• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Son adet tarihin ne zaman? Belli bir haftadan sonra 1.5 kat fln artmaya başlıyor diye biliyorum. Için ferah tutmaya devam et. Ins saglikla ilerler hepimizinki
Canim benim son adet tarihinden 10 gun sonra kanda cikti deger adete gore cok dusuktu sonra takip yapildi ve hep1.6 artti bugun gittigimde artis cok iyiydi degerbaya yukselmisti ve keseyi gorduk cok sukur:dua: insallah hepimizinki saglikla devam eder sag salim kucagimiza aliriz :KK37:

Canim benim son adet tarihinden 10 gun sonra kanda cikti deger adete gore cok dusuktu sonra takip yapildi ve hep1.6 artti bugun gittigimde artis cok iyiydi degerbaya yukselmisti ve keseyi gorduk cok sukur:dua: insallah hepimizinki saglikla devam eder sag salim kucagimiza aliriz :KK37:
Bence sizin doğum tarihi daha ondedir çünkü keseyi görmüşsünüz. Kese 5. Hafta civarı görülüyor.

Bence sizin doğum tarihi daha ondedir çünkü keseyi görmüşsünüz. Kese 5. Hafta civarı görülüyor.
Doktor tahmini 4 yada 5 haftalik dedi kalp atisini duymaya geldiginizde daha belirgin olur dedi. O zaman soleyecekmis sat gore 6 hafta falan olmasi gerekiyor ama gec dollenme oldugu icin ultrasona gore ilerleyecegiz dedi saglikli olsunda beklerim ben:KK200:burdaki tarih suanda asagi yukari bir tahmin aslinda duzeltirim onu tam belli olsunda:emir_bebek:

Evet ben keseyi göreli 4 gün oldu ben zaten geç öğrendim hamileliğimi ben doktora gidene kadar oluşmuştu kesemiz
Bende doktor hesabına göre 10000 leri geçmiş durumda inşallah böyle devam eder benim gebeliğim biraz sıkıntılı olacak hipertansiyon hastası olarak hamile kaldım çünkü

Bende doktor hesabına göre 10000 leri geçmiş durumda inşallah böyle devam eder benim gebeliğim biraz sıkıntılı olacak hipertansiyon hastası olarak hamile kaldım çünkü
Olsun geçer inşallah bebişler annelerin rahatsızlığını tedavi edermiş bakarsın sanada iyi gelir Bebişin içini ferah tut

Back