Bence de doktor cok onemli bitanesi bizi de mahvetti haftalarca degistirdim simdikinden cok memnunum
Sabah gittik doktor kalp atışlarını duyalım dedi ben erken değilmi dedim hayır dedi duyarız beta hcg çok yüksek dedi ve kalp atışı alamadı alttan bakalım dedi bu defa bebeği gördü ama yine kalp atışı yok neden yok acaba sıkıntı var dedi Çarşamba gününe kadar bekleyelim gel bir bakalım ama sıkıntı var dedi bende tıp fakültesine gittim orda normal olarak bakıldı regl tarihi ve kese oluşumu uyumlu ve bebek 5+1 dedi ve 8 haftaya kadar duyulmaz ihtimali var beta hcg ve progesteron a bakıldı evet yüksek ama tek yumurta ikizi de olabilir ben ultrason da gariplik görmedim dedi canım hala telaşla bekliyorumaa geçmiş olsun ne oldu hayırdır?
Ve bu dengesiz benim hipertansiyon hastası olduğumu bilerek böyle yaptı benim yükselen tansiyonum zaten bebeğe zarar verir sıkıntı olmasa bile
Ayy hepimizin inşallah canım yaaa o günleri görürüz inşallahKuzular yaaaa hadi inşallah hayırlısıyla gelsin minikler sağlıkla mutlulukla
Sikayetci olsaydin keske saglik bakanligiji arayip ozeldemiydi devletmiVe bu dengesiz benim hipertansiyon hastası olduğumu bilerek böyle yaptı benim yükselen tansiyonum zaten bebeğe zarar verir sıkıntı olmasa bile
Gözün aydın tatlımKızlar kontrolden geldim. Keseleri ve bebişleri gördüm. Hayırlısıyla ikiz olcaklar. Haftaya kalp atışlarını duyucam
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGözün aydın tatlım
Özelde ben devlete gittim sonra ya şu anda kafam biraz rahatladı ama sabah çok sıkıntılıydım Rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasınSikayetci olsaydin keske saglik bakanligiji arayip ozeldemiydi devletmi
Hoş geldin aramıza yok geç değil bende kalp atışı icin öyle gideceğimKızlar ben tup bebekle hamile kaldım tranferimin 15.günü bugün
Doktor 15 gün sonra gel kese ve kalp atışlarını duyalım dedi biraz geç degil mi
Biraz Bana geç geldi
Aynen oyle canim insallah hersey yolunda gider herkesin mutlu mesut bir hamilelik geciririzkesinlikle hayatım onların görevi zaten bizi hoş tutmak,yardım etmek. En önemlisi şuanda sen ve bebişin inşallah
Ayyy cok guzel yaaaaaa rabbim saglikli sihatli bir sekilde dogmalarini nasip etsin valla ikiz bebis harika birsey benceKızlar kontrolden geldim. Keseleri ve bebişleri gördüm. Hayırlısıyla ikiz olcaklar. Haftaya kalp atışlarını duyucam
Biraz riskliymiş ama tamamına ererse inş öyledirAyyy cok guzel yaaaaaa rabbim saglikli sihatli bir sekilde dogmalarini nasip etsin valla ikiz bebis harika birsey bence
Olsun sen kalbini bozma moralin cok onemli oldgunu unutma valla ben neler neler yasadim anlatsam burda destan olur ama simdi yine bebisim var ve umudumu yitirmiyorum hersey olacagina varir aen kendine dikkat et isten gucten uzak dur rabbim hakkinda hayirliai neyse onu nasip eder merak etme herkes herkese dua ediyoe dualar herseyin kurtarıcısi merak etme sen olmazsada hayirlisi buymus de o tatli canini skma sakinBiraz riskliymiş ama tamamına ererse inş öyledirbenim tüp bebek buarada cnm
Hoşbuldum canımKızlar ben tup bebekle hamile kaldım tranferimin 15.günü bugün
Doktor 15 gün sonra gel kese ve kalp atışlarını duyalım dedi biraz geç degil mi
Biraz Bana geç geldi
Allah gücünü kuvvetini verir inşallah canım sen hiç risklerini duşunme şimdiBiraz riskliymiş ama tamamına ererse inş öyledirbenim tüp bebek buarada cnm
Çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Biraz riskliymiş ama tamamına ererse inş öyledirbenim tüp bebek buarada cnm
Çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Transfer edilecek embriyo sayısına nasıl karar veriliyor ? Size mi bırakılıyor?
Evet ya ben anksiyeteli panil inş Allah içimi görüyodur, bana da sendeki gbi güç verirOlsun sen kalbini bozma moralin cok onemli oldgunu unutma valla ben neler neler yasadim anlatsam burda destan olur ama simdi yine bebisim var ve umudumu yitirmiyorum hersey olacagina varir aen kendine dikkat et isten gucten uzak dur rabbim hakkinda hayirliai neyse onu nasip eder merak etme herkes herkese dua ediyoe dualar herseyin kurtarıcısi merak etme sen olmazsada hayirlisi buymus de o tatli canini skma sakin
Canım ben 36 yaşındayım ve evet doktor karar verdi şansı artsın diyeÇok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Transfer edilecek embriyo sayısına nasıl karar veriliyor ? Size mi bırakılıyor?
Hayırlı olsunMerhabalar bende Allah nasip ederse 2019 temmuz annesi olacağım. Hamile olduğumu bugün öğrendim kan değerim 413.52 sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?