- 28 Temmuz 2017
- 104
- 61
- 98
Kizlarrr doktordan geldik biz
Hem özelde hem devlette muayene oldum keseyi gördük 9 mm di icinde bisiler oluşmaya başlamış daha yeni 4 yada 5 hafta görünüyor haftaya kalp atışı için çağırdı beta ya tekrar bakıldı 5258 cıktı çok şükür düzgün bi şekilde artıyor progesteron bakti oda 11 cıktı normalmiş ilaçlarımı kullanmaya devam şuan corospin ve vitamin folik asit kullanıyorum kalp atışını duyduktan sonra iğneye başlıcaz rabbim hayırlısını versin bu 6. Gebeligim hepsini kaybettim hele ki oğlumu 39 haftalıkken kaybettim bu yüzden doktor sıkı takip edicez dedi allahım sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip etsin
Allah yardımcısnız olsun,inşallah güzelliklerle,sağlıkla,mutlulukla evladınızı kucağınıza almayı nasip eylesin Rabbim
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)