Bunu ben de merak ediyorum bağırsaklar güzel çalışmaya başladı vücut kendini hazirliyo herhalde diyorumKızlar ishal Bi doğum belirtisi olabilir mi? 2 gündür fena ishalim yaşayan var mı yani sonu doğumla biten?
Benim doktorum da hastaneden ayrıldı şanssızlık bizim de var yakamızdaKızlar ben size asıl sormam gereken şeyi sormadım ya
Şimdi ben Ebeye sordum sancıyı nerde karşılıyoruz diye doğumhaneye alıyoruz burda takip ediyoruz yanınıza Bi kadın yakın alıyoruz dedi odada çekmiyomuşsunuz doğumdan sonra odaya çıkıyorsunuz dedi sizce bu dezavantaj mı?
Doktorumdan memnunum hastanenin Bi boku yok hiç bişey vermiyor yapmıyor masayı bile kendim götürücem
Bi tutturamadım doğurcam şurda şansım yaver gitmedi
Ne alaka yaKızlar ben size asıl sormam gereken şeyi sormadım ya
Şimdi ben Ebeye sordum sancıyı nerde karşılıyoruz diye doğumhaneye alıyoruz burda takip ediyoruz yanınıza Bi kadın yakın alıyoruz dedi odada çekmiyomuşsunuz doğumdan sonra odaya çıkıyorsunuz dedi sizce bu dezavantaj mı?
Doktorumdan memnunum hastanenin Bi boku yok hiç bişey vermiyor yapmıyor masayı bile kendim götürücem
Kızlar ben size asıl sormam gereken şeyi sormadım ya
Erken değil hızlı oluyor. Gelme zamanı değil de geliş süresi kısalıyor. Yani bende öyleydi. İlki 37 ikinci 39 da. Ama daha kısa sürede.Birde 2. Gebelikde dogum erken olur derker ilk kiizmi 39 +3 de dogurdum bugun 39+3 2. Kiizmin gelecegi yok birde iri olursa normal olmaz die korku var
Ya işte bende kocam yanımda olsun arkadaşlarım olsun kafam dağılsın istiyorum beynim Allak bullak oldu ne halt yicem benNe alaka ya
Odanda yaşaman lazım özelin avantajı bu canım
Devlet hastanesi mi bu doğumhane de sancı olayları
Yani tam açılma olunca geçmen lazım bence oraya
İşte onlar örnek veriyorum 4 cm bile açıklığın olsa sancı odasında bekletiyolar orda takip ediyolarmış doğurunca servise çıkıyomuşsun şok oldum ya sinirimi bozdu 3 gündür buna taktım kafayı benDoğumhanede saatlerce işin yok ki. Sancı odası diye bir şey var. Veya orası dolu ise kendi odan. İstediğin gibi gezer, değişik şekillerde sancıyı karşılarsın. Onlar kontrol ediyor zaten. Yeterince açıklık olunca doğumhaneye girersin. Yani olması gereken bu gibi. Ne diye 10-12 saat orda olasın. Anlayamadım
Evet belirti ama tek başına değil. Yoksa hamilelikte değişik zamanlarda bende de oldu. Hatta genel olarak bu hamilelikte vc çıkamama problemim olmadı zor yetiştiğim zamanlar hayli çok diyebilirim..Kızlar ishal Bi doğum belirtisi olabilir mi? 2 gündür fena ishalim yaşayan var mı yani sonu doğumla biten?
Büyük bi oda mı acaba? Hani başka sancı çekenler mi olacak ki illa kadın istiyorlar yanında? Eş daha iyi olur tabii ki. Öyle bi yerde ben tek başıma olurdum demek ki. Sadece eşle gideceğim çünkü hastaneye. Olmazsa doktorunla bi konuş. Senin için bir şeyler ayarlar belki veya kuralı esnetirİşte onlar örnek veriyorum 4 cm bile açıklığın olsa sancı odasında bekletiyolar orda takip ediyolarmış doğurunca servise çıkıyomuşsun şok oldum ya sinirimi bozdu 3 gündür buna taktım kafayı ben
Beklemek stresli ama bi problem yoksa daha kolay. Belki bebişinin büyümeye ihtiyacı var. Benim günüm var ama nişan geldi, devam eden lekeli akıntılar, kasılmalar var. Böyle beklemek inan daha stresli. Başkaca bi problem olmazsa ki olmasın inş. cuma randevumuz.Hanimlar 2. Hamileligim benim kizda gelmek bilmedi ne yapmam lazim dogumu hizlandirmak icin en son 15 gun once doktora gitmistim cumartesi giderim buyuk ihtimal ama gunler geçtikçe korkuyor insan ya
Canım nasıl anlatim 4 5 tane sancı odası 4 5 tane doğum odası var Bi kapıdan giriyorsun ayrı ayrı odalar aynı koridor üstünde doğumhane içi olduğu için erkek istemiyorlarBüyük bi oda mı acaba? Hani başka sancı çekenler mi olacak ki illa kadın istiyorlar yanında? Eş daha iyi olur tabii ki. Öyle bi yerde ben tek başıma olurdum demek ki. Sadece eşle gideceğim çünkü hastaneye. Olmazsa doktorunla bi konuş. Senin için bir şeyler ayarlar belki veya kuralı esnetir
Canım çok saçma bir uygulama. Özel hastanenin ne anlamı var ki ozamanCanım nasıl anlatim 4 5 tane sancı odası 4 5 tane doğum odası var Bi kapıdan giriyorsun ayrı ayrı odalar aynı koridor üstünde doğumhane içi olduğu için erkek istemiyorlar
Yarın doktorla konuşucam ben gerilirim çünkü Bide para veriyorum neden beni zora soksunlar bu saatten sonra naparım onuda bilmiyorum her gittiğimde bağıran birileri vardı nstye girdiğimde merak edip sordum aklımın ucundan geçmezdi böyle bişey çünkü
İnşallah öyledir doğuma hazırlıktır cnm yoksa bu böyle olmaz 2 gündür ishalim fena yani her an her yerdeBunu ben de merak ediyorum bağırsaklar güzel çalışmaya başladı vücut kendini hazirliyo herhalde diyorum
Cnm benim bende hiç problem yaşamadım hamilelik boyunca tuvalete çıkma konusunda hiç kabız olmadım. Ama 2 gündür Bi değişik yani böyle ishal olmamEvet belirti ama tek başına değil. Yoksa hamilelikte değişik zamanlarda bende de oldu. Hatta genel olarak bu hamilelikte vc çıkamama problemim olmadı zor yetiştiğim zamanlar hayli çok diyebilirim..
Çok haklısın olması gereken oYa işte bende kocam yanımda olsun arkadaşlarım olsun kafam dağılsın istiyorum beynim Allak bullak oldu ne halt yicem ben
Bi yorumları falan okusana daha önce doğumlardanCanım nasıl anlatim 4 5 tane sancı odası 4 5 tane doğum odası var Bi kapıdan giriyorsun ayrı ayrı odalar aynı koridor üstünde doğumhane içi olduğu için erkek istemiyorlar
Yarın doktorla konuşucam ben gerilirim çünkü Bide para veriyorum neden beni zora soksunlar bu saatten sonra naparım onuda bilmiyorum her gittiğimde bağıran birileri vardı nstye girdiğimde merak edip sordum aklımın ucundan geçmezdi böyle bişey çünkü
Yarın yıkayım ben hastaneyi en iyisi duruma göreCanım çok saçma bir uygulama. Özel hastanenin ne anlamı var ki ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?