• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Dependi kullandim bi paket sonra normal pede geçtim zaten normal ped de arka ucu tam kesi yerine denk geliyor sürtünerek böyle oldu jdbdjdnjd tahminim bu, o yüzden günlük ped aldim en kısa olanindan ama yine hassasti zaten o yüzden yine bi batma yapıyor

Ben de öyle yapayım bari başka çarem kalmadı zaten 😆 tişkur ederim

Canim güno ✨ senin için bu senenin en güzel güneşi bugün doğuyor sanırım 🥹🥹🥹 İnşallah her sey istedigin gibi gönlünce gecer ❤️ inşallah sağlıkla alirsin kucagina minik kuşunu ☺️☺️ bize haber vermeyi unutma aklımız sizde kalmasın 🙏🙏🙏🥰

İyi yapmışsınız canım, orda kalarak neyi yokuşa sürüyorlar hala, cok onemseseydiler size özel oda acarlardir ucretsiz emzir diye de yanina verirlerdi. Dinleri imanları para olmus serefsizlik başka bir şey değil. Bu arada bebişler stresi hisseder yani diyorlar ya anne zor uyutur stresten, baba hemen uyutmuş bile 😅 o yüzden stres olma zaman ver bebişe de kendine de. Halledemeyecegin hic bir şey yok. Onun anası sensin ☺️🥰
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah sağsalim kavuşurum ilk fırsatta da girip yazmaya çalışacağım 🥹🤲🏻😍

Yok canım doktorum sıcak bakmadı bebeğim de tüp bebek. Rahimde yırtılma ve kanama riskine karşılık ilki sezaryen olduğu için bu da dedi🥲
Hayırlısı olsun bakalım öncelik ikinizin sağlığı tabii sağlıkla kucağına al inşallah çok güzel geçsin 🙏🏼🌸🙏🏼

Hayır zaten bebekler ortalama 49 53 cm cm doğar zaten tam ölçüm anne karnında da olamaz doğduğu zamanda olcmuyorlar tahmini yazıyorlar.. boyu o kadar kafana takma 48 cm doğan kız yeğenim şuan 9 yaş 140cm boyu var 🥰
Masallah canim ins uzar sonrasinda kg si fazla boyuna gore ondan endiselendim

Kizlar bir de benim doktorum tam 9 aylikken aliyor bebegi. Yani normalde 9 ay 10 gun felan deniyor ya onceden alinmasi kotu birsey mi kimisi bebek icerde ne kadar cok durursa o kadar iyi diyor Sat 14 hazirandi dogum 14 mart

Canim bebisine kavusuyorsun kismetse yarin ben de heyecan yaptim az kaldi benim de yarin bizi bilgilendir mutlaka Allah kolay agrisiz bir sekilde bebeğini kavusmani nasip etsin🥰
Amin inşallah canımcım çok teşekkür ederim sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah 🤲🏻🥹😍 inşallah ilk fırsatta yazmak nasip olur iyi olurum da 🤲🏻

Back