Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gayet guzel degerin canimMerhabalar bende Allah nasip ederse 2019 temmuz annesi olacağım. Hamile olduğumu bugün öğrendim kan değerim 413.52 sizce normal mi
Kızlar bişey sorucam akıntınız var mı benim aşırı yoğun bi akıntım var sarı renkli
Verdim canım temiz çıktı çok şükür enfeksiyon yok ama bu aşırı akıntı canımı sıkıyoEvet canım benim de var.tam sarı değilde hafif kahverengi gibi ve şeffaf.idrar tahlili verdinmi gebelik rutinlerinde?
Bende kullanıyorum canım ama bu başka ya doktora söyledim bişey olmaz dedi ama ne bilim tuhaf geliyo banaBen vajinal progestan kullanfgim icon gun icinde ilaclar geri geliyor o yuzden akıntı seklimi farkedemiyorum ama o tarz akintilar gayet normal diye biliyorum
Bnm ablamda suan hamile aramizda 1 hafta falan var oda aynisini söylüyor onunda senin gibiymis akintilari bence stres yapma ama doktorda oyle dediyse bencede normaldirBende kullanıyorum canım ama bu başka ya doktora söyledim bişey olmaz dedi ama ne bilim tuhaf geliyo bana
Slm canım,Saol canımmm Aminnnn inşallah Rabbim sağlıkla sağsalim kucağımıza almayı nasip eylesin
Hadi bakalım sıra sende canım:)
Gözün aydın canım, allahim onu sana bagislasin.Bende geldim insallahhh cok mutluyum kizlar. Sat 10 ekim. Daha cok yeniyim 4. Hafta da kese gorunur mu acaba? Saglik ocaginda kan testiyle ogrendim. Henuz kadin doguma gitmedim. Kese gorunsun diye beklemedeyim.
Ben 4+6 da gittim daha kese görünmüyorduBende geldim insallahhh cok mutluyum kizlar. Sat 10 ekim. Daha cok yeniyim 4. Hafta da kese gorunur mu acaba? Saglik ocaginda kan testiyle ogrendim. Henuz kadin doguma gitmedim. Kese gorunsun diye beklemedeyim.
Çok normal canım hiç endişelenmene gerek yok bende yaşiyorum ayni şeyleriSag kasigimda agri demeyelim de bir seyler oluyor mesela. Bende doktora gidip sorayim diyorum. Normal mi bu? Sizde de ufak segirmeler gibi duzenli bir his durumu var mi? O yuzden doktora gorunmek hem de keseye baktirmak istiyorum ama erken haklisiniz.. Endiseleniyorum haliyle..
Iyi bari bende korkuyordum. Sanki cekiyor gibi bir his var sag tarafimda sizde de mi boyle birsey var?Çok normal canım hiç endişelenmene gerek yok bende yaşiyorum ayni şeyleri
Simdi doktora gitmene gerek yok
Beni 2 hafta sonra cagirdi doktorum hem kese hem kalp atisi icin
Daha çok minicikler çünku
Aynen tam tarif ettiğin gibi hisler var bide arada adet agrısı gibi ağrılarım ve bel ağrılarımda oluyor ama kısa sürüp geçiyorIyi bari bende korkuyordum. Sanki cekiyor gibi bir his var sag tarafimda sizde de mi boyle birsey var?