Masallah.ben cok zorlanıyorum tuttummu tam tutuyo emiyo bayagı yinede aglıyo illa biberonla azda olsa içecek onu içince uyuyoyok canım hiç zorlanmıyorum
diyom ya sürekli emcem modunda
Ya hayır açlıktan olsa tamam dicem benimki edepsiz yahuBen ilk 3 gün emzirirken eşim elini veriyordu onu isiriyordum acıdan. Şimdi memeyi çok sündürürse acıyor duyarsizlasti meme. Felç oldu memelerim :))
Bilemedik bizde ne alsak her gelen kıyafet tarzı bişi almıştır. Acaba diyorum zeka geliştirici oyunların en küçük aylıktan başlayanını mı alsak
Yok canım ben almadım keşke alsaymışım yaniGümüş kapak almışmıydın sen sanki seval
Valla canom 5 saat aralıksız emzirip çıldırdım artık anneme dedim ben bunu evlatlık vericem Rabbim acıdı bana galibaKız nasıl tutturdun emziği :) benimki akmıyor emzik. Aynı seninki gibi aç olmasa da alışkanlıktan emmek istiyor. Markası ne emziginin damaklı mi damaksız mi. Ben de istiyorum emzik alsın.
Hiç korkma şaşkın evet gelip gidip bakıyo ama yalnız bile bırakabiliyorum her ağladığında koşuyo yatakta yatarken kokluyo iniyo falanYaa çok tatlılar benim de en merak ettiğim an bu. Bir yandan da korkuyorum psikolojisi bozulacak mı diye güzel olur inşallah
Yok canım ben almadım keşke alsaymışım yani
Anne karnında 3 kere parmak emerken yakaladık alışkanlığı ordan geliyormuş canım maksat ağızları boş kalmasın çok şükür emzik diyorum başkada bişey demiyorumbenimkide emcem de emcem modunda
yatırıyom yarım saat zor duruyo vızıklanmaya başlıyo
Battaniye emiyodu ya eldiveni çıkarmış ağzında yakaladımTuttuysa ne ala bi de emzik kabul etmeyen bebeler varher markanın damaksiz yarim damak tam damak ve 1-2-3 her boyunu denedim yılmadan... almadı öğürdü benim oğlan inşallah bu alır doğum çantasına koydum bile
Çıktım kuzu büyük tuvalete çok şükür daha rahatım şuanAnladım canım en kısa zamanda cıkarsın ins
Ağlayınca kıyamadığımdan şimdi acıksada emzirmek istemiyorum göğüslerim çok acıyo yani katlanmak çok zor canım çıkıyo o yüzden emzik belki rahatlatır canımOkadar rahatladımki en aZından artık tl harcıyoruz
Evet onu bende okudum emZirme araları 2 saat olmalı diyorda ağlayınca kıyamıyorsun 6 hafta sabredicem emzik için
Doğru yoldayım yani canımGünaydınlar
S Saryamarya @gojibeeren hayırlısıyla doğurunda rahatlayın kızlar yatakta sağdan sola dönerken bile kemiklerimin çatır çatır çatırdamasını hatırlıyorum sizi gördükçeson ikizler sizin değil mi grupta başka ikiz hamilemiz kalmadı
@Meylen yerim o şapşikleri çok tatlılaremzik bende verdim hiç beklemedim alışsınlar yeter ki, sürekli ağızlarında durmuyor yalnızca emzirme sonrası hazmetmelerine ve uykuya geçmelerine yardımcı oluyor ilk çocuğumda geç kalmıştım alıştıramadım, ikincide hemen verdim 1,5 sene rahattım
Manzara on numara beş yıldız iyi yapmışsın emzik vermekle niye vermeyeceksin ki rahatlıkEki Görüntüle 2285819
Allahım Yarabbim 9.5tan 10 ay ben bunun hayalini kurdumoğluşumla poklu kızımın nöbetindeyiz.
Kızlar çok sık bebek emdirmek gazlı olmasına sebep oluyormuş gazı olan bebe emmek istiyomuş ve tekrar gazlanıyomuş resmen bir kısır döngü gece boyu 45 dakika 1 saat 15 dakika vs olmak üzere saati sabahın 5i yaptık memelerim ağlıyor resmen yeter diyor bu kızda emcem emcem diye ağlıyor açlıktan değil emmeye alışkın olduğundançözümü emzikte buldum verdim ve tuttu hayalimdi emzik tutması farkındayım erken en az 3 hafta vermicektim ama rahatladım cidden
Bu arada Günaydınlık doğurdum ama burdayım
Teşekkür ederiz güzel teyzemizYaaaaa sizi yerimmmmmMaşallah allah nazarlardan saklasın
Bencede kuzu vallahi kurtuluş yahuOffff seni o kadar iyi anlıyorum kison 2 gün sık dişini, bi güçlü kadınlarız, bunu hatırla hep
Offfff harika bir tablo
Emzik vermen iyi olmuş, kurtuluş emzikte
ben hiç sağmadım sütümü hiçte biberon vermedimMasallah.ben cok zorlanıyorum tuttummu tam tutuyo emiyo bayagı yinede aglıyo illa biberonla azda olsa içecek onu içince uyuyo
Ben üniv. Hastanesinde doğuracağım bana soracaklarıno zannetmiyorumEvet canım eğer uygunsan her anestezi şekline sana bırakıyolar
Bide zaten burda epidural ekstra maliyetli olduğundan onay vermen lazım
@gojibeeren avrupada bak direkt epi yapıolarmış ne gizel
Ohhhh inşallah benim kuzular da alırlar canım. Lalcim sen de dikişlerde sıkıntı yaşamadın değil mi. İkiz olunca daha çok efor sarfedeceğiz, o biraz korkutuyor benikapanışı sen yapacaksın ne güzel
Bende hastaneye koydum emzik canım orda da hemen denedim emme refleksi gelişsin diye tuttular ayrıca hastaneden de emzik biberon hediye etmişlerdi onu eve gelince denedim daha çok sevdiler o emziği şimdi ikişer emziğimiz İkisinide tutuyorlar, seninde hemen alışırlar inş
Ay ne güzel dua amin canım annemde öyle diyor memen Bi iyileşsin uyansada emzirsem diceksin diyo inşallah kuzu öyle olsunSüt iyice inince geçecek canım sabır inşallah.Perşembe bizimde aynı maraton tekrar başlayacak.Bugünden itibaren kantoron yağı sürmeye başlıcam.Şimdiden acıyor meme uçlarım.Allah hepimize kolaylık versin.Su gibi geçsin zor günler.Cabucak gelsin keyifli günler
Hiç korkma şaşkın evet gelip gidip bakıyo ama yalnız bile bırakabiliyorum her ağladığında koşuyo yatakta yatarken kokluyo iniyo falan ❤
Bizim milleti anlatmama gerek yok galiba canım aynı coğrafyanın çocuklarıyıznManzara on numara beş yıldız iyi yapmışsın emzik vermekle niye vermeyeceksin ki rahatlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?