2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bana doktorum tok dedi sadece cevremdekilerin hepsi ac karnina alınan bir ilac diye tutturuyolar
O zmn sen cevrendekileri ipleme bosver bnm ilk dusugum cevremdekileri dinlemekten dolayi oldu ona gerek yok buna gerei yok die die test yaptirma o ilavi kullanma dediler bnde salak gbi onlari dinledim deneyimleri var die sonrasi 1 er ay arayla 2 dusuk yaptim ve 1 yil oldu 1 yildir anca hamile kalabildim düşün doktorunu dinle sen

Baş dönmelerim daha önce oluyodu canım şuaralar yok. Hiç su içmeyen biriydim pet şişeyle dolaşıyorum paso. Insallah canım allah nasip etsin isteyen herkese. Şimdi nedir durumun cnm

Ahhh kuzummm sag salim kucagina al insallah evet cok haklisin bende bildigim gibi devam ediyorum zaten

Baş dönmelerim daha önce oluyodu canım şuaralar yok. Hiç su içmeyen biriydim pet şişeyle dolaşıyorum paso. Insallah canım allah nasip etsin isteyen herkese. Şimdi nedir durumun cnm
Suanlik bir sknti gorunuyor ama kasik agrilarim oluyor donem dönem uzaniyorum firsat bulursam calisiyorum çünkü ama allahtan kebdi isim pazartesi kontrolüm var bakalim artik hayirlisi rabbimden

Ahhh kuzummm sag salim kucagina al insallah evet cok haklisin bende bildigim gibi devam ediyorum zaten
En iyisini yapiyorsun emin ol kendi bildgiin en dogrusudur tabiki fikir al mutlaka herkesin bir deneyimi vardir fikir almak guzel birsey ama herseyi de umursama dinle gec yaww he heee misali

hayırlı olsun canım.aynı durumdayız Allah bir daha göstermesin ne bana ne sana ne de başkalarına. benimde 2 düşüğüm var şimdi bende ecoprin kullaniyorum kese görününce iğneye gecicem. çok şükür öğrenmişsin problemi içini ferah tut. hamile kalırsam nasıl olurum bilmiyordum ama 2 gündür maşşallahhh çok rahatım. tabiki tedirginliklerim oluyor zaman zaman ama o kadar olur :)

Aynen oyle benim piskoloji zaten yerle bir tuvalete gitmeye korkuyorum bi akinti vs. Birşey geldginde hemen kan geldi zannedip lavaboya kosuyorum korkulu ruyam oldu kanamali hamilelik benim rabbim yar ve yardimcimiz olsun herkesin

Suanlik bir sknti gorunuyor ama kasik agrilarim oluyor donem dönem uzaniyorum firsat bulursam calisiyorum çünkü ama allahtan kebdi isim pazartesi kontrolüm var bakalim artik hayirlisi rabbimden
Hay allah inşallah sıkıntın geçer canım stres yapmamaya çalış dicem ama demesi kolay tabii gene de Allah büyük canım hayırlısıysa sana tutunacaktır o bebiş. İnşallah da zaten öyle olur

Insallah canim rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin insallah tabiki onceki piskolojileri yasiyorsun ama pozitif dusunmeye calisiyorum ve kendimi yormuyorum onceki hamileliklerimim birinde ise gtmek icin 45 dkka yol yürüyordum ve yogun calisiyordum 2.sindede ablamin düğünü vardi bayagi agir isler yapmistim ama 1 yildir her adet dönemine 1 hafta 10 gun kala agir yorucu isler yapmıyordum insallah bu sefer hayırlısıyla atlatiriz su ilk 10 haftamizi

Kizlarrr doktordan geldik biz

Hem özelde hem devlette muayene oldum keseyi gördük 9 mm di icinde bisiler oluşmaya başlamış daha yeni 4 yada 5 hafta görünüyor haftaya kalp atışı için çağırdı beta ya tekrar bakıldı 5258 cıktı çok şükür düzgün bi şekilde artıyor progesteron bakti oda 11 cıktı normalmiş ilaçlarımı kullanmaya devam şuan corospin ve vitamin folik asit kullanıyorum kalp atışını duyduktan sonra iğneye başlıcaz rabbim hayırlısını versin bu 6. Gebeligim hepsini kaybettim hele ki oğlumu 39 haftalıkken kaybettim bu yüzden doktor sıkı takip edicez dedi allahım sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip etsin

Canım her hamile adayı için geçerli asla ağır iş yapmamalısın,yorulmamalısın. Bu dönem senin şımarıklık dönemin. Sana hizmet etsinler; eşin olmadı annen olmadı kız kardeşin. Sayılı zaman öyle düşğn. Benim eşimde çok yoğun çalışıyo, çok yardım edemiyo ara ara evi bok götürüyo ama gene de yememe, içmeme keyfime dikkat ediyorum

Seni çok iyi anlıyorum. Benim de 2 düşük sonrası suan 2 yaşında bir oğlum var şükür bu da supriz geldi. Tek tavsiye edecegim stresten uzak durun. Ben oğlumun hamileleiginde polyanna oldum. Şuanda aynı sekildeyim.
Allah hepimizin kucağına sağlıklı almayı nasip etsin ins.

Birde arkadaşlar b hcg değerlerine takılmayın. Herkesin döllenme günü, adet döngüsü farklıdır. Stres olmamak icin onlara takılmayın bende de
Mthcr 677t heterozigot mutasyon çıktı. Dr. Corasprin verdi. Bugün kesemizi de gördük şükürler olsun. Darisi sizlere olsun ins.

Kızlar Merhaba,

Keşke daha önceden görseydim bu grubu,neyse geç olsun güç olmasın
Öncelikle hepinizin,hepimizin evladını Rabbim bizlere bağışlasın,sağ salim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eylesin.
Henüz bu heyecanı yaşayamayan herkese de Rabbim yine tez vakitte sağlıklı ve hayırlı olanı nasip eylesin.

Bende Allah'ın izniyle Temmuz annesi olacağım sanırım,geçtiğimiz sene yine Ekim aylarında öğrenmiştim ilk hamileliğimi ama 5 ay sonra sonlandı(neyse kötüyü düşünmüyorum artık)
Çok şükür Allah'ıma bu ay yine hamileyim,ama bende hiç belirti yok,sanırım daha çok erken diyedir.
Onun dışında şimdilik bir sıkıntım yok çok şükür,Çarşamba kontrolümüz var.İnşallah keseyi görürüz

Valla evi ne goturuyorsa götürsün hic umrumda degil isten eve geliyorum direk yatiyorum esim yapsin bi zahmet yemek bile hazirlamiyorum sonucta ben tasiyorsam onun cocugunu taşıyorum önceki dusuklrrimdr hic yardmci olmadi hic bi konuda bende hep kalktm kendim yaptim ama aciyi en cok ben yasadim smdi sira onda

hayırlı olsun canım neredeyse hepimizin acı tecrübeleri var hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Allah ins bu sefer kucağınıza aldırsın.

insallah bize de temmuz annesi olmak nasip olur. 4. tüp bebek denememi yaptim sonucum insallah pozitif cikarsa bende araniza katilacagim.
kesinlikle hayatım onların görevi zaten bizi hoş tutmak,yardım etmek. En önemlisi şuanda sen ve bebişin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…