah sizin gibi ne olduğunu anlamadan başlar doğumum. Çocuk yaparken de kafaya takınca olmamıştı. En iyisi Doğumu da takmamak gelmeyecek yoksa
Hey maşallahbende rahat olmak istiyorum ama işte yapımdan mıdır bilmem hep bi heyecan korku basıyor Dua ediyorum kendime sakinleşmek için
Bende tatlı işi bitmiş resmen midem bulanıyorOff keşke bende tiksinsemama bende aynen daha çabuk doyuyorum sofraya oturmamla kalkmam bir oluyor
Aynı ben doğurdum bir daha mı yapsam çocuk diyorumGaliba kafayı yedimHem artık bu durumdan kurtulmak istiyorum ağrılardan zorluklardan ve eski halime dönmek istiyorum, hem de yarından itibaren bebekleri bi daha asla hissetmeyecek olmak hıçkırıklarını kıpırtılarını hissedememek beni üzüyor sanki Ağlamak istiyorum ama neye ağlayacağımı da bilmiyorum... Delirdim ben iyice
çocuk parası için nüfus müdürlüğünden başvurdu eşim kimliği çıkartırkenAile ve sosyal pol. Bakanlığı canım çocuk parasını onlar veriyor sgkda süt parasını veriyo
benimkide memeden hiç inmiyo yatağına koyunca durmuyo memede uyuyo hepLansinoh ve doktorun yazdığı pomadı kullanıyorum ağzıma edildi ağlaya ağlaya emziriyorum bebemi bide memeye düşkün ki sormainşallah benimde geçer kuzum çok sevindim
13 gün önce spinal oldum canım korkulcak hiçbişey yokKızlar szlere bsey srmk ıstyrm bu ıkıncı bebegm ılkı gnel anastezı ıle olmstu bunu spınal belden uyustrma ıle terch edyo dr um aranzda bu sekılde olan varmı yarın dogum ve ck korkuyorm
Agrıya acıya dayanklıdr ıgneden vs de korkmam asla ama tek korkum bnm suan o kesme ve dıkme anları o benı braz urpertyo brde dyolar bebek ckarkn bı sarsntı oluyo faln szde dgm snrası bas ve bel agrsı oldumu pkı13 gün önce spinal oldum canım korkulcak hiçbişey yok
bişey hissetmiyosun
bebeğinin ilk doğduğu anı görüyosun bu çok güzel
Cnm memenın uc kısmını tutturursan devamlı yara olr bnm ılk oglmda cok cektım bn o kıl snradan ogrendm kahve kısmını agzına ver o zamn olmyor brde her emzırırkn ve braktgında gogsunu sutunle ısla kuru kru verırsende dvamlı yara oluyor bnde cok ckmıstmLansinoh ve doktorun yazdığı pomadı kullanıyorum ağzıma edildi ağlaya ağlaya emziriyorum bebemi bide memeye düşkün ki sormainşallah benimde geçer kuzum çok sevindim
Bende lansinoh kullanıyorum canım çekişi yeterli gelmedi sanayi tipi olan çok daha güçlü çekiyor onla boşaltıp sonradan evde lansinohla devam ettimCanım ben lansinoh çiftliyle sağoyorum sen hangisiyle sağmıştın
Memenin üstünden iki parmağınla bastır ama aynı anda altından tutma. Sadece üstten akışı yavaslat canım hem alttan hem üstten tutarsan sagmis oluyorsun daha hızlı çıkıyor süt benimde öyle malesef ben ebenin öğrettiğini yapıyorum daha az kaçıyor genzineYa benim oğlan çok fena acıkınca sinirleniyor yukarıdan derken tam nerden acaba?
kesme dikmeyi hiçbişeyi hissetmyiosunAgrıya acıya dayanklıdr ıgneden vs de korkmam asla ama tek korkum bnm suan o kesme ve dıkme anları o benı braz urpertyo brde dyolar bebek ckarkn bı sarsntı oluyo faln szde dgm snrası bas ve bel agrsı oldumu pkı
Bi 5dk kadar göğsünü sağıp emzirsek? Belki meme dokup tazyikli geliyordurMerhaba fıstıklarımmmbacılar,benim oğlan emerken her seferinde boğazına kaçıyor süt,bunu yaşayan var mi?
Yanı korkulck bsey yok dyosun bklm yarn hayrlsyla kucagma alıyım bndekesme dikmeyi hiçbişeyi hissetmyiosun
bebek çıkarkenki sarsıntıları hissediyosun ama acı olmuyo kesinlikle zaten çıkarıp yanağına koyduklarında herşeyi unutuyosun
baş ağrım hiç olmadı
bel ağrımda sadece bebeğimin altını değiştirmek için eğildiğimde sızlıyo şuan hala onun dışında gün içinde bi ağrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?