- 26 Aralık 2015
- 12.424
- 20.598
- 398
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #31.661
Çok şükür hayırla sağlıkla kavuşma da olur inşallahBeklenen gün geldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür hayırla sağlıkla kavuşma da olur inşallahBeklenen gün geldi![]()
Yok canım doktorum sıcak bakmadı bebeğim de tüp bebek. Rahimde yırtılma ve kanama riskine karşılık ilki sezaryen olduğu için bu da dediSsvd istiyordun canım olmadı mı?
Hiç yattın mı de bakalım hahhahahahhAy birazdan kalkışş
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah sağsalim kavuşurum ilk fırsatta da girip yazmaya çalışacağımDependi kullandim bi paket sonra normal pede geçtim zaten normal ped de arka ucu tam kesi yerine denk geliyor sürtünerek böyle oldu jdbdjdnjd tahminim bu, o yüzden günlük ped aldim en kısa olanindan ama yine hassasti zaten o yüzden yine bi batma yapıyor
Ben de öyle yapayım bari başka çarem kalmadı zatentişkur ederim
Canim günosenin için bu senenin en güzel güneşi bugün doğuyor sanırım
İnşallah her sey istedigin gibi gönlünce gecer
inşallah sağlıkla alirsin kucagina minik kuşunu
bize haber vermeyi unutma aklımız sizde kalmasın
İyi yapmışsınız canım, orda kalarak neyi yokuşa sürüyorlar hala, cok onemseseydiler size özel oda acarlardir ucretsiz emzir diye de yanina verirlerdi. Dinleri imanları para olmus serefsizlik başka bir şey değil. Bu arada bebişler stresi hisseder yani diyorlar ya anne zor uyutur stresten, baba hemen uyutmuş bileo yüzden stres olma zaman ver bebişe de kendine de. Halledemeyecegin hic bir şey yok. Onun anası sensin
![]()
Biz daha heyecanlıBuralardayiz![]()
Haftaya pazar muhtemel sonumHiç yattın mı de bakalım hahhahahahh
En güzeli sjbdjebdjekdjdj stresi dağıtıyorwarcrew senin gibi doğuma girene kadar laf yetiştireceğim sanırım millete hahdjjdjjdjd
Onu da aynı ağzına sokup bekliyorCanim göğüs için silikon uç denesen emmesi için bide belki öyle bı emer biberonla emiyo diyosunwee baby nin var denemekten ne çıkar
![]()
Alisicak inşallah annesi sen inatla ver memeyiOnu da aynı ağzına sokup bekliyor
Hayırlısı olsun bakalım öncelik ikinizin sağlığı tabii sağlıkla kucağına al inşallah çok güzel geçsinYok canım doktorum sıcak bakmadı bebeğim de tüp bebek. Rahimde yırtılma ve kanama riskine karşılık ilki sezaryen olduğu için bu da dedi![]()
Masallah canim ins uzar sonrasinda kg si fazla boyuna gore ondan endiselendimHayır zaten bebekler ortalama 49 53 cm cm doğar zaten tam ölçüm anne karnında da olamaz doğduğu zamanda olcmuyorlar tahmini yazıyorlar.. boyu o kadar kafana takma 48 cm doğan kız yeğenim şuan 9 yaş 140cm boyu var![]()
Tesekkurler canim50 cm gayet ideal 50/52 olur yeni doğan canim
Canim bebisine kavusuyorsun kismetse yarin ben de heyecan yaptim az kaldi benim de yarin bizi bilgilendir mutlaka Allah kolay agrisiz bir sekilde bebeğini kavusmani nasip etsinÇok şükür hayırla sağlıkla kavuşma da olur inşallah![]()
Teşekkür ediyorum ipeğim yoldayız valla
Amin inşallah canımcım çok teşekkür ederim sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallahCanim bebisine kavusuyorsun kismetse yarin ben de heyecan yaptim az kaldi benim de yarin bizi bilgilendir mutlaka Allah kolay agrisiz bir sekilde bebeğini kavusmani nasip etsin![]()
İnşallah canım çok teşekkür ederim güzelce geçer inşallahHayırlısı olsun bakalım öncelik ikinizin sağlığı tabii sağlıkla kucağına al inşallah çok güzel geçsin![]()
Ay kesinlikle shhdhdhhdhhd şuan yoldayız bakalımEn güzeli sjbdjebdjekdjdj stresi dağıtıyor![]()