Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay benimde bugün doğum günüm 39+5 oldum bı bakarsın kısmet bugün dogarmis bir de ben hesap yapyirdum kesin doğum günümden önce doğar bende pasta ve bebişim ile foto çekilip bu sene hediyemi aldım ben yazıp paylaşacaktım kul plan yapar kader gülermiş cidden.
İlaçlı bir fitil ucunda bir ipi var file gibi bi şeye sarılı. 8 saat kaldı 3 dakikada 1 sancım var şu an çıkardılar kendi kendine ilerliyor şu an doğum
İlaçlı bir fitil ucunda bir ipi var file gibi bi şeye sarılı. 8 saat kaldı 3 dakikada 1 sancım var şu an çıkardılar kendi kendine ilerliyor şu an doğum
Ay benimde bugün doğum günüm 39+5 oldum bı bakarsın kısmet bugün dogarmis bir de ben hesap yapyirdum kesin doğum günümden önce doğar bende pasta ve bebişim ile foto çekilip bu sene hediyemi aldım ben yazıp paylaşacaktım kul plan yapar kader gülermiş cidden.
Yok canım enfeksiyon değeri küvöze alınacak derecede değildi şu anda sürekli emzirdiğim için düşüş olmuş dün kan verdik işte gayet iyi dedi doktor gerek duymadı yani D vitamini verdi gönderdi . Aşırı obur ve ben şimdiden yara bere içindeyim sürekli yiyor nasıl yetişicem bilmiyorum