• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bence de doktor cok onemli bitanesi bizi de mahvetti haftalarca degistirdim simdikinden cok memnunum
aa geçmiş olsun ne oldu hayırdır?
Sabah gittik doktor kalp atışlarını duyalım dedi ben erken değilmi dedim hayır dedi duyarız beta hcg çok yüksek dedi ve kalp atışı alamadı alttan bakalım dedi bu defa bebeği gördü ama yine kalp atışı yok neden yok acaba sıkıntı var dedi Çarşamba gününe kadar bekleyelim gel bir bakalım ama sıkıntı var dedi bende tıp fakültesine gittim orda normal olarak bakıldı regl tarihi ve kese oluşumu uyumlu ve bebek 5+1 dedi ve 8 haftaya kadar duyulmaz ihtimali var beta hcg ve progesteron a bakıldı evet yüksek ama tek yumurta ikizi de olabilir ben ultrason da gariplik görmedim dedi canım hala telaşla bekliyorum

Imkansiz duymak 6. Haftada vajinal muayenede 7. Hafta civari karindan ultrasonla duyabilir dedi doktorum bana tabi kisiden kisiye degisir ama asagi yukari boyledir dedi seni nasil boyle bir sikintiya sokar ya anlamıyorum gercekten E Esra_Ulu
Ve bu dengesiz benim hipertansiyon hastası olduğumu bilerek böyle yaptı benim yükselen tansiyonum zaten bebeğe zarar verir sıkıntı olmasa bile

Biraz riskliymiş ama tamamına ererse inş öyledir:anne: benim tüp bebek buarada cnm
Olsun sen kalbini bozma moralin cok onemli oldgunu unutma valla ben neler neler yasadim anlatsam burda destan olur ama simdi yine bebisim var ve umudumu yitirmiyorum hersey olacagina varir aen kendine dikkat et isten gucten uzak dur rabbim hakkinda hayirliai neyse onu nasip eder merak etme herkes herkese dua ediyoe dualar herseyin kurtarıcısi merak etme sen olmazsada hayirlisi buymus de o tatli canini skma sakin

Kızlar ben tup bebekle hamile kaldım tranferimin 15.günü bugün

Doktor 15 gün sonra gel kese ve kalp atışlarını duyalım dedi biraz geç degil mi
Biraz Bana geç geldi
Hoşbuldum canım
Sagol içimi rahatlattın zaman nasıl geçicek bilmiyorum gerçtenten
Bana iki emriyo transferi yapildi acaba ikiside tutmuşmudur çok merak ediyorum

Çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Transfer edilecek embriyo sayısına nasıl karar veriliyor ? Size mi bırakılıyor?
Olsun sen kalbini bozma moralin cok onemli oldgunu unutma valla ben neler neler yasadim anlatsam burda destan olur ama simdi yine bebisim var ve umudumu yitirmiyorum hersey olacagina varir aen kendine dikkat et isten gucten uzak dur rabbim hakkinda hayirliai neyse onu nasip eder merak etme herkes herkese dua ediyoe dualar herseyin kurtarıcısi merak etme sen olmazsada hayirlisi buymus de o tatli canini skma sakin
Evet ya ben anksiyeteli panil inş Allah içimi görüyodur, bana da sendeki gbi güç verir:emir_bebek:
Çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Transfer edilecek embriyo sayısına nasıl karar veriliyor ? Size mi bırakılıyor?
Canım ben 36 yaşındayım ve evet doktor karar verdi şansı artsın diye

Back