2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Emzirirken 2. Göğüse geçmeden hemen gazını çıkarıp öyle 2. Göğsü verin.. emzirme işlemi bitince af buyurun sütyeni bile düzeltmeyin vakit kaybı direk bebeğin gazını çıkarın sıcağı sıcağına o gazı çıkarmak mideden bağırsağa inmesini engellemek en iyisi..
Mama veren annelerimiz de mümkünse çay kaşığı ile mamayı karıştırıp biberonda öyle versin çünkü ağzı kapalı çalkalandığında gaz kabarcıkları oluyor..
bu kabarcıklar Gazı tetikliyor bebekte..
bolca bebeğin göbeğine,ayak altına masaj..
bebeği yan çevirip alt sırtına masaj.. sonra ters Yönde çevirip sırtına masaj yapılırsa daha etkili olabilir..
bir gün komşum kendi kızının gaz sıkıntısı olduğundan bahsetti aldım halının üstüne tabi 7-8 aylık vardı bi gaz masajı yaptım hanımlar pıt pıt maşallah bi gaz yaptı ama ne gaz annesi bile şaşırdı.. sonra rahatladı yavrum :)
masajın etkisi çok büyük.. çocuk doktorları gösteriyor, YouTube da da var önemli olan hassas nazikçe yapılması..
Hepimize gazsız bol sütlü memeler :)

benim kız babasının kucağındaydı biraz önce birden yere bi kustu
şeffaf su gibi
neden olmuş olabilirki
annem panikleme olur falan dedi ama bi tuhaf oldum ilk defa kustu
Canım bazen alerjiden de kusabiliyorlar bi dikkat etti. Bizim doktor çikolata ve çilek yeme bakalım demişti ondan sonra kesilmişti tabii bikere değil de birkaç kez üst üste kusarsa böyle bir durum olur. Yoksa gazdan olabilir

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Eşimin yakın arkadaşının eşi 40 gün önce anne oldu. Bebek görmeye gideceğiz. Altın almayı düşünmüyoruz. Hediye olarak ne tavsiye edersiniz?

Mememden inmiyo doysa bile keyfi emiyo anadan ayrılmam fikri aktif benim kızda zombiydim üst seviye zombi oldum uyuyamıyorum dikiş acısından yatamıyorum tek güzel yanı Bi bebek kokusu bütün herşeyimi alıyor

Oy benim canlarım ikizi sabırla büyütücez canım, inşallah artar sütün de.
Maşallah canım. Sağlıklı doğumolur inşallah. Küvöze gerek kalmaz

Hahahaha valla delisin. Ya aslında bende Hersey bir an önce normale dönsün istiyordum,iyice iyilesmeden ayağa çok kalkma,ev işi yapma yoksa iyilesmen uzar
Tamam canım yapmamaya çalışırım inşallah sağolsun annemlerde kayınvalidemlerde etrafımda yapma diyolar hayırlısıyla buda geçer

Aa limonata gibi yapıp içsem mi napsam hiçte sevmemiştim halbuki

Bizim burada gaz çıkarsan da taburcu etmiyorlar 2 gece.Devlette de özelde de.
Ya hastane ortamı daha çok basıyo odamız çok güzeldi ona rağmen sıkıldım bugün kantine kahve içmeye kaçıyordum ebelerden gizli sonra hastacım nereye diye Bi ses duydum damar yolunu çıkartırdım valla Bi kahve içip gelicem dedim falan filan ev daha rahat ya

Cin kız vay be o kadar oldu mu koskoca 17 gün maşallah darısı başına inşallah çok sağol canım bulabilirsem deneyeyim bende

Kayısı da hiç sevmem mecbur onu yicez artık canım inşallah işe yarar
Doğru Bi pırtla bitmiyor valla hastaneden kaçtım o kadar

Ah ne güzel bitmiş kavuşacaksın bebişlerine hasar bırakmaz diye düşünmek istiyorum doğurunca vücutlarımız sıfırlanacak. İyi düşünelim iyi olsun ☺
Aynen canım iyi düşünelim iyi olsun çok şükür az kaldı
Maşallah canım. Sağlıklı doğum olur inşallah. Küvöze gerek kalmaz
Çok sağol canım inşallah gerek kalmaz
Aa limonata gibi yapıp içsem mi napsam hiçte sevmemiştim halbuki
Benimki taze sıkım portakal suyu tadında Soğuk suya karıştırıp içiyorum güzel oluyor. 400 mg magnezyum var benim her pakette. 2 paket içersem 1 gün içinde kesin ishal oluyorum. Tabii sık sık ishal olmak da çok iyi bir şey değil ama ihtiyaç halinde mantıklı yani Çok süt içmek de ishal yapıyor ama gaz da yapıyor aynı zamanda. O yüzden magnezyum candır

Yanında kalıyorlar canım burda da aynı ama istediğin zaman hemşireyi cagirabikirsin hemen geliyorlar. Sen kalkamıyorsan onlar sana veriyorlar bebeği.

Hemen deneyeceğim yarın canım inşallah işe yarar çok sağol

Canım bebek hemşiresi sürekli ilgilendi gece gündüz uyandırmada emdirmede ben 6 saat uyuşukluktan kalkamadım sonra da dikiş zorladı ama 2 saatte bir zaten yürüdüm yani yanında ki kişi sana bebek konusunda yardım etmeli yada çay kahve su işlerine koşturmalı
Bebeklerin yanında davul çal duymuyorlar dün bizim odada 20 kişi vardı umursamadan uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…