- 17 Ekim 2024
- 638
- 700
- 18
- 34
Bence boşansak da rahatlamayacağız bence onun da bizim gibi parçalanmasını istiyoruz ama o da imkansız en iyisi bile yapamaz fıtratlarında yok çünkü anne değiller biz 9 ay öncesinde başlıyoruz kaygılanmaya nasıl aynı olalım ki.Ay bende gecen hafta evde cildirdim uykusuzluktan bosanmak istedigimi, devam edemeyecegimi yazdim. Gidip lohusa depresyonunu arastirmis bunlar gececek diyor. Sabah 5 bucukta ise gittigi icin h.ici gece seslenmiyorum hic. Cocuk cok aglarsa kendi kalkip geliyor sakinlestirmek icin. Az once 3 saat uyuttu beni kendi bakti, dinlendim valla. Bu konuda git hava al, git uyu vs.der beni rahatlatir. Giydirir, altini degistirir, emzigi dusse ilk o kalkip kosar. Ama yetmiyor bana. Sanki benim yasadigim psikolojiyi yasasin istiyor gibiyim. Neden tek ben yasiyorum kafasindayimGecen aksam cok agladi bebegim esimde sabah ise kalkacak diye erken yatmisti, odasinin kapisini tekmeyle bir acmisim, resmen kriz gecirdim nasil duymazsin diye. Adam bir beni bir bebegi sakinlestirdi falan. Sanki bir bosansam icim rahatlayacak
ev isleri konusunda da ancak soylersen yapiyor, komutla calisiyor ama benimde yapmami istemez. Firsat buldukca dinlen, yapma diyor. Oyle olmuyor iste anlayamadigi sey bu
Bebeğimiz sancı çekti mememde ağladı mememi kabul etmedi bunu yaptığı hee sefer meme reddi mi diyip panik oluyorum bu atada ama belli gazı var, aldı sakinleştirdi bebek şimdi uyudu hemen o da uyudu hiç arkasından bakayım izleyeyiyim yok çünkü baba ben salak gibi iyi mi diye izliyorum şu an onu