2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tekrar günaydın herkese.Son 5 ❤Zaman durdu sanki.Bütün vücudum ağrıyor artık kemiklerim çatırdıyor.Ya sabııırrrrr diyorum.

Hepimiz farklı fedakarlıklar yaptık canım. Allah şükür de sonuna geldik. Ben heyecandan anesteziyi hiç konuşamadım bakalım bahtıma ne çıkacak. Çok heyecanlıyım. Karnımın boş olması nasıl bir şeydi unuttum
Benimde 11:00 de inşallah canım
Hayırlısıyla olsun bitsin herşey
Sen ne tercih ettin anestezi ?
Hayırlı sağlıklı doğumlar. Anesteziyi bana hiç sormadı ya da söylemedi doktorum. Bizim tercihimizde mi acaba.?

En konforlusunu yapıyolar demek standart olarak zaten ne güzel
Hadi bakalımm birbirimizi düşünelim bari doğururken aynı anda doğurcaz valla

Benden de gelsin bir Cumartesi günaydını
8:40 Kontrolüme geldim ve fakat Dr un önce acil bit Doğumu sonra ameliyatı çıktığı için hala beklemedeyiz ben bu sırada nst ye girebildim sadece. Annemlerle ablamlarla kahvaltıya gidecez onları da beklettik bu saate kadar üzüldüm

Lalcim günaydın. Aynen doğurup rahatlamıyı bekliyoruz ya önce pazartesi gojibeeren ardından son ikiz ben salı doğuracağız ard arda ikizler aldı mı hemen emzik canım. Ben hastane çantasına koydum emzik

Evet canım eğer uygunsan her anestezi şekline sana bırakıyolar
Bide zaten burda epidural ekstra maliyetli olduğundan onay vermen lazım
gojibeeren avrupada bak direkt epi yapıolarmış ne gizel

Hoşgeldiniz canım
İki gittiniz üç geldiniz :)

kapanışı sen yapacaksın ne güzel
Bende hastaneye koydum emzik canım orda da hemen denedim emme refleksi gelişsin diye tuttular ayrıca hastaneden de emzik biberon hediye etmişlerdi onu eve gelince denedim daha çok sevdiler o emziği şimdi ikişer emziğimiz İkisinide tutuyorlar, seninde hemen alışırlar inş

Bizde 22günlük olduk .bizimkide kusuyordu hatta hala kusuyor nadirde olsa yan yatırıyorum .uyuyorum bende gak dese uyandıgımız için öksürürse duyarım diye dusunuyorum.cok zor oluyordur sizin içinde Allaha emanet edip yatacaksın mecbur sütün bile gelmez uykusuzluktan

Ben hamile olmamak nasıl bişeydi onu unuttum Son ay gerçekten çok uzun ve zor geçti. Yaşlı gibiyim aynı. Benjamin Button gibi oldum, doğurduktan sonra gençliğimin çok değerini bilicem
En konforlusunu yapıyolar demek standart olarak zaten ne güzel
Hadi bakalımm birbirimizi düşünelim bari doğururken aynı anda doğurcaz valla
Evet yalnız hissetmicez hadi bakalım Zorlandığım anda Şüko da şu an aynı şeyleri yaşıyo, sen de yapabilirsin diye telkin edicem kendimi

Hastaneden verilen listede emzik biberon yoktu ama ben aldım yanıma yine de nolur nolmaz

Günaydın
Çatı muayenesinde sınıfta kaldım zaten bebek de kanala girmemiş Dr haftaya tekrar bakarız, bebek inmemis olursa sezaryen için gün veririz dedi. Moraller bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…