• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gunaydinlar hanımlar hayırlısıyla inşallah bebeginizi kucaginiza alırsınız. Oncelikle normal dogumu olanlar ve düşünenler eğer bir sıkıntı yok ise direk tempolu yürüyüş yapin ki doğum kolay olsun sabah akşam her boş vakit bulduysaniz tempolu esneme hareketi yapın sabah ve akşam yatmadan önce varsa zeytinyağı vajinaniza sürün hatta hastaneye gitmeden de sürün ki yumuşasin bu yirtilmayida engelleye biliyor. Kahvevrengi akintiniz varsa bu nişan ozellikle yogun ve her gittiginizde varsa en gec bir gün sonra dogum gerçekleşir bazen hic agri sizi duymazsiniz sancilariniz varsa çömelin ve derin nefes alıp tuvaletiniz geliyormuş gibi ikinip karnınızı itin. Suyunuz gelmediyse devam ama geldiyse acil hastaneye gidin asla bagirmayin ve ayakta veya uzanarak sancı çekmeyin yoksa çok canınız yanar. Her sancida oturup derin nefes esliginde ikinin. Ozaman hem sancı okadar sık olmaz ve az ağrı çekersiniz. İlk dogumda kabusu yaşayan yatarak ve bilgisiz şekilde ve suni sanciyka yapmış biri olarak söylüyorum. 2 nci dogumu ise kendim araştırarak kolay geçti. Yaptiklarimida size linkini atacagim bu videolar sayesinde. Kesinlikle tempolu yürüyüş yapin hizli hizli ve vazgecmeyin. Ki bebek tam dogum kanalina girsinki ani sezeryan demesinler. Sezeryanla ilgili hiç bilgim yok. Hepinize hayırlı ağrısız dogumlar nasip olsun inşallah.

Son düzenleme:
Günayydinn guzel hammişler taze anneler :))) benim safak 14 allahim ne kadar cabuk geciyor zaman cumartesi kontrolum var ... doğuran olucak mi acaba bugün .... su gibi guzel dogumlar nasip etsin rabbim hepimize saglikli bebekler

Çok saol Allah razı olsun birazdan çıkacağım evden hastaneye gidiyoruz bakalım neler olacak Allahım hayırlısını versin inşallah da bu plesenta previa olayından sorunsuzca kurtulayım Allaha emanet olun Kızlar :KK200::KK200:
Sor Dr nedir nasıl olur diye 😁 gerçi bana previa var diyen Dr oluşabilecek bugün kötü şeyleri gözlerini belerte belerte saymış ve beni çok korkutmustu başta

Merhaba bebeklerimmm🤗 nasilsiniz yavrularım?

Kızlar oğlumun doyduğunu nasıl anlarım emzirdikten sonra? Emzirirken bazen sütüm ağzından taşıyor hatta bazen boğazina kaçıp öksürüyor.
Emzirdikten sonra rahat 3 saat uyuyor. Bazen 35 dakika emiyor bazen 20 dakika.
Kaka yapiyor ama her emzirmeden sonra değil,bazen sadece cis yapmış oluyor.
Emzirme bittikten sonra parmağımı yanağına hafifçe değdirip bakıyorum hala istiyor mu diye ama istemiyor.

Evet deneyimli anneler bu yazdıklarım bebeğimin tam doyduğunu mu gösterir?
Ben sana bir görsel eklemiştim. Ordaki kaka ve çiş sayısı doydugunu gosterir. Bir de günlük sanırım 20 gr dan fazla kilo alıyorsa yeterli diye biliyorum

Gece 3 den beri gozumu kirpmadim. Tuvalete kalkmistim, telefona bir bakınayım dedim. Kötü bir habere denk geldim kahrımdan uyuyamadım:KK43:
Lütfen paylaşma canım, ben çok etkileniyorum. Doğum psikolojisindeyiz gereğinden fazla duygusalız ve etkileniyoruz..

38+0 canim daha fazla beklemek risk olur dedi ki dogumdan sonra da olma ihtimali varmis risk devam ediyomus ve cidden dogumdan sonra tansiyon sorunum artti kan sulandirici igne kullaniyorum 40gun dedi dr ben 24 saatlik de baktirmistim icim rahatlasin diye senin tansiyon normal dimi sadsce ödem sorunu varsa cok kafaya takma
Tansiyon normal canım ödem sorunu ufaktan başladı ama riske atmak istemiyorum biliyorsun tansiyon da protein kaçağı da bi anda bastırabiliyor.. Doğum Peşine tetikleyen de var.. sonuçta 24 saatlik idrarımdaki proteini bilmiyorum.. sabah mecbur evde tuvalete çıkıp gidiyorum hastanede hepi topu 1 saatlik idrar birikimine bakıyorlar.. Cumartesi kontrol var konuşacağım doktorla.. 38+0 normal Doğum vakti oluyor artık demi canım?

Herkese gunaydin. Artik son gunler hepimizde bir bikkinlik oldu sanirim. Bir de son ay zormus gercekten. Egilip kalkamam bile yetiyo yoksa sirt agrim haric baska sikintim yok cok sukur. Benim de pazartesi tum tahlillerimi yapacaklar dogum sekli pazartesi artik belli olur dedi doktorum hem heyecan var hem kaygi bebek dogunca kolay adapte olabilecek miyim diye.

Merhaba bebeklerimmm🤗 nasilsiniz yavrularım?

Kızlar oğlumun doyduğunu nasıl anlarım emzirdikten sonra? Emzirirken bazen sütüm ağzından taşıyor hatta bazen boğazina kaçıp öksürüyor.
Emzirdikten sonra rahat 3 saat uyuyor. Bazen 35 dakika emiyor bazen 20 dakika.
Kaka yapiyor ama her emzirmeden sonra değil,bazen sadece cis yapmış oluyor.
Emzirme bittikten sonra parmağımı yanağına hafifçe değdirip bakıyorum hala istiyor mu diye ama istemiyor.

Evet deneyimli anneler bu yazdıklarım bebeğimin tam doyduğunu mu gösterir?
Merhaba, doyuyor annesi sen hiç merak etme, belli ki sütünün miktarı da iyi, her emzirdikten sonra kaka yapmasını bekleme zaten, bezinin ıslak olması yeterli :) Yine de 3 saat arayı geçirme sen. Afiyet olsun kuzuna.
Günaydın kızlar herkes iyi mi?
Günaydın Compengciğim :):) İyiyim vallahi heyecan dorukta :):) İşteyim, güzel bir kahvaltı yaptık, şimdi takılmaca :)
Günaydııınnn ☕💆🏻‍♀️
@Meylen bu gün erken mi gideceksin kontrole? Bu arada o kadar hareketli olmama ve Bol su içmeme rağmen sabahları elim ayağım davul gibi uyanıyorum dayak yemiş gibi oluyorum, cidden sıkıldım artık 😢
Günaydın canım, sancıların kesildi mi???
Günaydın.. :anneadayı::KK200:
Sancılarım var benim de.
Günaydın hadi bakalım hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin :):):)

İnsin insin :):):) Biraz yürüyüşe çıksaydın sabah serinlikte :) Duş al bol bol :) Hadi bugün yarın bekliyoruz :):)
Niyetim vardı ama benimki salmadı, tek başına bişey olur diye, işten gelince gece çıkacakmışız yürüyüşe 😂 evde aktif olmaya çalışacam 😋

Günaydııınnn ☕💆🏻‍♀️
@Meylen bu gün erken mi gideceksin kontrole? Bu arada o kadar hareketli olmama ve Bol su içmeme rağmen sabahları elim ayağım davul gibi uyanıyorum dayak yemiş gibi oluyorum, cidden sıkıldım artık 😢
Yok kuzu birazdan çıkıyorum
O ödem laneti Allahım sıyırıcaktım acısından 🙄

Back
X