Insallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim masallah ne cabuk cikmis benimde sat 9 ekim 22 ekim aşılama pazar günü kan vercem bende size katiliyim dua edin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim masallah ne cabuk cikmis benimde sat 9 ekim 22 ekim aşılama pazar günü kan vercem bende size katiliyim dua edin nolur
İnsallah canim yeni mi ogrendin senInsallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Biz bi kac haftadir surunuyoruz resmen benim beta hcg adetim 10 gun gecmesine ragmen dusuk cikti sonrada hic 2 kati artmadi. Dis gebelik falan dendi Allah korusun bugun tekrar gittim ve kesemizi görduk bir sikinti yok simdilik cok sukur cokİnsallah canim yeni mi ogrendin sen
Masallah canim insallah saglikla kucagina alirsinBiz bi kac haftadir surunuyoruz resmen benim beta hcg adetim 10 gun gecmesine ragmen dusuk cikti sonrada hic 2 kati artmadi. Dis gebelik falan dendi Allah korusun bugun tekrar gittim ve kesemizi görduk bir sikinti yok simdilik cok sukur cok
Insallah canim cok saol darisi sana insallah Rabbim.isteyen kimsenin kucagini bos birakmasinMasallah canim insallah saglikla kucagina alirsin
Hoşgeldin canim. Aynı durumdayız benim kese de görünmedi pazartesiyi bekliyorum heyecanla. Kasik agrisi oluyordu bugun o gecti bel agrisi basladi. Artik pazartesiyi bekliyorum heyecanla :)Allah nasip ederse bende ya haziran ya temmuz annesi olacagim. Satla ultrason uyumlu degil doktorda kesin bisey soleyemem suan dedi. Kese gorundu ama tarih belli degil.Ama ben burda da yerimi alayim.
Benimde hafif kasik agrisi oluyordu yerini bel agrisina birakti. Bugun gordum ben de keseyi çok sukur sen de gorursun insallah pazartesi canim haber ver mutlakaHoşgeldin canim. Aynı durumdayız benim kese de görünmedi pazartesiyi bekliyorum heyecanla. Kasik agrisi oluyordu bugun o gecti bel agrisi basladi. Artik pazartesiyi bekliyorum heyecanla :)
İnşallah canım benim aminnnCanim masallah ne cabuk cikmis benimde sat 9 ekim 22 ekim aşılama pazar günü kan vercem bende size katiliyim dua edin nolur
Yok canım nerde sağlık ocakları en az İki gün sonra veriyor yarın da çıkmayabilir ve pazartesiye kalabilircanım sonuç çıktımı merak ettim
ben adana da yaşıyorum
Sağlık ocakları adanada aynı gün içinde veriyor diye biliyorum sabah yapılıyor tahlillerYok canım nerde sağlık ocakları en az İki gün sonra veriyor yarın da çıkmayabilir ve pazartesiye kalabilir
Bana da tam kan tahlili yaptılar çogu sonuç çıktı netten görebiliyorum ama b hhcg malesef geç çıkıyor burda izmir deSağlık ocakları adanada aynı gün içinde veriyor diye biliyorum sabah yapılıyor tahliller
Ben iş dolayısıyla Diyarbakır dayım aynı ertesi gün veriliyor ama ben özel hastanede yaptırdım yarım saat içinde çıktı geçen hafta öğrendim ben deBana da tam kan tahlili yaptılar çogu sonuç çıktı netten görebiliyorum ama b hhcg malesef geç çıkıyor burda izmir de
Aa sende mi adana dan?Sağlık ocakları adanada aynı gün içinde veriyor diye biliyorum sabah yapılıyor tahliller
Evet adanalıyım ama maalesef adanada değilimAa sende mi adana dan?
Para vermek istemedim canım beklerim artıkBen iş dolayısıyla Diyarbakır dayım aynı ertesi gün veriliyor ama ben özel hastanede yaptırdım yarım saat içinde çıktı geçen hafta öğrendim ben de
Beta laboratubarda 1 bucuk saatte calisilan bi test hastanede calistim oradan biliyorum. 2 günde cikan test olur mu yahu 2 saate cikar butun testler hemogram 15 20 dk suruyor neredeyseYok canım nerde sağlık ocakları en az İki gün sonra veriyor yarın da çıkmayabilir ve pazartesiye kalabilir
Biz duramadık 1.5 yıldır evliyim çok istiyorduk hemen öğrenelim istedik testte çıkıncaPara vermek istemedim canım beklerim artık