2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben genelde evde doğal meyve suyu ya da tatlı yapıyorum.Cok yakınımda ise yemek yapıyorum.Birde para götürüyorum.Eksikleri varsa alsınlar diye.Bence makbule geçiyor böyle.Bana da yapsalar çok sevinirim
Ulaşım sıkıntı olduğu için yemek işini direk eledim. Arabamız yok malesef in bin derken sıcakta bozulur yemekler

Bi tane bişiye rastladım.
böyle bi hediye nasıl olur peki? Biberon kaşık

Canım bende dikiş yoktu yalnızca belden epiduralin yeri sıkıntı oldu üç gece ciddi acı verdi sonra geçti hamdolsun, senin için dikiş mutlaka zorlayıcı olacaktır ama yanında yardım edenin oldukça çabuk toparlanırsın inşallah

Selam kızlar bu enfeksiyon beni dün yıktı resmen. Gece bebeklerden bile haberim yok ateşten annemle eşim baktı hep sabah ezanı okunurken emzirebildim onları çok üzüldüm
Bende göğüs açısından aynı durumdayım canım sabaha kadar eşim ilgilendi şimdide kayınvalidem bilet almış kalmaya geliyor. Bebeğimi kucağıma bile alamıyorum. Derisi yuzulmus güneş yanığı gibi. 7 kat kesip 7 kat dikiş attılar sezeryanda yemin ederim bu kadar zorlanmadim. Sütten kesmeyi bile düşündüm sabah aglayarak. Aksi gibi de o kadar çok süt gelmeye başladı ki saat başı sagiyorum çok acı veriyor sagmakta. Sagmasam goguslerim catlayacak. Nasıl geçecek bilmiyorum. Sana da çok geçmiş olsun. Doğurunca bitecek dedik ama şimdi de yenileri çıktı.

Allah kavuştursun canım. Bende antibiyotik kullanıyorum iki gündür fena hastalandım
Benim kuzulularla seninkilerin arasında 3 gün var maşallah zaman nasıl geçiyor. Dün gibi sana Meryem ana otu soruyordum
Aynen öyle yapıyor bide kızdım çocuğa neden uyumuyorsun diye,gece de uyumadı o kadar uğraştım,yok etrafi izliyor kocaman gözleriyle,en son eşim aldi kucağın da uyuttu da öyle uyudum 1 aaat falan
Benimkilerde de gaz var canım. İki büklüm olup kızarıyor resmen kuzular çıkaramıyorlar ya dün damla başladık ya bakalım faydası olacak mı
Canım ben uyku arkadaşlarıyla sırtlarını destekliyorum ben mutlaka uyurlarsa bende uyuyorum. Sende dinlen mutlaka çok zor böyle
Oyyy maşallah benim patili oğlum iki haftada yaşlandı sanki
Yaa çok tatlılar benim de en merak ettiğim an bu. Bir yandan da korkuyorum psikolojisi bozulacak mı diye güzel olur inşallah
Benimki pek memnun değil canım durumundan inşallah seninki çabucak alışır
Benimkiler emzik almıyor ya başka marka deneyeceğim sanırım
Aynen canım yere vura vura emziriyorum yemin ederim 3 gündür mememde kalkan değilde krem kullanıyorum bende baya baya yarılmış çünkü mememde uyumak istiyor ya
Canım mutlaka kalkan al ve kullan. Avent almıştım onu hiç kullanmadım 15 liralık wee göğüs ucu hayatımı kurtardı resmen

Allah yardımcın olsun canım gerçekten göğüs acısı çok zor oluyor ilk üç gün beni de çok zorlamıştı. Kırmızı kantaron yağı dene aktardan alsın eşin bire bir oluyor göğüs ucuna emzirmeden önce temizlersin. Bir an önce geçse şu durumlar

Canim elbette uyumalısın. Bebek zaten uyuyor uyanik kalmanin faydasi yok ki ona! Lütfen uyu enerjiye ihtiyacın var. Ben benimki uyur uyumaz uyuyorum,hatta bazen o uyumadan uyuyorum. Aglamayan bir bebek arada tatli sesler çıkarıyor sadece,sonra uykuya dalıyor

Okadar rahatladımki en aZından artık tl harcıyoruz

Evet onu bende okudum emZirme araları 2 saat olmalı diyorda ağlayınca kıyamıyorsun 6 hafta sabredicem emzik için
Off bide orası vardı demi,adım atsan 1 dolardan başlıyor,ama degdi :) oğlun amerikali demi artik?

S Saryamarya gojibeeren hanımlar az kaldı sağlıkla kavuşun kuzucuklarınıza, su gibi kolay dogunlarınız olsun

Birefebirece Saye- çok geçmiş olsun, umarım bir an önce geçer, dert bitmiyor ama zamanla mutlaka rahatlama olacaktır..

@Meylen göğüs yarası 10 güne kadar geçiyor. Ben de dişlerimin arasına bez alıp ısıra ısıra emzirdim. 10 günden sonrası çok zevkli. Meme emzik karmaşası yasamıyorsa bebegin emziğin bir sakıncası yok..

Çoook hazırım Hem de o kadar hazırım ki, gel alalım deseler şimdi gider yatarım masaya o derece Ağrılı geçen hamileliğin de avantajı bu olsa gerek. Doğum korkusu yok. Daha ne olabilir ki diyosun...
Korkulacak bisey yok ki zaten,yatiyorsun,bir bakmışsın bebekler agliyorrrr senin goz yaşların da sel olacak mutluluktan. Şimdiden sağlıkla büyüt kızlarını inşallah

Benimde ilk hafta göğüslerim çok kötü şişti ucu çok acıyordu sağmak bile işkenceydi ben hep kantron yağı sürdüm sıcak su torbası koydum sağmadan önce sağdıktan sonrada buz koydum ebe söyledi böyle yap diye 3 4 güne düzeldi her sağmada ya da emzirmede de bol bol kantron yağı sürdüm bebek o şekilde emebilirmiş sorun olmazmış belki seninde işine yarar inşallah şifa bulursun
Benimde şimdi sütüm çok azaldı uykusuzluktan mı başka birşey mi bilmiyorum ilk sağdıgımda 100 150 cc lere çıkan süt şimdi 40 cc anca çıkıyo çocuk doymuyo buzluktakileri çikarip ek yapiyorum inşallah benimde bir an önce sütüm artar çok zor böyle çaresiz kalmak

Off bide orası vardı demi,adım atsan 1 dolardan başlıyor,ama degdi :) oğlun amerikali demi artik?
Evet canım pasaportu aldık. Herseyi 6 ile çarptık. Battık kısaca 2 ayda. Thyda sapolsun bebek arabası adaptörümü kaybetmiş onuda kullanamıyoruz bu hafta bebek kucakta resmi daire gezeceğiz

Sağol canım inşallah geçer bir an önce
Evet canım pasaportu aldık. Herseyi 6 ile çarptık. Battık kısaca 2 ayda. Thyda sapolsun bebek arabası adaptörümü kaybetmiş onuda kullanamıyoruz bu hafta bebek kucakta resmi daire gezeceğiz
Canım kaybettikleri malın değerini karşılamıyor mu hava yolu şirketleri. Ne kadar saçma

Anne karnında 3 kere parmak emerken yakaladık alışkanlığı ordan geliyormuş canım maksat ağızları boş kalmasın çok şükür emzik diyorum başkada bişey demiyorum

Canım hangi marka emzik aldin ben philips avent soothie almistim emzigi tutuyor ama agir mi geliyor ne yapiyorsa agzindan dusuruyor sonra agliyor gece emzik verdigimde zor oluyor boyle memede uyumak istiyor yoksa surekli hergun degisik bir huy cikariyor sipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…