2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben ilk 3 gün emzirirken eşim elini veriyordu onu isiriyordum acıdan. Şimdi memeyi çok sündürürse acıyor duyarsizlasti meme. Felç oldu memelerim :))
Ya hayır açlıktan olsa tamam dicem benimki edepsiz yahu Allah yardımcımız olsun inşallah buda geçer kuzu

Bilemedik bizde ne alsak her gelen kıyafet tarzı bişi almıştır. Acaba diyorum zeka geliştirici oyunların en küçük aylıktan başlayanını mı alsak

Ben genelde evde doğal meyve suyu ya da tatlı yapıyorum.Cok yakınımda ise yemek yapıyorum.Birde para götürüyorum.Eksikleri varsa alsınlar diye.Bence makbule geçiyor böyle.Bana da yapsalar çok sevinirim

Kız nasıl tutturdun emziği :) benimki akmıyor emzik. Aynı seninki gibi aç olmasa da alışkanlıktan emmek istiyor. Markası ne emziginin damaklı mi damaksız mi. Ben de istiyorum emzik alsın.
Valla canom 5 saat aralıksız emzirip çıldırdım artık anneme dedim ben bunu evlatlık vericem Rabbim acıdı bana galiba https://www.e-bebek.com/chicco-phys...6CakNzVmgyfxvyBrfmq9T3bbuxFqI6NIaAtgLEALw_wcB
Benimkiler şundan hem küçük hemde çok hafif midesini bulandırmadı sürekli yalandığı emme hareketi yaptığı içinde çok kolay tuttu

Yok canım ben almadım keşke alsaymışım yani

Süt iyice inince geçecek canım sabır inşallah.Perşembe bizimde aynı maraton tekrar başlayacak.Bugünden itibaren kantoron yağı sürmeye başlıcam.Şimdiden acıyor meme uçlarım.Allah hepimize kolaylık versin.Su gibi geçsin zor günler.Cabucak gelsin keyifli günler

Tuttuysa ne ala bi de emzik kabul etmeyen bebeler var her markanın damaksiz yarim damak tam damak ve 1-2-3 her boyunu denedim yılmadan... almadı öğürdü benim oğlan inşallah bu alır doğum çantasına koydum bile
Battaniye emiyodu ya eldiveni çıkarmış ağzında yakaladım emmeye alışkın bebe sanki 15 yıldır meme var ağzında

Okadar rahatladımki en aZından artık tl harcıyoruz

Evet onu bende okudum emZirme araları 2 saat olmalı diyorda ağlayınca kıyamıyorsun 6 hafta sabredicem emzik için
Ağlayınca kıyamadığımdan şimdi acıksada emzirmek istemiyorum göğüslerim çok acıyo yani katlanmak çok zor canım çıkıyo o yüzden emzik belki rahatlatır canım

Doğru yoldayım yani canım valla benimde hayalimdi ama 3 hafta beklerim diyordum da ı ıh yemedi yani yapıştırdım hemen

Reactions: LaL
Manzara on numara beş yıldız iyi yapmışsın emzik vermekle niye vermeyeceksin ki rahatlık

Masallah.ben cok zorlanıyorum tuttummu tam tutuyo emiyo bayagı yinede aglıyo illa biberonla azda olsa içecek onu içince uyuyo
ben hiç sağmadım sütümü hiçte biberon vermedim
hep kendim emzirdim
doktorumuz kilo alımı güzel doyuyodur dedi
biberona alıştı belki seninkide ondan memeni kolay tutmuyo

Evet canım eğer uygunsan her anestezi şekline sana bırakıyolar
Bide zaten burda epidural ekstra maliyetli olduğundan onay vermen lazım
@gojibeeren avrupada bak direkt epi yapıolarmış ne gizel
Ben üniv. Hastanesinde doğuracağım bana soracaklarıno zannetmiyorum
Ohhhh inşallah benim kuzular da alırlar canım. Lalcim sen de dikişlerde sıkıntı yaşamadın değil mi. İkiz olunca daha çok efor sarfedeceğiz, o biraz korkutuyor beni

Ay ne güzel dua amin canım annemde öyle diyor memen Bi iyileşsin uyansada emzirsem diceksin diyo inşallah kuzu öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…