• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Aynı gün doğmuş bizim bebeler atak dönemi mi acaba 8. Hafta diyorlardı ya
İlk atak dönemi çok kötüydü o kadar değil şimdi.Gezdirip ilgilendiğim zaman duruyor evde turluyorum etrafı izliyor.Ya da şarkı söylüyorum konuşuyorum dinliyor.Sadece tek durmuyor ya fiziksel temas edeceğiz ya da göz teması kurarak konuşacağız.Umarım atağı hissetmeden geçer zaman
Çay koydum 2 bardak içtim hemen uyandı bebiş. Kucak istiyor, yattığı an ağlıyor. 😊
benimki kucağıma yatarak alırsam da ağlıyor anca dik tutacağım o da etrafa bakacak.Kollarım ağrıdı artık😂

Başka damla kullanmıyorum gündüz her gaz sancısı arttığında 1 cc şeklinde verdim günlük 8 cc yi geçmemek gerekiyormuş ben toplamda 3-4 cc yi geçmedim son zamanlarda sadece gece veriyordum bu gece vermeyeyi deneyeceğim bakalım
Ben de sizin gibi deneyeyim bi çok teşekkürler

Kızlar bebişler ne zaman başlarını tam tutacaklar ? Şimdi göğsüme yatırdığımda ya da gezdirirken başını kaldırıyor çeviriyor ama bir zaman sonra yorulup bırakıyor

İlk atak dönemi çok kötüydü o kadar değil şimdi.Gezdirip ilgilendiğim zaman duruyor evde turluyorum etrafı izliyor.Ya da şarkı söylüyorum konuşuyorum dinliyor.Sadece tek durmuyor ya fiziksel temas edeceğiz ya da göz teması kurarak konuşacağız.Umarım atağı hissetmeden geçer zaman

benimki kucağıma yatarak alırsam da ağlıyor anca dik tutacağım o da etrafa bakacak.Kollarım ağrıdı artık😂
Aynennn... Kucakta da yatmak yok, hep dik durcak 😅 o son gaz damlası çıkana kadar direniyor, o çıkınca uyuyor artık

Kızlar bugün doktorla görüştüm bebemin emmeme videolarını izlettim meme reddi olmuş😭😭 45 günlük bebekte meme reddi de oluyormuş demek ki. Ben ememediği için bacağını çektiği için vs gaz sancısı var sanıyordum. Doktor artık gaz gitgide azalacak dedi. Meğer meme reddi yaşıyormuş iki gün boyunca sürekli emzirmeye çalışacağım yoksa aç kalmaktan kilo kaybı olacak yavrumda 😭 Bir kere fizyoterapiste gitmiştim eşime süt sağıp bırakmıştım cuma akşamı onu biberonla verdi. Ertesi gün de emmeyince açtır diye biberon verdim. Hemen kafası karışmış😭 1-2 keredden bir şey olmaz sanmıştım bşr de anlamadım ne olduğunu mal gibi. Tecrübeli anneler öneriniz var mı nasıl aşarım bu meme reddini….

Kızlar bugün doktorla görüştüm bebemin emmeme videolarını izlettim meme reddi olmuş😭😭 45 günlük bebekte meme reddi de oluyormuş demek ki. Ben ememediği için bacağını çektiği için vs gaz sancısı var sanıyordum. Doktor artık gaz gitgide azalacak dedi. Meğer meme reddi yaşıyormuş iki gün boyunca sürekli emzirmeye çalışacağım yoksa aç kalmaktan kilo kaybı olacak yavrumda 😭 Bir kere fizyoterapiste gitmiştim eşime süt sağıp bırakmıştım cuma akşamı onu biberonla verdi. Ertesi gün de emmeyince açtır diye biberon verdim. Hemen kafası karışmış😭 1-2 keredden bir şey olmaz sanmıştım bşr de anlamadım ne olduğunu mal gibi. Tecrübeli anneler öneriniz var mı nasıl aşarım bu meme reddini….
Canım hangi biberonu kullanıyorsun? Az akışlı bi başlıkla biberon versen de çekerken zorlansa, sonra memeyi verip doyurmaya çalışsan belki yeniden alışır. Biz de 45 günlüğüz hem biberon hem meme gidiyoruz. Benim göğsümden çok çabuk süt geldiği için herhalde memeye daha çok düşkün. Biberonda çok yoruluyo. Belki ondandır

Şu sayfa siyah ekran şarkılar paylaşıyor. Hızlı müzikler de var bebeğim ataklardayken dinletiyorum keyfi yerine geliyor. Yeni keşfettim çok ninni yok ama eğlendiriyor dans ettiriyor. Yardımı olur belki ataktan bunalan annelere yardımım olsun.

Baby & Kid Tunes

Back