Hiç aklıma gelmezdi ben hep özel hastane ki çevreye göre normal üstü Bi yer diyorum ya hep çığlık duyunca dank etti sormak aklıma geldi Pendik bölgeBi yorumları falan okusana daha önce doğumlardan
İlk defa özel hastanede böyle bişey duydum ben
Adı neydi buranın canım
Evet bu güne kadar hiçbişey demeyen adam haftaya tarih verdi hemen, heyecanlandımHayırlısı ile kuzuların gelsinler canım inşallah çok yakın tarih vermiş ama böylesi de güzel hazırlıklı olursun işlerini bitirir gidersin
YiaaaEvet bu güne kadar hiçbişey demeyen adam haftaya tarih verdi hemen, heyecanlandımpazartesi halılarım geliyor yıkamdan, mesaimi de tamamlar evi süpürür siler, manikür pedikür fön. Salı ameliyat
Sabah detaylı konuşucam canım aniden gitsem haklılar ama açıklığım azken yatış verirse o şekilde o odada kalamam@Meylen O ne saçma işmiş öyle.. devlet de olsa saçma özel de olsa saçma. Psikolojik olarak yıpratıcı bi kere. İnşallah değişiklik yaparlar canım
Herkese mrb kizlar doguran arkadaslarin gozu aydin.biri otu suya koymayi sormustu ben yapabilirim
Bikac saat once bende cok cok az kirmizimsi akinti oldu onun disinda belirti yok ama daha istemiyorm isim belli degil bu yuzden yarim kalan bir suru isim var napicam bilmiyorm bi isme karar verilmez mi yahuyarinda doktora gidicem sanirim alt muayene yapicak artik.kaygiliyim yarim kalan islerimden dolayi.bakalim yetistirebilir miyim.bi haftacik daha beklese
MEylencik kendini strese sokma. Yıllar yıllar önce ilk doğumumu medikalde yaptım aynı şekilde. Doğumhanenin içinde sancı odaları vardı 2 kişilik odalar zaten başka kattaydı. Normalde erkek almıyolardı ama ilk eşimi girdi kimse yoktu çünkü sonra başka biri gelince eşimi çıkardılar annemle kayınvalidem sıralı girdi. Rahat bir ortam ilk lavman filan yapıyolar. Nst cihazları her türlü müdahale araçları var. Orası da özel oda gibi yani bol bol yürüyorsun. Bi de erkek olmaması da iyi aslında çünkü o giydirdikleri önlükle çıplak gibisin zaten sen de başka bi erkek olsa rahat edemezsinAyağımın acısı tepemden çıkıyo ben mi yoğun yaşıyorum bu ödem olayını kızlar ya başka bişey mi var diye düşünmeye başladım ayağımı kesmek istiyorum ağlicam o derece
Evet azıcık kaldı. İnşallah. Darısı bekleyen herkese inşallahh.Yiaaa
Azıcık mı kaldı yani.. Sağlıkla kavuşun inşallah
3 saatte bir bezi ıslaksa çişini yapıyosa doydu demek diyodu doktorum benim canımMerhaba bebeklerimmmnasilsiniz yavrularım?
Kızlar oğlumun doyduğunu nasıl anlarım emzirdikten sonra? Emzirirken bazen sütüm ağzından taşıyor hatta bazen boğazina kaçıp öksürüyor.
Emzirdikten sonra rahat 3 saat uyuyor. Bazen 35 dakika emiyor bazen 20 dakika.
Kaka yapiyor ama her emzirmeden sonra değil,bazen sadece cis yapmış oluyor.
Emzirme bittikten sonra parmağımı yanağına hafifçe değdirip bakıyorum hala istiyor mu diye ama istemiyor.
Evet deneyimli anneler bu yazdıklarım bebeğimin tam doyduğunu mu gösterir?
Merhaba bebeklerimmmnasilsiniz yavrularım?
Kızlar oğlumun doyduğunu nasıl anlarım emzirdikten sonra? Emzirirken bazen sütüm ağzından taşıyor hatta bazen boğazina kaçıp öksürüyor.
Emzirdikten sonra rahat 3 saat uyuyor. Bazen 35 dakika emiyor bazen 20 dakika.
Kaka yapiyor ama her emzirmeden sonra değil,bazen sadece cis yapmış oluyor.
Emzirme bittikten sonra parmağımı yanağına hafifçe değdirip bakıyorum hala istiyor mu diye ama istemiyor.
Evet deneyimli anneler bu yazdıklarım bebeğimin tam doyduğunu mu gösterir?
Ay seninkinin masallahi var rabbim korusun nazardan inşallah3 saatte bir bezi ıslaksa çişini yapıyosa doydu demek diyodu doktorum benim canım
ben bizimkine günün her saati parmağımı versem yicek hiç doymuyo gibi emiyo elimi
ama doyuyomuş doktor doymasaydı sarılık olurdu dedi kilo verirdi dedi
çok şükür sarılık olmadık kiloda alıyoruz
İşte senden beklediğim cevap kuzum sağolllllDoyuyor canım emin ol rahat olsun icin. afiyet olsun sifa olsun ogluna
Her emmeden sonra kaka yapmasını bekleme. Hatta bazi günler hic yapmayabilir. Gunde en az bes kez Bezini tamamen islatıyorsa, yutkunma sesi duyuyorsan, hele ağzından süt akiyorsa kesin doyuyor Allahin izniyle
Ne haberi?Gece 3 den beri gozumu kirpmadim. Tuvalete kalkmistim, telefona bir bakınayım dedim. Kötü bir habere denk geldim kahrımdan uyuyamadım
Çok saol Allah razı olsun birazdan çıkacağım evden hastaneye gidiyoruz bakalım neler olacak Allahım hayırlısını versin inşallah da bu plesenta previa olayından sorunsuzca kurtulayım Allaha emanet olun KızlarBak ilk oğlum da internetten ne okuduysam hepsini yaşadım ki çok kolay bı gebelik yaşamıştım bu bebegimde kendimi bütün olumsuzluklara kapattım ne olursa yaşamam gerekiyor ki yaşıyorum diye zor bir gebelik ilkine göre daha rahat bir doğum yaşadım belki de bebeğimin kuvezde olmasından ve hastaneye gitmekten kendimi dinlemiyorum daha rahatım sen de rahat ol zman yaklaştıkça sabır azalıyor az kaldı öyle düşün
Bekleyebilir de doğum için ek belirtiler de lazım. Sen de işlerini yetiştirirsin. İsme doğumdan sonra da karar verilebilir. O zaman ne hissedersenHerkese mrb kizlar doguran arkadaslarin gozu aydin.biri otu suya koymayi sormustu ben yapabilirim
Bikac saat once bende cok cok az kirmizimsi akinti oldu onun disinda belirti yok ama daha istemiyorm isim belli degil bu yuzden yarim kalan bir suru isim var napicam bilmiyorm bi isme karar verilmez mi yahuyarinda doktora gidicem sanirim alt muayene yapicak artik.kaygiliyim yarim kalan islerimden dolayi.bakalim yetistirebilir miyim.bi haftacik daha beklese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?