- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
bana geçen biri maltana getirmişKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Eşimin yakın arkadaşının eşi 40 gün önce anne oldu. Bebek görmeye gideceğiz. Altın almayı düşünmüyoruz. Hediye olarak ne tavsiye edersiniz?
Bence yemek yap götürKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Eşimin yakın arkadaşının eşi 40 gün önce anne oldu. Bebek görmeye gideceğiz. Altın almayı düşünmüyoruz. Hediye olarak ne tavsiye edersiniz?
Hadi hayırlısı inşallahSon iki gün
Asla uyuyamıyorum ya
MaşaAllah BarekAllah canım çokk güzel olmuşş, gözün aydınGece 2de inanılmaz bi sancıyla uyandım. Nişanım ve suyum aynı anda geldi. Hastaneye geldiğimde 6 cm acilmam vardı. Ve kızlar sabah 6da normal doğumla bebeğime kavuştum ❤ Sabah planlı sezeryan beklerken olanlar böyle işteŞu an mememi koparircasina emen bir çatıyla ugrastigimdan sizleri öpüyorum ❤❤
Benimde görüş günüydü bugün 37+5. 3100 gram dedi hadi hayırlısıGörüş günüüü
Canım bende acaba suyum mu geliyo falan diye düşündüm bi ara, bildiğin işiyomuşum artık ne kadar etkilendiysem suyum gelebilir heran vs diyeTebrik ediyorum @cennetlik ve @bsksclAy maşallah ne güzel de gelmişler hanımlar sağlıkla büyütün inşallah Allah şifalar versin sizlere de
Ben de sabah bi telaş yaşadım eşime kahvaltı hazırlarken su geldi gibi oldu azcık idrar mı bilemedim ama sonra WC de normal çişimi yaptım ekstra bi su gelmedi ama ardından çamaşır yine ıslandı ama bu sefer de kurulamadım mı acaba diye düşündümyani hala emin değilim eşim de vesvese yapma fln dedi uyduruyorum sanki gıcık oldum ona da şimdi annemlere geçiyorum artık bakacaz duruma göre hiç de hazır değilim banyo bile yapmadım kaç gündür
Rennie duo kullanıyorum canim. Yoksa bende perişanımHanımlar merhaba. Mide yanması problemi yaşayan var mı ? Neler yapıyorsunuz gesçmesi için? Ben günün her saati mide yanması çekiyorum yanlışlıkla uyuya falan kalırsamda mide yanması ile uyanıyorum
Cok tatlısın canımBence yemek yap götür
Hiç bişey daha makbule geçmez
Çamaşırı varsa katla ütüle as topla
Salı günü döndük canım, yolculuk çok iyiydi uyudu emdi ağlamadı. Uçakta bebek arabasının adaptörü kaybolmuş rezil olduk yollarda, 4-5 bavul bebek puseti 2 parça. Ama zombi gibiyiz, amerika saati ile tr saati farklı olunca.Canımmm nasilsiniZ? Hala amerikada misiniz? Ay anlamazlar bu insanlar,tek bildikleri lüzumsuzca karışmak
Sağol canım içim rahatladı şimdi, bugün aklıma gelmedi sormak sonra kafama takıldı nasıl olucak diye. Çok sağolYanında kalıyorlar canım burda da aynı ama istediğin zaman hemşireyi cagirabikirsin hemen geliyorlar. Sen kalkamıyorsan onlar sana veriyorlar bebeği.
Oyy kuzuuu kıyamam onaCanım bebek hemşiresi sürekli ilgilendi gece gündüz uyandırmada emdirmede ben 6 saat uyuşukluktan kalkamadım sonra da dikiş zorladı ama 2 saatte bir zaten yürüdüm yani yanında ki kişi sana bebek konusunda yardım etmeli yada çay kahve su işlerine koşturmalı
Bebeklerin yanında davul çal duymuyorlar dün bizim odada 20 kişi vardı umursamadan uyudu
Rica ederim canım inşallah işe yararHemen deneyeceğim yarın canım inşallah işe yarar çok sağol
Günümüz aynı senin saat kaçta olacak canım doğumun?Son iki gün
Asla uyuyamıyorum ya
Off ya gerçekten zormuş. Neyseki artık evindesin emin ol çok rahatlayacaksın,kafan rahat olacak,daha az stress yapacaksın. Ben hastaneden çıktıktan sonra annemgilde 3 gün kalabildim,kendi evime döndüm öyle rahatladım kiii,kaç gündür gelmeyen süt,bir uyandım yatakta kocaman ıslaklık komple süt,artık kafam ve içim ne kadar rahatladıysa. Yani demem o ki hersey bitti,şimdi tadini cikartacaksin güzel güzelSalı günü döndük canım, yolculuk çok iyiydi uyudu emdi ağlamadı. Uçakta bebek arabasının adaptörü kaybolmuş rezil olduk yollarda, 4-5 bavul bebek puseti 2 parça. Ama zombi gibiyiz, amerika saati ile tr saati farklı olunca.
Canım sen daha doğum yapmadin demi?Ahhh kızlar o kadar ağrılar içindeyim ki dikiş ağrıları hiç koymayacakmış gibi geliyor sankiDün hastanede git gel nasıl yorulduysam belden aşağım bitik, ağrımayan kemiğim yok Yatakta dönerken kalkarken tuvalete giderken 40 kere düşünüp kendimi hazırlayıp öyle hareket ediyorum
YapmadımCanım sen daha doğum yapmadin demi?
YapmadımPazartesi günü 9.30da doğumum
Yazın 1 saat, kışın 2 saat fark var canım Trde artık saatler alınmadığı için. Burda 9.30, Trde 10.30 oluyor yani.Almanya ile saat farkımız ne kadar canım?
Ay inanmıyorum,çok az kalmış :) hazır misin? Nasil hissediyorsun?YapmadımPazartesi günü 9.30da doğumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?