2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allahım ne kadar güzel bir tablo benimkide beşiğinde alti temiz,karni tok ama uyumuyor arada tatli tatli sesler çıkarıyor,aglamiyor ama oğlum uyumadan ben uyuyamıyorum

Offff seni o kadar iyi anlıyorum ki son 2 gün sık dişini, bi güçlü kadınlarız, bunu hatırla hep
Offfff harika bir tablo
Emzik vermen iyi olmuş, kurtuluş emzikte

Yaaaaa sizi yerimmmmm Maşallah allah nazarlardan saklasın

Offff seni o kadar iyi anlıyorum ki son 2 gün sık dişini, bi güçlü kadınlarız, bunu hatırla hep
Canımmmm Çok sağol Evet kadınlar gerçekten çok ama çok güçlüymüş bunu zor yoldan öğrendim. Hele sennn... Son ana kadar çalıştın karnında 2 bebeyle sana helâl olsun Hem güçlüsün, hem de çoook fedakârsın...

Benimde 11:00 de inşallah canım
Hayırlısıyla olsun bitsin herşey
Sen ne tercih ettin anestezi ?

Günaydınlar
S Saryamarya gojibeeren hayırlısıyla doğurunda rahatlayın kızlar yatakta sağdan sola dönerken bile kemiklerimin çatır çatır çatırdamasını hatırlıyorum sizi gördükçe son ikizler sizin değil mi grupta başka ikiz hamilemiz kalmadı
@Meylen yerim o şapşikleri çok tatlılar emzik bende verdim hiç beklemedim alışsınlar yeter ki, sürekli ağızlarında durmuyor yalnızca emzirme sonrası hazmetmelerine ve uykuya geçmelerine yardımcı oluyor ilk çocuğumda geç kalmıştım alıştıramadım, ikincide hemen verdim 1,5 sene rahattım

Okadar rahatladımki en aZından artık tl harcıyoruz

Evet onu bende okudum emZirme araları 2 saat olmalı diyorda ağlayınca kıyamıyorsun 6 hafta sabredicem emzik için

Benimde 11:00 de inşallah canım
Hayırlısıyla olsun bitsin herşey
Sen ne tercih ettin anestezi ?
Nerdeyse aynı dakikalarda doğumda olucaz demek ki ne güzel Bana seçenek sunmadılar canım. Genel anestezi ekstrem durumlarda yapıyoruz sende öyle bişey yok dediler. Spinali komboyu sordum pek haberleri yoktu, epidural yapacaklarını söylediler. Bana pek cevap hakkı düşmedi yani
Canımmm çok sağol inşallah doğuralım da bir an önce normale dönelim hayat çok zor böyle Ikiz mi zor yoksa hamilelik böyle bişey mi bilmiyorum kıyaslama yapamıyorum ama bi daha hamile olmayacağım kesin Ilk ve sondu bu. Başka da yok. Bitti yani bu kadar

benimkide emcem de emcem modunda
yatırıyom yarım saat zor duruyo vızıklanmaya başlıyo

Canım yan yatırıp arkasına minik bi yastikla destek yapıp uyutursan bişey olmaz allahin izniyle

Sizde uyuyun bebiş uyurken uykusuz kalmayın boşuna

Yaa çok tatlılar benim de en merak ettiğim an bu. Bir yandan da korkuyorum psikolojisi bozulacak mı diye güzel olur inşallah

Kız nasıl tutturdun emziği :) benimki akmıyor emzik. Aynı seninki gibi aç olmasa da alışkanlıktan emmek istiyor. Markası ne emziginin damaklı mi damaksız mi. Ben de istiyorum emzik alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…