EVette napalım artık mecbur bekleyecezBeklemek de zor bu sıcaklarda ne olacağı belli olmaz gerçi hakkımızda hayirlisi
Canım bazen alerjiden de kusabiliyorlar bi dikkat etti. Bizim doktor çikolata ve çilek yeme bakalım demişti ondan sonra kesilmişti tabii bikere değil de birkaç kez üst üste kusarsa böyle bir durum olur. Yoksa gazdan olabilirbenim kız babasının kucağındaydı biraz önce birden yere bi kustu
şeffaf su gibi
neden olmuş olabilirki
annem panikleme olur falan dedi ama bi tuhaf oldum ilk defa kustu
Mememden inmiyo doysa bile keyfi emiyo anadan ayrılmam fikri aktif benim kızda zombiydim üst seviye zombi oldum uyuyamıyorum dikiş acısından yatamıyorum tek güzel yanı Bi bebek kokusu bütün herşeyimi alıyorCanını acıtmayacak şekilde gün içinde evde keyfi yürü canım.Sakin eğilip doğrulma çömelme iş yapma.Yaninda bi sürü kişi olacaktır.Emzirme,yürüyüş,bol sıvı,yemek,wc,fırsat bulunca uyku ve duş senin görevin bunlar.Gerisine karışma.
Oy benim canlarımi
18 günlük oldular canım atarız yeni fotolar az değişsinler büyüdükleri belli olsun çok yavaş büyüyorlar gerçekten tek çocuk iriliğine hızlı kilo alımına alışkın olunca yadırgıyoruz birazsüt ateşi bende bilmiyordum ilk kez yaşıyorum bol sütün olur inş malesef ben uyuyup dinlenemediğim için sütüm çoğalmıyor öncekiler gibi
Allah kolaylık versin canım hepimizin yardımcısı olsun annelerimizden de razı olsun
Maşallah canım. Sağlıklı doğumolur inşallah. Küvöze gerek kalmazŞafak 2
Bugün son kez hastaneyle görüşmeye gittim doğumdan önce. Ordan oraya ordan oraya gönderip durdular mahvettiler beni zaten yürüyemiyom doğuma kadar yatarım artık yorgunluktan
Ayyy bebeklerimi gördüm son kez usgdeHâlâ ters duruyo maymunlar ❤ Kafa kafaya vermişler hep aynılar aylardır Doktor birbirlerini çok seviyorlar galiba çok düşkün olacaklar birbirlerine dedi
Sağdaki 2900 olmuş, soldaki 2500Arada hiç bu kadar fark olmamıştı umarım yanlış ölçmüştür. Ama yüksek ihtimalle kuvöze girmeyecekler iyi görünüyorlar dedi dr
Sezaryen saatimiz belli oldu. Almanya saatiyle 6da hastanede olucam, 9.30da doğuma alacaklar. Heyecan dorukta
Bi de sondayı narkozdan sonra takmalarını rica ettim, zaten hep öyle yapıyoruz dediler
Tamam canım yapmamaya çalışırım inşallah sağolsun annemlerde kayınvalidemlerde etrafımda yapma diyolar hayırlısıyla buda geçerHahahahavalla delisin. Ya aslında bende Hersey bir an önce normale dönsün istiyordum,iyice iyilesmeden ayağa çok kalkma,ev işi yapma yoksa iyilesmen uzar
Aa limonata gibi yapıp içsem mi napsamBen ben ben ☝ Ilk günden beri feci mide yanmam var. Denemediysen fındık dene, olmadı sıcak süt, olmadı soğuk süt, en son çare Gaviscon dual (Trde rennie duo kullanılıyormuş galiba)
@Meylen Canım ishal olmak istersen magnezyum kullan. Biraz fazla magnezyum alınca ishal oluyor insan. Dr bi zararı da yok demişti aklında olsun. Ama sonrasında çok bol su iç.
Ya hastane ortamı daha çok basıyo odamız çok güzeldi ona rağmen sıkıldım bugün kantine kahve içmeye kaçıyordum ebelerden gizliBizim burada gaz çıkarsan da taburcu etmiyorlar 2 gece.Devlette de özelde de.
Cin kız vay be o kadar oldu mu koskoca 17 günCanım kuşburnu marmelati bulabilirsen bi su bardağının dibine koy üstüne de su koy meyve suyu gibi yapıp iç gece yatmadan... Hem gazimi rahat çıkardım ben hem de tuvalete rahat çıktım... Gaz olayı bir süre devam ediyor... Bak 17 günlük olduk hala boyuna gaz çıkarıyorum ben... Çok geçmiş olsun biran önce toparlanalim inşallah
Kayısı da hiç sevmem mecbur onu yicez artık canım inşallah işe yararTam mevsımı kayısı ye kurusunu yaşını suyunu bol su iç o büyük tuvaletten degil gazdan aslında gaz bir pırtla son bulmuyor ne yazık ki ilk pırt hastaneden çıkmaya yarıyor da sonrakiler senin için baya rahatlarsın .
Aynen çiş yaparken de kesik kesik yaptım bende oda dikiş acısındanBen idrarimi yaparken çok zorlanmıştım. Agliyodum resmen. Şişkinlik iki üç güne geçer canım. Dediğim gibi kayısı hoşafı çok işe yarıyor
yok renkli değildi hatta süt gibide değildi şeffaftı su gibiydiKorkma canım normal.Fazlasini kusuyorlar gaz çıkarırken kusuyorlar.Oglum 8 aylık olana kadar hep kusmustu.Yesil ve kötü kokulu kanli olmadığı sürece korkma.
ben çıkamamıştım lavman yaptılarÇok okuyamıyorum inşallah sinsi sinsi doğuran yokturBüyük tuvalete çıkmak için ne yapabilirim canımlar ya şişkinliğim var geçmedi Bi türlü Nisa karnımda sanki
evet ilkİlk defa mi küstü, benimki günde 3-4 kez kusuyor. Bazen peynir kesiği gibi bazen su süt karışımı çıkartıyor. Doktor olur normal dedi
Aynen canım iyi düşünelim iyi olsun çok şükür az kaldıAh ne güzel bitmiş kavuşacaksın bebişlerinehasar bırakmaz diye düşünmek istiyorum doğurunca vücutlarımız sıfırlanacak. İyi düşünelim iyi olsun ☺
Çok sağol canım inşallah gerek kalmazMaşallah canım. Sağlıklı doğum olur inşallah. Küvöze gerek kalmaz
Benimki taze sıkım portakal suyu tadındaAa limonata gibi yapıp içsem mi napsamhiçte sevmemiştim halbuki
En güzeli aslında var ya keşke çıkarken yapsalar herkeseben çıkamamıştım lavman yaptılar
Yanında kalıyorlar canım burda da aynı ama istediğin zaman hemşireyi cagirabikirsin hemen geliyorlar. Sen kalkamıyorsan onlar sana veriyorlar bebeği.Kızlar bu arada aklıma takıldı. Belki burda değişiktir ama size de bir sorayım. Sezaryen sonrası gece bebeler benimle mi kalacak odada? Ağladıklarında napıcam ayağa filan kalkamayacak durumda olursam ilk gece mesela? Odadaki diğer kişinin de bebeği olacak mesela biri uyanıp bütün bebekleri uyandırırsa? Hemşire gece de bizimle ilgileniyor mu?
Hemen deneyeceğim yarın canım inşallah işe yarar çok sağolAynen canım iyi düşünelim iyi olsun çok şükür az kaldı
Çok sağol canım inşallah gerek kalmaz❤
Benimki taze sıkım portakal suyu tadındaSoğuk suya karıştırıp içiyorum güzel oluyor. 400 mg magnezyum var benim her pakette. 2 paket içersem 1 gün içinde kesin ishal oluyorum. Tabii sık sık ishal olmak da çok iyi bir şey değil ama ihtiyaç halinde mantıklı yani Çok süt içmek de ishal yapıyor ama gaz da yapıyor aynı zamanda. O yüzden magnezyum candır
Canım bebek hemşiresi sürekli ilgilendi gece gündüz uyandırmada emdirmede ben 6 saat uyuşukluktan kalkamadım sonra da dikiş zorladı ama 2 saatte bir zaten yürüdüm yani yanında ki kişi sana bebek konusunda yardım etmeli yada çay kahve su işlerine koşturmalıKızlar bu arada aklıma takıldı. Belki burda değişiktir ama size de bir sorayım. Sezaryen sonrası gece bebeler benimle mi kalacak odada? Ağladıklarında napıcam ayağa filan kalkamayacak durumda olursam ilk gece mesela? Odadaki diğer kişinin de bebeği olacak mesela biri uyanıp bütün bebekleri uyandırırsa? Hemşire gece de bizimle ilgileniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?