Son haftada bile dönenler oluyor dönmese de hayırlısı ne ise öyle olsun canım üzme kendini hiç
Biz de çıktık kontrolden egzersiz ve yürüyüşleri artır dedi 3140 gr 50 cm olmuş haftaya kontrol
Dr muayene edemedi beni canım ya...en çok ona canım sıkıldı. Canım çok yandı, e 9aydir ilişki yok bizde bence onun da etkisi var..bir de 38.hafta dolunca alırız bebeği diyince üzüldüm. 40a kadar daha zaman var neden bu kadar erken dedi ki....
Bana egzersiz fln demedi çünkü galiba normal olmayacağı kanısına vardı, kırmadan söylemeye çalıştı Dr
Dr muayene edemedi beni canım ya...en çok ona canım sıkıldı. Canım çok yandı, e 9aydir ilişki yok bizde bence onun da etkisi var..bir de 38.hafta dolunca alırız bebeği diyince üzüldüm. 40a kadar daha zaman var neden bu kadar erken dedi ki....
Bana egzersiz fln demedi çünkü galiba normal olmayacağı kanısına vardı, kırmadan söylemeye çalıştı Dr
Olsun canım her türlü yürüyüş yap perine masajı yap vajina rahatlatmak için illa ki faydası olur zararı olmaz . 38. Hafta da erken sayılmaz kurtardılar artık cok şükür
Olsun canım her türlü yürüyüş yap perine masajı yap vajina rahatlatmak için illa ki faydası olur zararı olmaz . 38. Hafta da erken sayılmaz kurtardılar artık cok şükür
Günaydın
Çatı muayenesinde sınıfta kaldım zaten bebek de kanala girmemiş Dr haftaya tekrar bakarız, bebek inmemis olursa sezaryen için gün veririz dedi. Moraller bozuk
@Meylen benimkide pert oldu kuzum weenin göğüs kalkanını aldım önce memeleri lansinoh la kremleyip sonrada kalkanı takıyorum şuan iyi durumdalar ilk başlayış ta acı oluyor yine ama dişimi sıkıyorum
Günaydınnn ☀
missss gibi kahve kokmuş buralar
bu gece sadece 1 kez uyanarak aylar sonra deliksiz uyudum
Dedim madem bizim deli kız gelmiyor, bekletiyor ben de uyuyayım
Daha uyanmazdım da __karamel__
imin kahve kokusuna dayanamadım
Günaydınnn ☀
missss gibi kahve kokmuş buralar
bu gece sadece 1 kez uyanarak aylar sonra deliksiz uyudum
Dedim madem bizim deli kız gelmiyor, bekletiyor ben de uyuyayım
Daha uyanmazdım da __karamel__
imin kahve kokusuna dayanamadım
10:30 raporu..
8’de uyandık..
9’da yataktan çıktık..
10’a kadar odayı topladım,
Annemler geliyo pazartesi nasipse, onlar için çekmecede dolaplarda yer açtım..
Evi havalandırdım
Çamaşır attım..
Kocişe kahve kendime süt hazırladım..
10’da kahvaltı yaptık..
Şimdi kocam bey işe, ben hanım kahve keyfine..
Bugün iş yapmicam yatcam die düşünüyorum.
Kesin yapmam..
Hiç yapmam..
Yapar mıyım öyle şey yea?!
Tünaydın hanımlar doğuramayalar kadrosuna +1 daha ekleyinizz burda bebisini kucağına alıp emzirme derdinden yakınanlara bilee imreniyorumm ah bir de ben o aşamaya gelebilsem hayırlısıyla ha geldi ha gelecek diye beklemek yoruyor insan hadi gel artık be kızım..
Bu samimiyetinize ve durumunuza göre değişir, hem para hem hediye yaptığım arkadaşlarım oldu, kimisine sadece para verdiğim oldu yada eksiğini sorup özellikle onu aldığımda oldu.. bana da getirenler samimiyetimize göre geldiler kimi altın para yada sorup eksiğimizi alan oldu.. genelde uzaktan tanıyanlar kafasına göre hediye alıp getirir o da kullanışsız oluyor işte
@Meylen benimkide pert oldu kuzum weenin göğüs kalkanını aldım önce memeleri lansinoh la kremleyip sonrada kalkanı takıyorum şuan iyi durumdalar ilk başlayış ta acı oluyor yine ama dişimi sıkıyorum