• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,3%
  • erkek

OY: 109 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 0,9%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 9 4,3%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    211
Doymayan bebek neler yapıyor bir bilsen kaynanacım… ben bebeği bırakıp çıkmak zorunda kaldım bir keresinde 30 cc mama yaptım çıktım kv bakıyordu. Doymamış basmış çığlığı 😂
Ya evet açken zaten çığım çığım çığırıyor ama bazen de huzursuz oluyor memeden sonra. Bence gaz ama aç diyolaa dkfk ben de her şeyi gaza bağlıyor olabilirim bi yandan

Sizin de yüzünde renk olarak hala var mı sarılık bizim tahlil yapılmamasına rağmen doktor çok yüksek değil dedi ama yüzünde hala var gündüz nasıl uyandırıyorsunuz bazen 5 dk emip uyuyor bizimki bazen 20 dk doktor kilo alımı iyi dedi ama içimde hep doymuyor mu şüphesi var
Artık sarı rengi kalmadı şükür. Gündüzleri max.2 saat uyutuyorum hemen uyandırıyorum altını açınca uyanıyor emme süresi arası zaman geçerse iyi emiyor 20-30 dk kadar. Diğer zamanlar 5 -8 dk emip bıraktığı da oluyor. Doktor emzirirken süre tutmana gerek yok diyince bende zorlamayı bıraktım

Aslında probiyotik yani düzenlemesi lazım ama ishale iyi geliyor yazıyor prospektüsünde de, ondan mı bilmiyorum bizde ters etki yaptı :( inşallah etki eder anam sizde. Zeytinyağı içirdim ben yapmadığında çok önerilmiyor galiba ama kötü hissettim çıkaramadı hiç çünkü
Bende içirdim dün ama bana mısın demedi . Valla fenalık geldi artık. Üzülüyorum haline 🥹

Selam kizlar birisi bi isitici paylasmisti su torbasi yerine link paylasmisti tekrar paylassa 😄

Artık sarı rengi kalmadı şükür. Gündüzleri max.2 saat uyutuyorum hemen uyandırıyorum altını açınca uyanıyor emme süresi arası zaman geçerse iyi emiyor 20-30 dk kadar. Diğer zamanlar 5 -8 dk emip bıraktığı da oluyor. Doktor emzirirken süre tutmana gerek yok diyince bende zorlamayı bıraktım
Benim bebiş 15 günlük 1 ayı bulacak sanırım renginin düzelmesi

Kızlar gaz için uyguladığınız yöntem ya da masaj var mı? Bir türlü çıkarttıramıyorum artık çok bunaldım.Bu sabah 5e kadar uyumadık gaz dışında hepsini yaptım yine uyumadı,gazını çıkaramadım

Kızlar gaz için uyguladığınız yöntem ya da masaj var mı? Bir türlü çıkarttıramıyorum artık çok bunaldım.Bu sabah 5e kadar uyumadık gaz dışında hepsini yaptım yine uyumadı,gazını çıkaramadım
Geçmiş olsun canım. Benim bildiğim ı love you masajı var iyi geliyor. Bir de youtube da sevim kuruçay çam diye bir ebenin gaz masajı videoları var ben onlardan yapıyorum. Bize iyi geliyor.

Back