• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba arkadaşlar,bende 5+5 hamileyim.2 gün önce bhcg 6500 idi.gebelik kesemde 9mm imiş yani 5+3 iken.sizce normalmiş Dr. Biraz küçük takip edilen dedi sizin nasıl?

Kızlar bişey sorucam akıntınız var mı benim aşırı yoğun bi akıntım var sarı renkli

Ben vajinal progestan kullanfgim icon gun icinde ilaclar geri geliyor o yuzden akıntı seklimi farkedemiyorum ama o tarz akintilar gayet normal diye biliyorum

Ben vajinal progestan kullanfgim icon gun icinde ilaclar geri geliyor o yuzden akıntı seklimi farkedemiyorum ama o tarz akintilar gayet normal diye biliyorum
Bende kullanıyorum canım ama bu başka ya doktora söyledim bişey olmaz dedi ama ne bilim tuhaf geliyo bana

Bende kullanıyorum canım ama bu başka ya doktora söyledim bişey olmaz dedi ama ne bilim tuhaf geliyo bana
Bnm ablamda suan hamile aramizda 1 hafta falan var oda aynisini söylüyor onunda senin gibiymis akintilari bence stres yapma ama doktorda oyle dediyse bencede normaldir

Saol canımmm Aminnnn inşallah Rabbim sağlıkla sağsalim kucağımıza almayı nasip eylesin

Hadi bakalım sıra sende canım:)
Slm canım,
Doğum tarihimiz aynı güne denk geliyor.bende salı günü hamile olduğumu öğrendim.ultrasyon yapıldımı sende canım?

5. Haftadan snra görünüyor canim kese normalde 4. Hafta dha cok minnak oluyor bende 1 hafta dha bekle herhangi bir skntin yoksa benim ablam 6. Haftasında bir sorun olmadgi icin 7. Hafta gidicek kontrole kalo atisini da duymak icon

Bende geldim insallahhh :-) cok mutluyum kizlar. Sat 10 ekim. Daha cok yeniyim :-) 4. Hafta da kese gorunur mu acaba? Saglik ocaginda kan testiyle ogrendim. Henuz kadin doguma gitmedim. Kese gorunsun diye beklemedeyim.
Gözün aydın canım, allahim onu sana bagislasin.
Ultrasyonla kese görünür sanırım.

Sag kasigimda agri demeyelim de bir seyler oluyor mesela. Bende doktora gidip sorayim diyorum. Normal mi bu? Sizde de ufak segirmeler gibi duzenli bir his durumu var mi? O yuzden doktora gorunmek hem de keseye baktirmak istiyorum ama erken haklisiniz.. Endiseleniyorum haliyle..

Hanımlar aranızda hamile olupta bebeğini emziren var mı.
doktor 12 haftaya kadar emzirebilirsin dedi kızımda 20 aylık çok düşkün nasıl bıraktırıcam bilemiyorum

Kızlar salı günü hamile olduğumu öğrendim, şükürler olsun.bebegim geldi .
Ama o heyecandan hiç birşey soramadım doktora.kese görünüyordu ama bebeğin görünmesi icin daha erkenmi?

Siz nezaman ultrasyon yaptırdınız?

Sag kasigimda agri demeyelim de bir seyler oluyor mesela. Bende doktora gidip sorayim diyorum. Normal mi bu? Sizde de ufak segirmeler gibi duzenli bir his durumu var mi? O yuzden doktora gorunmek hem de keseye baktirmak istiyorum ama erken haklisiniz.. Endiseleniyorum haliyle..
Çok normal canım hiç endişelenmene gerek yok bende yaşiyorum ayni şeyleri
Simdi doktora gitmene gerek yok
Beni 2 hafta sonra cagirdi doktorum hem kese hem kalp atisi icin
Daha çok minicikler çünku :emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Çok normal canım hiç endişelenmene gerek yok bende yaşiyorum ayni şeyleri
Simdi doktora gitmene gerek yok
Beni 2 hafta sonra cagirdi doktorum hem kese hem kalp atisi icin
Daha çok minicikler çünku :emir_bebek::nazar::emir_bebek:
Iyi bari bende korkuyordum. Sanki cekiyor gibi bir his var sag tarafimda sizde de mi boyle birsey var?

Iyi bari bende korkuyordum. Sanki cekiyor gibi bir his var sag tarafimda sizde de mi boyle birsey var?
Aynen tam tarif ettiğin gibi hisler var bide arada adet agrısı gibi ağrılarım ve bel ağrılarımda oluyor ama kısa sürüp geçiyor
Simdi bende heyecanla bekliyorum randevu günümü canım
Allah hepimizin yardımcisi olsun insallah

Bu arada sağlık ocağına gebeliğini bildiren var mı aranızda gebelik takibi yapıyolarmiş aşı felan oluyormuşuz
Bende pazartesi gidicem bakalım neler yapılıyormuş
Yazarım burdan

Back