Kimi bebek hızlı davranıyor kimi tembel sanırımSon adet tarihin ne zaman? Belli bir haftadan sonra 1.5 kat fln artmaya başlıyor diye biliyorum. Için ferah tutmaya devam et. Ins saglikla ilerler hepimizinki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimi bebek hızlı davranıyor kimi tembel sanırımSon adet tarihin ne zaman? Belli bir haftadan sonra 1.5 kat fln artmaya başlıyor diye biliyorum. Için ferah tutmaya devam et. Ins saglikla ilerler hepimizinki
Sanirim hic belli olmuyor hakikatenKimi bebek hızlı davranıyor kimi tembel sanırım
Sağlıkla olsunlar da varsın tembel olsunlarSanirim hic belli olmuyor hakikaten
Canim benim son adet tarihinden 10 gun sonra kanda cikti deger adete gore cok dusuktu sonra takip yapildi ve hep1.6 artti bugun gittigimde artis cok iyiydi degerbaya yukselmisti ve keseyi gorduk cok sukur insallah hepimizinki saglikla devam eder sag salim kucagimiza alirizSon adet tarihin ne zaman? Belli bir haftadan sonra 1.5 kat fln artmaya başlıyor diye biliyorum. Için ferah tutmaya devam et. Ins saglikla ilerler hepimizinki
Bence sizin doğum tarihi daha ondedir çünkü keseyi görmüşsünüz. Kese 5. Hafta civarı görülüyor.Canim benim son adet tarihinden 10 gun sonra kanda cikti deger adete gore cok dusuktu sonra takip yapildi ve hep1.6 artti bugun gittigimde artis cok iyiydi degerbaya yukselmisti ve keseyi gorduk cok sukur insallah hepimizinki saglikla devam eder sag salim kucagimiza aliriz
Doktor tahmini 4 yada 5 haftalik dedi kalp atisini duymaya geldiginizde daha belirgin olur dedi. O zaman soleyecekmis sat gore 6 hafta falan olmasi gerekiyor ama gec dollenme oldugu icin ultrasona gore ilerleyecegiz dedi saglikli olsunda beklerim benburdaki tarih suanda asagi yukari bir tahmin aslinda duzeltirim onu tam belli olsundaBence sizin doğum tarihi daha ondedir çünkü keseyi görmüşsünüz. Kese 5. Hafta civarı görülüyor.
Ben adetim geçtikten 6 gün sonra öğrendim hamile olduğumu o akşam kan testi yaptırdım 9699 çıktı baya yüksek bakıyorum da en yakın sen varsın bana :)Ben ilk günümde yaptırdım yani 25 Ekimde yaptırdım 695 çıktı 30 unda 4347 çıktı
Temmuz başında görünüyor bizim senin ne zamandıBen adetim geçtikten 6 gün sonra öğrendim hamile olduğumu o akşam kan testi yaptırdım 9699 çıktı baya yüksek bakıyorum da en yakın sen varsın bana :)
Temmuz başı BenimdeTemmuz başında görünüyor bizim senin ne zamandı
Ben geçen hafta gittiği de doktor sadece dış gebelik varmı diye baktı birkaç gün sonra test yaptır dedi işte ikincide 4347 çıktı yarın ultrasonumuza bakacakTemmuz başı Benimde
Kesen göründü mü hiç yoksa ilk mi gidiyorsunuzBen geçen hafta gittiği de doktor sadece dış gebelik varmı diye baktı birkaç gün sonra test yaptır dedi işte ikincide 4347 çıktı yarın ultrasonumuza bakacak
Çok konuşan bir doktor değil sadece dış gebelik değil çok şükür dedi haftaya gel bebeği görelim dedi o kadarKesen göründü mü hiç yoksa ilk mi gidiyorsunuz
Siz gördünüz mü keseyiKesen göründü mü hiç yoksa ilk mi gidiyorsunuz
Anladım canım hayırlısıyla inşallah dış gebelikte değerler çok düşük oluyormuş zaten bu gidişindede keseni görürsünüz inşallahÇok konuşan bir doktor değil sadece dış gebelik değil çok şükür dedi haftaya gel bebeği görelim dedi o kadar
Evet ben keseyi göreli 4 gün oldu ben zaten geç öğrendim hamileliğimi ben doktora gidene kadar oluşmuştu kesemizSiz gördünüz mü keseyi
Bende doktor hesabına göre 10000 leri geçmiş durumda inşallah böyle devam eder benim gebeliğim biraz sıkıntılı olacak hipertansiyon hastası olarak hamile kaldım çünküEvet ben keseyi göreli 4 gün oldu ben zaten geç öğrendim hamileliğimi ben doktora gidene kadar oluşmuştu kesemiz
Olsun geçer inşallah bebişler annelerin rahatsızlığını tedavi edermiş bakarsın sanada iyi gelir Bebişin içini ferah tutBende doktor hesabına göre 10000 leri geçmiş durumda inşallah böyle devam eder benim gebeliğim biraz sıkıntılı olacak hipertansiyon hastası olarak hamile kaldım çünkü
İnşallah canım benim inşallah ona bir şey olmasın daOlsun geçer inşallah bebişler annelerin rahatsızlığını tedavi edermiş bakarsın sanada iyi gelir Bebişin içini ferah tut