• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Eşimin yakın arkadaşının eşi 40 gün önce anne oldu. Bebek görmeye gideceğiz. Altın almayı düşünmüyoruz. Hediye olarak ne tavsiye edersiniz?
Bence yemek yap götür
Hiç bişey daha makbule geçmez
Çamaşırı varsa katla ütüle as topla

Gece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işte 😊 Şu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
MaşaAllah BarekAllah canım çokk güzel olmuşş, gözün aydın 😍🤩😘.
Görüş günüüü 🤰🏻💆🏻‍♀️
Benimde görüş günüydü bugün 37+5. 3100 gram dedi hadi hayırlısı 😁

Tebrik ediyorum @cennetlik ve @bskscl :rolleyes: Ay maşallah ne güzel de gelmişler hanımlar 😍 sağlıkla büyütün inşallah Allah şifalar versin sizlere de:KK200:

Ben de sabah bi telaş yaşadım eşime kahvaltı hazırlarken su geldi gibi oldu azcık idrar mı bilemedim ama sonra WC de normal çişimi yaptım ekstra bi su gelmedi ama ardından çamaşır yine ıslandı ama bu sefer de kurulamadım mı acaba diye düşündüm :bicak: yani hala emin değilim eşim de vesvese yapma fln dedi uyduruyorum sanki gıcık oldum ona da şimdi annemlere geçiyorum artık bakacaz duruma göre:dua:hiç de hazır değilim banyo bile yapmadım kaç gündür:63:
Canım bende acaba suyum mu geliyo falan diye düşündüm bi ara, bildiğin işiyomuşum artık ne kadar etkilendiysem suyum gelebilir heran vs diye 😂🤣😁😬.
Hanımlar merhaba. Mide yanması problemi yaşayan var mı ? Neler yapıyorsunuz gesçmesi için? Ben günün her saati mide yanması çekiyorum yanlışlıkla uyuya falan kalırsamda mide yanması ile uyanıyorum :KK43:
Rennie duo kullanıyorum canim. Yoksa bende perişanım

Canımmm nasilsiniZ? Hala amerikada misiniz? Ay anlamazlar bu insanlar,tek bildikleri lüzumsuzca karışmak
Salı günü döndük canım, yolculuk çok iyiydi uyudu emdi ağlamadı. Uçakta bebek arabasının adaptörü kaybolmuş rezil olduk yollarda, 4-5 bavul bebek puseti 2 parça. Ama zombi gibiyiz, amerika saati ile tr saati farklı olunca.

Kızlar benim bebiş 1 aylık olmak üzere,uykusunda kusmaları oluyordu bizde tedirginlikten eşimle nöbetleşe uyanık kalıyorduk. hala gece gündüz birimiz başında uyanık duruyoruz. Geceleri 2-3 saatlik uykuylayım. Şuan oldu hala uyumadı, oturuyoruz. Siz bebişler uyuduğunda uyuyormusunuz yani artık bende bebek uyuduğunda uyumalımıyım?

Günaydınnnn hanımlar :KK36:

Yanında kalıyorlar canım burda da aynı ama istediğin zaman hemşireyi cagirabikirsin hemen geliyorlar. Sen kalkamıyorsan onlar sana veriyorlar bebeği.
Sağol canım içim rahatladı şimdi, bugün aklıma gelmedi sormak sonra kafama takıldı nasıl olucak diye. Çok sağol 😘😘😘
Canım bebek hemşiresi sürekli ilgilendi gece gündüz uyandırmada emdirmede ben 6 saat uyuşukluktan kalkamadım sonra da dikiş zorladı ama 2 saatte bir zaten yürüdüm yani yanında ki kişi sana bebek konusunda yardım etmeli yada çay kahve su işlerine koşturmalı
Bebeklerin yanında davul çal duymuyorlar dün bizim odada 20 kişi vardı umursamadan uyudu
Oyy kuzuuu kıyamam ona 😍😍😍 Benim de öyle olacak ilk günler muhtemelen hemşire ilgilenecek iyi bari canım çok sağol 😘😘😘
Hemen deneyeceğim yarın canım inşallah işe yarar çok sağol 😘
Rica ederim canım inşallah işe yarar 🙏
Son iki gün 🙃

Asla uyuyamıyorum ya
Günümüz aynı senin saat kaçta olacak canım doğumun? :KK200:

Ahhh kızlar o kadar ağrılar içindeyim ki dikiş ağrıları hiç koymayacakmış gibi geliyor sanki :deli: Dün hastanede git gel nasıl yorulduysam belden aşağım bitik, ağrımayan kemiğim yok 😒 Yatakta dönerken kalkarken tuvalete giderken 40 kere düşünüp kendimi hazırlayıp öyle hareket ediyorum :kızgın:

Salı günü döndük canım, yolculuk çok iyiydi uyudu emdi ağlamadı. Uçakta bebek arabasının adaptörü kaybolmuş rezil olduk yollarda, 4-5 bavul bebek puseti 2 parça. Ama zombi gibiyiz, amerika saati ile tr saati farklı olunca.
Off ya gerçekten zormuş. Neyseki artık evindesin emin ol çok rahatlayacaksın,kafan rahat olacak,daha az stress yapacaksın. Ben hastaneden çıktıktan sonra annemgilde 3 gün kalabildim,kendi evime döndüm öyle rahatladım kiii,kaç gündür gelmeyen süt,bir uyandım yatakta kocaman ıslaklık komple süt,artık kafam ve içim ne kadar rahatladıysa. Yani demem o ki hersey bitti,şimdi tadini cikartacaksin güzel güzel

Ahhh kızlar o kadar ağrılar içindeyim ki dikiş ağrıları hiç koymayacakmış gibi geliyor sanki :deli: Dün hastanede git gel nasıl yorulduysam belden aşağım bitik, ağrımayan kemiğim yok 😒 Yatakta dönerken kalkarken tuvalete giderken 40 kere düşünüp kendimi hazırlayıp öyle hareket ediyorum :kızgın:
Canım sen daha doğum yapmadin demi?

IMG_20190706_064745.webp

Allahım Yarabbim 9.5tan 10 ay ben bunun hayalini kurdum 💜 oğluşumla poklu kızımın nöbetindeyiz.
Kızlar çok sık bebek emdirmek gazlı olmasına sebep oluyormuş gazı olan bebe emmek istiyomuş ve tekrar gazlanıyomuş resmen bir kısır döngü gece boyu 45 dakika 1 saat 15 dakika vs olmak üzere saati sabahın 5i yaptık memelerim ağlıyor resmen yeter diyor bu kızda emcem emcem diye ağlıyor açlıktan değil emmeye alışkın olduğundan 😑 çözümü emzikte buldum verdim ve tuttu hayalimdi emzik tutması farkındayım erken en az 3 hafta vermicektim ama rahatladım cidden
Bu arada Günaydınlık doğurdum ama burdayım 💪🏻😁

Back