Canım sende açlık hissediyor musun sürekli olarak ben 3 gündür hep açım anlamıyorum nedenOlsun geçer inşallah bebişler annelerin rahatsızlığını tedavi edermiş bakarsın sanada iyi gelir Bebişin içini ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sende açlık hissediyor musun sürekli olarak ben 3 gündür hep açım anlamıyorum nedenOlsun geçer inşallah bebişler annelerin rahatsızlığını tedavi edermiş bakarsın sanada iyi gelir Bebişin içini ferah tut
Evet aynı sıkıntı bende de var sabahları 10 dam önce kalkmaz 1 den önce kahvaltı yapmazdım ama yumurcak sabah 7 olmadan kaldırıyor sanki beni karnım bi aç bi aç kahvaltıyı zor hazırlıyorum miğde bulantım var benim çok seninde var mıCanım sende açlık hissediyor musun sürekli olarak ben 3 gündür hep açım anlamıyorum neden
Bende ağır bir bulantı yok hafif var gün boyu var ama açlık mı offf şu anda bile açım :)Evet aynı sıkıntı bende de var sabahları 10 dam önce kalkmaz 1 den önce kahvaltı yapmazdım ama yumurcak sabah 7 olmadan kaldırıyor sanki beni karnım bi aç bi aç kahvaltıyı zor hazırlıyorum miğde bulantım var benim çok seninde var mı
Aman bulantı olmaz inşallah böyle bişey olamaz çevremdeki hamileler derdide inanmazdım :)Bende ağır bir bulantı yok hafif var gün boyu var ama açlık mı offf şu anda bile açım :)
Valla ben birkaç leblebi atıyorum tuzsuz etkisi oluyorAman bulantı olmaz inşallah böyle bişey olamaz çevremdeki hamileler derdide inanmazdım :)
İnşallah hep öyle olur :)Valla ben birkaç leblebi atıyorum tuzsuz etkisi oluyor
İnşallah senin gebelik ne kadar görünüyor hesaplarındaİnşallah hep öyle olur :)
Benim 5+1İnşallah senin gebelik ne kadar görünüyor hesaplarında
5+3 şuan senin ne kadarİnşallah senin gebelik ne kadar görünüyor hesaplarında
2 gün var aramızda :) kesen kesin gözükür ozamanBenim 5+1
5+15+3 şuan senin ne kadar
İnşallah canım sabah 9.30 görüşelim dedi doktorumuz
15 gün sonrada kalp atışlarını duymak için çağırdılar zaten kalp atışlarını duysam daha bi rahatlıcam böyle hep bi korku var içimdeİnşallah canım sabah 9.30 görüşelim dedi doktorumuz
Aynen kalp atışlarını duyalım şükür namazı kılacağım15 gün sonrada kalp atışlarını duymak için çağırdılar zaten kalp atışlarını duysam daha bi rahatlıcam böyle hep bi korku var içimde
İnşallah hayırlısıyla 2 sene sonra buldu bizi çok şükür şimdi kaybedersem diye hep korku var içimdeAynen kalp atışlarını duyalım şükür namazı kılacağım
İlk bebeğin değilmi seninde benim de ilk 1.5 yıldır çok istedik kısmet şimdiye olduİnşallah hayırlısıyla 2 sene sonra buldu bizi çok şükür şimdi kaybedersem diye hep korku var içimde
İnşallah kazasız belasız hayırlı sağlıklı doğumlarımız olurİlk bebeğin değilmi seninde benim de ilk 1.5 yıldır çok istedik kısmet şimdiye oldu
İlk bebeğimiz bizimde çok istedik ama bizim istememizle olmuyormuş Rabbimin istemesi gerekiyormuş çok şükür daha fazla bekletmeden oldu :)İnşallah kazasız belasız hayırlı sağlıklı doğumlarımız olur
Rabbim herşeyin hayırlısını bilir ben istedim ama neden olmuyor demedim allah büyük kısmet herşeyİlk bebeğimiz bizimde çok istedik ama bizim istememizle olmuyormuş Rabbimin istemesi gerekiyormuş çok şükür daha fazla bekletmeden oldu :)