- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn peki emzirdikten sonra hemen uyuyabiliyor musun :) çıt çıksa uyanır oldum vucut hazırlanıyor sanırım:))günaydın 2 saatte bir emmeye kalkanlar
deliksiz uyku neydi nasıl bişeydi![]()
Sor Dr nedir nasıl olur diyeÇok saol Allah razı olsun birazdan çıkacağım evden hastaneye gidiyoruz bakalım neler olacak Allahım hayırlısını versin inşallah da bu plesenta previa olayından sorunsuzca kurtulayım Allaha emanet olun Kızlar![]()
Ben sana bir görsel eklemiştim. Ordaki kaka ve çiş sayısı doydugunu gosterir. Bir de günlük sanırım 20 gr dan fazla kilo alıyorsa yeterli diye biliyorumMerhaba bebeklerimmmnasilsiniz yavrularım?
Kızlar oğlumun doyduğunu nasıl anlarım emzirdikten sonra? Emzirirken bazen sütüm ağzından taşıyor hatta bazen boğazina kaçıp öksürüyor.
Emzirdikten sonra rahat 3 saat uyuyor. Bazen 35 dakika emiyor bazen 20 dakika.
Kaka yapiyor ama her emzirmeden sonra değil,bazen sadece cis yapmış oluyor.
Emzirme bittikten sonra parmağımı yanağına hafifçe değdirip bakıyorum hala istiyor mu diye ama istemiyor.
Evet deneyimli anneler bu yazdıklarım bebeğimin tam doyduğunu mu gösterir?
Lütfen paylaşma canım, ben çok etkileniyorum. Doğum psikolojisindeyiz gereğinden fazla duygusalız ve etkileniyoruz..Gece 3 den beri gozumu kirpmadim. Tuvalete kalkmistim, telefona bir bakınayım dedim. Kötü bir habere denk geldim kahrımdan uyuyamadım![]()
Tansiyon normal canım ödem sorunu ufaktan başladı ama riske atmak istemiyorum biliyorsun tansiyon da protein kaçağı da bi anda bastırabiliyor.. Doğum Peşine tetikleyen de var.. sonuçta 24 saatlik idrarımdaki proteini bilmiyorum.. sabah mecbur evde tuvalete çıkıp gidiyorum hastanede hepi topu 1 saatlik idrar birikimine bakıyorlar.. Cumartesi kontrol var konuşacağım doktorla.. 38+0 normal Doğum vakti oluyor artık demi canım?38+0 canim daha fazla beklemek risk olur dedi ki dogumdan sonra da olma ihtimali varmis risk devam ediyomus ve cidden dogumdan sonra tansiyon sorunum artti kan sulandirici igne kullaniyorum 40gun dedi dr ben 24 saatlik de baktirmistim icim rahatlasin diye senin tansiyon normal dimi sadsce ödem sorunu varsa cok kafaya takma
Merhaba, doyuyor annesi sen hiç merak etme, belli ki sütünün miktarı da iyi, her emzirdikten sonra kaka yapmasını bekleme zaten, bezinin ıslak olması yeterli :) Yine de 3 saat arayı geçirme sen. Afiyet olsun kuzuna.Merhaba bebeklerimmmnasilsiniz yavrularım?
Kızlar oğlumun doyduğunu nasıl anlarım emzirdikten sonra? Emzirirken bazen sütüm ağzından taşıyor hatta bazen boğazina kaçıp öksürüyor.
Emzirdikten sonra rahat 3 saat uyuyor. Bazen 35 dakika emiyor bazen 20 dakika.
Kaka yapiyor ama her emzirmeden sonra değil,bazen sadece cis yapmış oluyor.
Emzirme bittikten sonra parmağımı yanağına hafifçe değdirip bakıyorum hala istiyor mu diye ama istemiyor.
Evet deneyimli anneler bu yazdıklarım bebeğimin tam doyduğunu mu gösterir?
Günaydın Compengciğim :):) İyiyim vallahi heyecan dorukta :):) İşteyim, güzel bir kahvaltı yaptık, şimdi takılmaca :)Günaydın kızlar herkes iyi mi?
Günaydın canım, sancıların kesildi mi???Günaydııınnn
@Meylen bu gün erken mi gideceksin kontrole? Bu arada o kadar hareketli olmama ve Bol su içmeme rağmen sabahları elim ayağım davul gibi uyanıyorum dayak yemiş gibi oluyorum, cidden sıkıldım artık![]()
Günaydın hadi bakalım hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin :):):)Günaydın..
Sancılarım var benim de.
İnsin insin :):):) Biraz yürüyüşe çıksaydın sabah serinlikte :) Duş al bol bol :) Hadi bugün yarın bekliyoruz :):)S Saryamarya Günaydın canımmkesilmedi ama aşırı düzensiz, bide vajinam gereğinden fazla ağrıyor sanırım açılmam var ve benim kız kanala giriyor
![]()
Niyetim vardı ama benimki salmadı, tek başına bişey olur diye, işten gelince gece çıkacakmışız yürüyüşeİnsin insin :):):) Biraz yürüyüşe çıksaydın sabah serinlikte :) Duş al bol bol :) Hadi bugün yarın bekliyoruz :):)
Yok kuzu birazdan çıkıyorumGünaydııınnn
@Meylen bu gün erken mi gideceksin kontrole? Bu arada o kadar hareketli olmama ve Bol su içmeme rağmen sabahları elim ayağım davul gibi uyanıyorum dayak yemiş gibi oluyorum, cidden sıkıldım artık![]()