• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
:KK53:
Bilemedik bizde ne alsak her gelen kıyafet tarzı bişi almıştır. Acaba diyorum zeka geliştirici oyunların en küçük aylıktan başlayanını mı alsak

Ben genelde evde doğal meyve suyu ya da tatlı yapıyorum.Cok yakınımda ise yemek yapıyorum.Birde para götürüyorum.Eksikleri varsa alsınlar diye.Bence makbule geçiyor böyle.Bana da yapsalar çok sevinirim 😁

Kız nasıl tutturdun emziği :) benimki akmıyor emzik. Aynı seninki gibi aç olmasa da alışkanlıktan emmek istiyor. Markası ne emziginin damaklı mi damaksız mi. Ben de istiyorum emzik alsın.
Valla canom 5 saat aralıksız emzirip çıldırdım artık anneme dedim ben bunu evlatlık vericem Rabbim acıdı bana galiba 😁😁 https://www.e-bebek.com/chicco-phys...6CakNzVmgyfxvyBrfmq9T3bbuxFqI6NIaAtgLEALw_wcB
Benimkiler şundan hem küçük hemde çok hafif midesini bulandırmadı sürekli yalandığı emme hareketi yaptığı içinde çok kolay tuttu 🙏

Yok canım ben almadım keşke alsaymışım yani🙄

Süt iyice inince geçecek canım sabır inşallah.Perşembe bizimde aynı maraton tekrar başlayacak.Bugünden itibaren kantoron yağı sürmeye başlıcam.Şimdiden acıyor meme uçlarım.Allah hepimize kolaylık versin.Su gibi geçsin zor günler.Cabucak gelsin keyifli günler 😗

Tuttuysa ne ala bi de emzik kabul etmeyen bebeler var 🤦‍♀️ her markanın damaksiz yarim damak tam damak ve 1-2-3 her boyunu denedim yılmadan... almadı öğürdü benim oğlan inşallah bu alır doğum çantasına koydum bile 😁
Battaniye emiyodu ya eldiveni çıkarmış ağzında yakaladım 😁 emmeye alışkın bebe sanki 15 yıldır meme var ağzında 😍

Okadar rahatladımki en aZından artık tl harcıyoruz 😂

Evet onu bende okudum emZirme araları 2 saat olmalı diyorda ağlayınca kıyamıyorsun 6 hafta sabredicem emzik için
Ağlayınca kıyamadığımdan şimdi acıksada emzirmek istemiyorum göğüslerim çok acıyo yani katlanmak çok zor canım çıkıyo o yüzden emzik belki rahatlatır canım 🤷🏼‍♀️

Günaydınlar 💕
S Saryamarya @gojibeeren hayırlısıyla doğurunda rahatlayın kızlar yatakta sağdan sola dönerken bile kemiklerimin çatır çatır çatırdamasını hatırlıyorum sizi gördükçe 😫 son ikizler sizin değil mi grupta başka ikiz hamilemiz kalmadı 🥰
@Meylen yerim o şapşikleri çok tatlılar 💕 emzik bende verdim hiç beklemedim alışsınlar yeter ki, sürekli ağızlarında durmuyor yalnızca emzirme sonrası hazmetmelerine ve uykuya geçmelerine yardımcı oluyor 👍🏻 ilk çocuğumda geç kalmıştım alıştıramadım, ikincide hemen verdim 1,5 sene rahattım 🤪
Doğru yoldayım yani canım 😁 valla benimde hayalimdi ama 3 hafta beklerim diyordum da ı ıh yemedi yani yapıştırdım hemen😁

• Beğen
Reactions: LaL
Eki Görüntüle 2285819
Allahım Yarabbim 9.5tan 10 ay ben bunun hayalini kurdum 💜 oğluşumla poklu kızımın nöbetindeyiz.
Kızlar çok sık bebek emdirmek gazlı olmasına sebep oluyormuş gazı olan bebe emmek istiyomuş ve tekrar gazlanıyomuş resmen bir kısır döngü gece boyu 45 dakika 1 saat 15 dakika vs olmak üzere saati sabahın 5i yaptık memelerim ağlıyor resmen yeter diyor bu kızda emcem emcem diye ağlıyor açlıktan değil emmeye alışkın olduğundan 😑 çözümü emzikte buldum verdim ve tuttu hayalimdi emzik tutması farkındayım erken en az 3 hafta vermicektim ama rahatladım cidden
Bu arada Günaydınlık doğurdum ama burdayım 💪🏻😁
Manzara on numara beş yıldız iyi yapmışsın emzik vermekle niye vermeyeceksin ki rahatlık 🤗

Masallah.ben cok zorlanıyorum tuttummu tam tutuyo emiyo bayagı yinede aglıyo illa biberonla azda olsa içecek onu içince uyuyo 🤷🏻‍♀️
ben hiç sağmadım sütümü hiçte biberon vermedim
hep kendim emzirdim
doktorumuz kilo alımı güzel doyuyodur dedi
biberona alıştı belki seninkide ondan memeni kolay tutmuyo

Evet canım eğer uygunsan her anestezi şekline sana bırakıyolar
Bide zaten burda epidural ekstra maliyetli olduğundan onay vermen lazım
@gojibeeren avrupada bak direkt epi yapıolarmış ne gizel
Ben üniv. Hastanesinde doğuracağım bana soracaklarıno zannetmiyorum :işsiz: :işsiz:
kapanışı sen yapacaksın ne güzel 💃
Bende hastaneye koydum emzik canım orda da hemen denedim emme refleksi gelişsin diye tuttular ayrıca hastaneden de emzik biberon hediye etmişlerdi onu eve gelince denedim daha çok sevdiler o emziği şimdi ikişer emziğimiz İkisinide tutuyorlar, seninde hemen alışırlar inş
Ohhhh inşallah benim kuzular da alırlar canım. Lalcim sen de dikişlerde sıkıntı yaşamadın değil mi. İkiz olunca daha çok efor sarfedeceğiz, o biraz korkutuyor beni

Süt iyice inince geçecek canım sabır inşallah.Perşembe bizimde aynı maraton tekrar başlayacak.Bugünden itibaren kantoron yağı sürmeye başlıcam.Şimdiden acıyor meme uçlarım.Allah hepimize kolaylık versin.Su gibi geçsin zor günler.Cabucak gelsin keyifli günler 😗
Ay ne güzel dua amin canım annemde öyle diyor memen Bi iyileşsin uyansada emzirsem diceksin diyo inşallah kuzu öyle olsun 🙏

Back