2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Allah yardımcısnız olsun,inşallah güzelliklerle,sağlıkla,mutlulukla evladınızı kucağınıza almayı nasip eylesin Rabbim

Kızlar doktor konusunu çok araştırın bugün bir tanesi resmen kalpten götürecekti bizi korkudan ikinci bir doktora gittik tıp fakültesine özelden daha iyi ve daha ayrıntılı ilgilendiler

Kızlar doktor konusunu çok araştırın bugün bir tanesi resmen kalpten götürecekti bizi korkudan ikinci bir doktora gittik tıp fakültesine özelden daha iyi ve daha ayrıntılı ilgilendiler
aa geçmiş olsun ne oldu hayırdır?

Bence de doktor cok onemli bitanesi bizi de mahvetti haftalarca degistirdim simdikinden cok memnunum

Imkansiz duymak 6. Haftada vajinal muayenede 7. Hafta civari karindan ultrasonla duyabilir dedi doktorum bana tabi kisiden kisiye degisir ama asagi yukari boyledir dedi seni nasil boyle bir sikintiya sokar ya anlamıyorum gercekten E Esra_Ulu

Canım merhaba ben
Gebelik takvimi yapamadım
Rica etsem bana yardımcı olurmusun

Kızlar hepiniz yapmışsınız ne güzel ben neden yapamadım yaa yardımcı olurmusunuz bana
Benimde takvimim olsun

Canım merhaba ben
Gebelik takvimi yapamadım
Rica etsem bana yardımcı olurmusun
Bebegin agirliginin yazdigi yerin altinda hamileligini imza olarak eklevar orayatiklayin ne yapmaniz gerektigi yaziyor. Kisacasi kisisel bilgilerinizi girdiginiz yerde doguracaginiz tarih kismi var oraya 01-01-0001 olarak dogum yapacaginiz tarihi yazin cikiyor

Sağol canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…