2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Odada sıkıntı yok canım zaten ben sadece kendi odamda olurum herkes yanımda olur o sancı sürecini öyle geçiririm diye hayal etmiştim
Bugün tekrar görüşü em bakalım hayırlısı hakkımızda belki gerek kalmadan direk doğuma girerim belki sezaryene döner doktorumdan cidden memnunum çünkü

Evet bence rahat doyuyor canım
Bi de haftalık kilo alımı düzenli bir şekilde çıkıyorsa maşallah diyelim, böyle devam etsin inşallah.

Çişli bez sayısına bakıyoduk biz de..
Çünkü Atlas’ta geciken kaka sendromu vardı..
1 ayda sadece 1 kere kaka yapıyodu. Şaka gibi di mi?
Tam 15 günde 1.. Bi dahaki kaka yine 15 gün sonra.
Ek gıdaya kadar böyle sürdü. Hüç kabızlık çekmedi gazı yoktu. Bebek sıkıntı yaşamıyo die normal dediler. Biz de hiç zorlamadık içini boşaltalım die. Kilosu da gelişimi de gayet iyiydi..
Çişli bez + kilo alımı takibi yeter

Günaydııınnn

Günaydııın bol yürüyüşler keyifli bekleyişler şekerim..

@Meylen bu gün erken mi gideceksin kontrole? Bu arada o kadar hareketli olmama ve Bol su içmeme rağmen sabahları elim ayağım davul gibi uyanıyorum dayak yemiş gibi oluyorum, cidden sıkıldım artık
+1
Parmaklarımı kapatınca ayaklarım sızlıyo.
Geçicek ama püf yani..

Günaydın kızlar.Kahve dağıtan yok mudur?4 defa uyandım gece.Agrilar rüyalar korkular...Yatakta dönmek işkence oldu iyice.Eller ayaklar davul gibi.Ya sabır diyorum.Son 7❤
Yettim gari

Riskli gebelikleri bekletmiyorlar sanirim canim 39a kadar ki riski olmayan cogu kisiyede 38de gun veriyorlar iyi bi hafta dogum icin bence benim devlette ozelde ayni haftayi soyledi dogum için

Canım saryacım günaydın. Tarih verilmiş Neler hissediyorsun Başak&Burçak sağlıkla gelsin insallah

Doğum şekli nasıl belli olacak canım açılma vs yoksa sezaryene mi karar verecek? Sonuçta daha 2 haftan var Pazartesi’den sonra da durumlar değişebilir.

Günaydınnn peki emzirdikten sonra hemen uyuyabiliyor musun :) çıt çıksa uyanır oldum vucut hazırlanıyor sanırım:))
valla o kadar uykusuz oluyosunki
ben normalde telefonu vidiklemeden uyumazdım şimdi yastığı görür görmez horlamaya başlıyom
bide ne kadar derin uyursan uyu bebiş hık dese zıplıyosun yataktan
eşim hatta güldü geçen gece kız öksürdü tükürüğünü yutamamış heralde öyle bi zıplamışımki yataktan hani dikişlerin ağrıyodu senin diyo
ağrı mı gelir aklıma dedim kız boğuluyo sandım

Günaydın herkes
Çikiletasını kurabiyesini lokumunu kapan gelsin. Kahve servisi başlııııyooooooaaaaarrrrr

Kahveyi içince kendime geldim.Buyuk oğlus anne yediğin kahvaltılar kardeşimin de karnına gidip onu büyütüyor di mi?Karnın da davul gibi oldu dedi. Artık çocukta daha ne kadar büyüyebilir ki diyor sanırım

Bana da dün 3 yaşındaki oğlum diyor ki: 'anne karnın karpuz gibi' dumur oldum.
Eski halimi özledim

Doğum şekli nasıl belli olacak canım açılma vs yoksa sezaryene mi karar verecek? Sonuçta daha 2 haftan var Pazartesi’den sonra da durumlar değişebilir.
bebek biraz onden gidiyo canim kafa capi falan da oyle . Normal dogumda kafa capi onemli ya hani. pazsrtesiye kadar netlesir dedi. Hani boyle.devam ederse normal dogum zor olur ondan oyle soyledi

Ben de oglusunla aynı düşüncedeyim ama. Başka türlüsünü aklım almıyor

bebek biraz onden gidiyo canim kafa capi falan da oyle . Normal dogumda kafa capi onemli ya hani. pazsrtesiye kadar netlesir dedi. Hani boyle.devam ederse normal dogum zor olur ondan oyle soyledi
Hımm anladım canım hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah

Günaydın millet, tasinali 2 hafta oldu ama hâlâ evin ufak tefek işleri bitmedi. Bugün inşallah bebisin çantasını hazirlicam. Malesef pupp hastalığına yakalandim, Dr top sende dayanabildigin yere kadar dayan tek caremiz doğum dedi. Bı elimde merhemler bı elimde ıslak bezlerle kasinmamaya calisiyorum... Kimler doğurdu bakalım temmuzda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…