Günaydın herkese
Biz uyandık ama şekerleme yapıyoruz yatakta..
Herkeslere tatlı şımartesiler keyifli günler
Hepimiz farklı fedakarlıklar yaptık canım. Allah şükür de sonuna geldik. Ben heyecandan anesteziyi hiç konuşamadım bakalım bahtıma ne çıkacak. Çok heyecanlıyım. Karnımın boş olması nasıl bir şeydi unuttumCanımmmmÇok sağol Evet kadınlar gerçekten çok ama çok güçlüymüş bunu zor yoldan öğrendim. Hele sennn... Son ana kadar çalıştın karnında 2 bebeyle sana helâl olsun Hem güçlüsün, hem de çoook fedakârsın...
Hayırlı sağlıklı doğumlar. Anesteziyi bana hiç sormadı ya da söylemedi doktorum. Bizim tercihimizde mi acaba.?Benimde 11:00 de inşallah canım
Hayırlısıyla olsun bitsin herşey
Sen ne tercih ettin anestezi ?
En konforlusunu yapıyolar demek standart olarak zaten ne güzelNerdeyse aynı dakikalarda doğumda olucaz demek ki ne güzelBana seçenek sunmadılar canım. Genel anestezi ekstrem durumlarda yapıyoruz sende öyle bişey yok dediler. Spinali komboyu sordum pek haberleri yoktu, epidural yapacaklarını söylediler. Bana pek cevap hakkı düşmedi yani
Canımmm çok sağol inşallah doğuralım da bir an önce normale dönelim hayat çok zor böyleIkiz mi zor yoksa hamilelik böyle bişey mi bilmiyorum kıyaslama yapamıyorum ama bi daha hamile olmayacağım kesin Ilk ve sondu bu. Başka da yok. Bitti yani bu kadar
Lalcim günaydın. Aynen doğurup rahatlamıyı bekliyoruz yaGünaydınlar
S Saryamaryagojibeeren hayırlısıyla doğurunda rahatlayın kızlar yatakta sağdan sola dönerken bile kemiklerimin çatır çatır çatırdamasını hatırlıyorum sizi gördükçe son ikizler sizin değil mi grupta başka ikiz hamilemiz kalmadı
@Meylen yerim o şapşikleri çok tatlılaremzik bende verdim hiç beklemedim alışsınlar yeter ki, sürekli ağızlarında durmuyor yalnızca emzirme sonrası hazmetmelerine ve uykuya geçmelerine yardımcı oluyor ilk çocuğumda geç kalmıştım alıştıramadım, ikincide hemen verdim 1,5 sene rahattım
Evet canım eğer uygunsan her anestezi şekline sana bırakıyolarHepimiz farklı fedakarlıklar yaptık canım. Allah şükür de sonuna geldik. Ben heyecandan anesteziyi hiç konuşamadım bakalım bahtıma ne çıkacak. Çok heyecanlıyım. Karnımın boş olması nasıl bir şeydi unuttum
Hayırlı sağlıklı doğumlar. Anesteziyi bana hiç sormadı ya da söylemedi doktorum. Bizim tercihimizde mi acaba.?
Gümüş kapak almışmıydın sen sanki sevalKızlar meme uçlarım pert bu bebe mememde uyuyor Bi tek ayaklarımı yere vura vura emzirdimbu saatte nöbetteyiz hala
Hoşgeldiniz canımSalı günü döndük canım, yolculuk çok iyiydi uyudu emdi ağlamadı. Uçakta bebek arabasının adaptörü kaybolmuş rezil olduk yollarda, 4-5 bavul bebek puseti 2 parça. Ama zombi gibiyiz, amerika saati ile tr saati farklı olunca.
kapanışı sen yapacaksın ne güzelLalcim günaydın. Aynen doğurup rahatlamıyı bekliyoruz yaönce pazartesi gojibeeren ardından son ikiz ben salı doğuracağız ard arda ikizler aldı mı hemen emzik canım. Ben hastane çantasına koydum emzik
Bizde 22günlük olduk .bizimkide kusuyordu hatta hala kusuyor nadirde olsa yan yatırıyorum .uyuyorum bende gak dese uyandıgımız için öksürürse duyarım diye dusunuyorum.cok zor oluyordur sizin içinde Allaha emanet edip yatacaksın mecbur sütün bile gelmez uykusuzluktanKızlar benim bebiş 1 aylık olmak üzere,uykusunda kusmaları oluyordu bizde tedirginlikten eşimle nöbetleşe uyanık kalıyorduk. hala gece gündüz birimiz başında uyanık duruyoruz. Geceleri 2-3 saatlik uykuylayım. Şuan oldu hala uyumadı, oturuyoruz. Siz bebişler uyuduğunda uyuyormusunuz yani artık bende bebek uyuduğunda uyumalımıyım?
Peki memeye tutturmada zorluk cekiyormusun? Ben cok zorlanıyorum agzında olmasına ragmen sag sol yapıyor cıkarıyor memeyi sonrada sinirleniyor emmiyobenimkide emcem de emcem modunda
yatırıyom yarım saat zor duruyo vızıklanmaya başlıyo
Ben ilk 3 gün emzirirken eşim elini veriyordu onu isiriyordum acıdan. Şimdi memeyi çok sündürürse acıyor duyarsizlasti meme. Felç oldu memelerim :))Kızlar meme uçlarım pert bu bebe mememde uyuyor Bi tek ayaklarımı yere vura vura emzirdimbu saatte nöbetteyiz hala
Ben hamile olmamak nasıl bişeydi onu unuttumHepimiz farklı fedakarlıklar yaptık canım. Allah şükür de sonuna geldik. Ben heyecandan anesteziyi hiç konuşamadım bakalım bahtıma ne çıkacak. Çok heyecanlıyım. Karnımın boş olması nasıl bir şeydi unuttum
Evet yalnız hissetmicez hadi bakalımEn konforlusunu yapıyolar demek standart olarak zaten ne güzel
Hadi bakalımm birbirimizi düşünelim bari doğururken aynı anda doğurcaz valla
Hastaneden verilen listede emzik biberon yoktu ama ben aldım yanıma yine de nolur nolmazLalcim günaydın. Aynen doğurup rahatlamıyı bekliyoruz yaönce pazartesi gojibeeren ardından son ikiz ben salı doğuracağız ard arda ikizler aldı mı hemen emzik canım. Ben hastane çantasına koydum emzik
Seni alıntılayacaktım yukarda yanlış olmuş canımGünaydın
Çatı muayenesinde sınıfta kaldımzaten bebek de kanala girmemiş Dr haftaya tekrar bakarız, bebek inmemis olursa sezaryen için gün veririz dedi. Moraller bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?