• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tekrar günaydın herkese.Son 5 ❤Zaman durdu sanki.Bütün vücudum ağrıyor artık kemiklerim çatırdıyor.Ya sabııırrrrr diyorum.💪

Canımmmm :KK200: Çok sağol 🙏 Evet kadınlar gerçekten çok ama çok güçlüymüş bunu zor yoldan öğrendim. Hele sennn... Son ana kadar çalıştın karnında 2 bebeyle sana helâl olsun 🧿 Hem güçlüsün, hem de çoook fedakârsın...
Hepimiz farklı fedakarlıklar yaptık canım. Allah şükür de sonuna geldik. Ben heyecandan anesteziyi hiç konuşamadım bakalım bahtıma ne çıkacak. Çok heyecanlıyım. Karnımın boş olması nasıl bir şeydi unuttum :deli:
Benimde 11:00 de inşallah canım
Hayırlısıyla olsun bitsin herşey
Sen ne tercih ettin anestezi ?
Hayırlı sağlıklı doğumlar. Anesteziyi bana hiç sormadı ya da söylemedi doktorum. Bizim tercihimizde mi acaba.?

Nerdeyse aynı dakikalarda doğumda olucaz demek ki ne güzel 😅 Bana seçenek sunmadılar canım. Genel anestezi ekstrem durumlarda yapıyoruz sende öyle bişey yok dediler. Spinali komboyu sordum pek haberleri yoktu, epidural yapacaklarını söylediler. Bana pek cevap hakkı düşmedi yani :KK30:

Canımmm çok sağol inşallah doğuralım da bir an önce normale dönelim hayat çok zor böyle :110: Ikiz mi zor yoksa hamilelik böyle bişey mi bilmiyorum kıyaslama yapamıyorum ama bi daha hamile olmayacağım kesin 🤦‍♀️ Ilk ve sondu bu. Başka da yok. Bitti yani bu kadar :KK70:
En konforlusunu yapıyolar demek standart olarak zaten ne güzel
Hadi bakalımm birbirimizi düşünelim bari doğururken aynı anda doğurcaz valla 🤣

Benden de gelsin bir Cumartesi günaydını :KK69:
8:40 Kontrolüme geldim ve fakat Dr un önce acil bit Doğumu sonra ameliyatı çıktığı için hala beklemedeyiz :cry: ben bu sırada nst ye girebildim sadece. Annemlerle ablamlarla kahvaltıya gidecez onları da beklettik bu saate kadar üzüldüm:KK1:

Günaydınlar 💕
S Saryamarya gojibeeren gojibeeren hayırlısıyla doğurunda rahatlayın kızlar yatakta sağdan sola dönerken bile kemiklerimin çatır çatır çatırdamasını hatırlıyorum sizi gördükçe 😫 son ikizler sizin değil mi grupta başka ikiz hamilemiz kalmadı 🥰
@Meylen yerim o şapşikleri çok tatlılar 💕 emzik bende verdim hiç beklemedim alışsınlar yeter ki, sürekli ağızlarında durmuyor yalnızca emzirme sonrası hazmetmelerine ve uykuya geçmelerine yardımcı oluyor 👍🏻 ilk çocuğumda geç kalmıştım alıştıramadım, ikincide hemen verdim 1,5 sene rahattım 🤪
Lalcim günaydın. Aynen doğurup rahatlamıyı bekliyoruz ya :rapci: :rapci: önce pazartesi gojibeeren gojibeeren ardından son ikiz ben salı doğuracağız ard arda :dua::dua:ikizler aldı mı hemen emzik canım. Ben hastane çantasına koydum emzik

Hepimiz farklı fedakarlıklar yaptık canım. Allah şükür de sonuna geldik. Ben heyecandan anesteziyi hiç konuşamadım bakalım bahtıma ne çıkacak. Çok heyecanlıyım. Karnımın boş olması nasıl bir şeydi unuttum :deli:

Hayırlı sağlıklı doğumlar. Anesteziyi bana hiç sormadı ya da söylemedi doktorum. Bizim tercihimizde mi acaba.?
Evet canım eğer uygunsan her anestezi şekline sana bırakıyolar
Bide zaten burda epidural ekstra maliyetli olduğundan onay vermen lazım
gojibeeren gojibeeren avrupada bak direkt epi yapıolarmış ne gizel

Salı günü döndük canım, yolculuk çok iyiydi uyudu emdi ağlamadı. Uçakta bebek arabasının adaptörü kaybolmuş rezil olduk yollarda, 4-5 bavul bebek puseti 2 parça. Ama zombi gibiyiz, amerika saati ile tr saati farklı olunca.
Hoşgeldiniz canım
İki gittiniz üç geldiniz :)

Lalcim günaydın. Aynen doğurup rahatlamıyı bekliyoruz ya :rapci: :rapci: önce pazartesi gojibeeren gojibeeren ardından son ikiz ben salı doğuracağız ard arda :dua::dua:ikizler aldı mı hemen emzik canım. Ben hastane çantasına koydum emzik
kapanışı sen yapacaksın ne güzel 💃
Bende hastaneye koydum emzik canım orda da hemen denedim emme refleksi gelişsin diye tuttular ayrıca hastaneden de emzik biberon hediye etmişlerdi onu eve gelince denedim daha çok sevdiler o emziği şimdi ikişer emziğimiz İkisinide tutuyorlar, seninde hemen alışırlar inş

Kızlar benim bebiş 1 aylık olmak üzere,uykusunda kusmaları oluyordu bizde tedirginlikten eşimle nöbetleşe uyanık kalıyorduk. hala gece gündüz birimiz başında uyanık duruyoruz. Geceleri 2-3 saatlik uykuylayım. Şuan oldu hala uyumadı, oturuyoruz. Siz bebişler uyuduğunda uyuyormusunuz yani artık bende bebek uyuduğunda uyumalımıyım?
Bizde 22günlük olduk .bizimkide kusuyordu hatta hala kusuyor nadirde olsa yan yatırıyorum .uyuyorum bende gak dese uyandıgımız için öksürürse duyarım diye dusunuyorum.cok zor oluyordur sizin içinde Allaha emanet edip yatacaksın mecbur sütün bile gelmez uykusuzluktan

Ben hamile olmamak nasıl bişeydi onu unuttum :KK70: Son ay gerçekten çok uzun ve zor geçti. Yaşlı gibiyim aynı. Benjamin Button gibi oldum, doğurduktan sonra gençliğimin çok değerini bilicem 😂
En konforlusunu yapıyolar demek standart olarak zaten ne güzel
Hadi bakalımm birbirimizi düşünelim bari doğururken aynı anda doğurcaz valla 🤣
Evet yalnız hissetmicez hadi bakalım :KK5: Zorlandığım anda Şüko da şu an aynı şeyleri yaşıyo, sen de yapabilirsin diye telkin edicem kendimi :KK70:

Hastaneden verilen listede emzik biberon yoktu ama ben aldım yanıma yine de nolur nolmaz :dondurma:

Günaydın
Çatı muayenesinde sınıfta kaldım:( zaten bebek de kanala girmemiş Dr haftaya tekrar bakarız, bebek inmemis olursa sezaryen için gün veririz dedi. Moraller bozuk

Back