2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bu sancılar, kasılma olarak da devam edebilir mi? Ağrısız kasılma. Yani 2 - 3 kere düzenli sancı, sonra aynı düzende ağrısız kasılma şeklinde gibi
Bilmiyorum ki öyle olur mu ama Doğum sancısında şiddet giderek artar süre de kısalır. Eğer uzuyorsa belki yalancı kasılmadır. Takipte kal bakalım

P Pelinim35 canim naptiniz bebegin nasil benim dr da gunde 1 ad alfamet kullanin dedi olasi etkileri bebegin organlarina zarar vermesi tabi ki ama emzirme de demiyo benim tansiyon 13/9 fixlendi ve bas agrisi yapiyor ne yapsam bilemedim mama verip ilaca baslasam bidaha emzirmem cok zor olabilir

38+0 canim daha fazla beklemek risk olur dedi ki dogumdan sonra da olma ihtimali varmis risk devam ediyomus ve cidden dogumdan sonra tansiyon sorunum artti kan sulandirici igne kullaniyorum 40gun dedi dr ben 24 saatlik de baktirmistim icim rahatlasin diye senin tansiyon normal dimi sadsce ödem sorunu varsa cok kafaya takma

Kagit torpu en iyisi olur sanirim ilk zamanlar tirnsk kesmek çok zordur ve bu isi sizden baska kimse yapmasin derim kizlar

Hayırlısı ile kuzuların gelsinler canım inşallah çok yakın tarih vermiş ama böylesi de güzel hazırlıklı olursun işlerini bitirir gidersin

Maşallah ne kadar tatlis

Bu oynak kızlar bizle dalga geçiyor valla marketteki saplanan ağrıya başkası olsa çığlık basardı, şuan hiiçç bişi yok kocayla tavla atıyoz
Kesin açılman olmuştur canım bence benim de bi gün öyle oldu ya açıldı işte geçti sonra ağrı
Kontrolün ne zamandı??

Muhtemelen açılma sancısı yaşıyosun, yani evet sonu doğum ama aktif doğum başlamış değil bence..
Hiç ara vermeden devam etmesi ve şiddetlenmesi lazım. Bi aşamada konuşamıyosun hatta..
Ben ebe ile telefonda konuşurken şu an gelme çünkü halen benle konuşabiliyosun demişti. Ve hakikaten 1 saat sonraki sancımda kocam tercümandı benim ebe vs gözüm görmüyodu
kafkasyaninozkizi
Tavla çok iyi fikir kim önde

Olabilir canımcımm

İki gündür üst üste mars ediyordum, kasılmadan ötürü odaklanamadım heralde 4-1 yendi beni

Hanimlar 2. Hamileligim benim kizda gelmek bilmedi ne yapmam lazim dogumu hizlandirmak icin en son 15 gun once doktora gitmistim cumartesi giderim buyuk ihtimal ama gunler geçtikçe korkuyor insan ya

Birde 2. Gebelikde dogum erken olur derker ilk kiizmi 39 +3 de dogurdum bugun 39+3 2. Kiizmin gelecegi yok birde iri olursa normal olmaz die korku var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…