2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlarrr doktordan geldik biz

Hem özelde hem devlette muayene oldum keseyi gördük 9 mm di icinde bisiler oluşmaya başlamış daha yeni 4 yada 5 hafta görünüyor haftaya kalp atışı için çağırdı beta ya tekrar bakıldı 5258 cıktı çok şükür düzgün bi şekilde artıyor progesteron bakti oda 11 cıktı normalmiş ilaçlarımı kullanmaya devam şuan corospin ve vitamin folik asit kullanıyorum kalp atışını duyduktan sonra iğneye başlıcaz rabbim hayırlısını versin bu 6. Gebeligim hepsini kaybettim hele ki oğlumu 39 haftalıkken kaybettim bu yüzden doktor sıkı takip edicez dedi allahım sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip etsin

Allah yardımcısnız olsun,inşallah güzelliklerle,sağlıkla,mutlulukla evladınızı kucağınıza almayı nasip eylesin Rabbim:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Kızlar doktor konusunu çok araştırın bugün bir tanesi resmen kalpten götürecekti bizi korkudan ikinci bir doktora gittik tıp fakültesine özelden daha iyi ve daha ayrıntılı ilgilendiler

Kızlar doktor konusunu çok araştırın bugün bir tanesi resmen kalpten götürecekti bizi korkudan ikinci bir doktora gittik tıp fakültesine özelden daha iyi ve daha ayrıntılı ilgilendiler
Bence de doktor cok onemli bitanesi bizi de mahvetti haftalarca degistirdim simdikinden cok memnunum

Imkansiz duymak 6. Haftada vajinal muayenede 7. Hafta civari karindan ultrasonla duyabilir dedi doktorum bana tabi kisiden kisiye degisir ama asagi yukari boyledir dedi seni nasil boyle bir sikintiya sokar ya anlamıyorum gercekten E Esra_Ulu

Imkansiz duymak 6. Haftada vajinal muayenede 7. Hafta civari karindan ultrasonla duyabilir dedi doktorum bana tabi kisiden kisiye degisir ama asagi yukari boyledir dedi seni nasil boyle bir sikintiya sokar ya anlamıyorum gercekten E Esra_Ulu
Canım merhaba ben
Gebelik takvimi yapamadım
Rica etsem bana yardımcı olurmusun

Kızlar hepiniz yapmışsınız ne güzel ben neden yapamadım yaa yardımcı olurmusunuz bana
Benimde takvimim olsun :mad:

Canım merhaba ben
Gebelik takvimi yapamadım
Rica etsem bana yardımcı olurmusun
Bebegin agirliginin yazdigi yerin altinda hamileligini imza olarak eklevar orayatiklayin ne yapmaniz gerektigi yaziyor. Kisacasi kisisel bilgilerinizi girdiginiz yerde doguracaginiz tarih kismi var oraya 01-01-0001 olarak dogum yapacaginiz tarihi yazin cikiyor

Bebegin agirliginin yazdigi yerin altinda hamileligini imza olarak eklevar orayatiklayin ne yapmaniz gerektigi yaziyor. Kisacasi kisisel bilgilerinizi girdiginiz yerde doguracaginiz tarih kismi var oraya 01-01-0001 olarak dogum yapacaginiz tarihi yazin cikiyor
Sağol canım teşekkür ederim:KK15:

Back