• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Internette bakılacak sistem var labım diye giriliyor. Kayıt numarası verdilerse oradan öğrenebilirsiniz. Ama baya geç çıkıyor bende 1 gün sonra bu sabah öğrendim ancak kan sonucumu
Evet cnım bende internet üzerinden bakıyorum zaten ama malesef burda bhcg heç çıkıyor diğer değerler aynı gün çıkıyor

Günaydınn
Canım valla bilmiyorum ki ben de 11 ekimde kan tahlili yaptırdım 0.1 çıkmıştı ne olduysa ondan sonra
Seninkide bizim hesap olmus omce begatif sonra pozitif :)
Ahahaga ayni durumu yasamisiz bende de once negatif sonra pozitif cikti bizim ki baya nazliydi degerler bile yavas yavas artti ama son artis baya iyi oldu ve kese gorundu kalp atisida 15 gun sonra bakalim heyecanl bekliyoruz senin degerin kaclarda benim 1500lerde gorundu kese

Benim 8. Gunde degerim 194.4 tu ertesi gun tekrar test yaptirdim ertesi gun dedigim.12 saat sonra gibi 224 olmustu. Doktor normal dedi. Karından bakti tabi gorunurde bisi yok pazartesi hesaplamalara gore 1800 civari olucak hayirlisiyla. Bize insallah o zaman kendini gösterir.

Günaydınn

Seninkide bizim hesap olmus omce begatif sonra pozitif :)

Benim 8. Gunde degerim 194.4 tu ertesi gun tekrar test yaptirdim ertesi gun dedigim.12 saat sonra gibi 224 olmustu. Doktor normal dedi. Karından bakti tabi gorunurde bisi yok pazartesi hesaplamalara gore 1800 civari olucak hayirlisiyla. Bize insallah o zaman kendini gösterir.
Benim 10 gun sonra 181idi 2gunde biryaptirdim 181 320 512 olarak gitti normal gorulmedi en basta ama cok sukur hersey normaldi 1500civari gorulur dedi bana doktorum sende gorursun pazartesi ozaman:KK49::KK28:

Benim 10 gun sonra 181idi 2gunde biryaptirdim 181 320 512 olarak gitti normal gorulmedi en basta ama cok sukur hersey normaldi 1500civari gorulur dedi bana doktorum sende gorursun pazartesi ozaman:KK49::KK28:
ay aynı şeyleri yaşamışız ve bu duruma çok sevindim:) kendimi bi tuhaf hissediyordum. seninle normal olduğunu düşünüp mutlu oldum. benimki kaç haftalık ne zaman olur bilmiyorum net bişey yok. pazartesiye inşallah

ay aynı şeyleri yaşamışız ve bu duruma çok sevindim:) kendimi bi tuhaf hissediyordum. seninle normal olduğunu düşünüp mutlu oldum. benimki kaç haftalık ne zaman olur bilmiyorum net bişey yok. pazartesiye inşallah
Sanirim pazartesi seninde 5 haftaliga yakin olur degerlerim 1800 civari olcak diyosun kesede 5 haftaliga yakin gorunurmus zaten sana da tam tarih veremicekler asagi yukari bisey soleyecekler hic canini sikma pazartesi mutlu haberlerini alcaz insallah

hadi hayırlı olsun canım çok minik senin yarın bir daha test yaptır doktora gitmek içinde biraz bekle istersen.
Evet cnm daha çok erken bat 4kasım zaten şimdilik evde gebelik testi yapıp koyulaşmasından kontrol ediyorum pazartesi bir daha kan aldırırım artık zaten benim doktorum 2000olunca gel diyor o zaman kese görünüyor rahatça oğlumun da kalp atışlarını altı hafta iki günlükken duymuştuk oo yüzden beklerim biraz daha.

hanımlar aranızda çalışanlar var mı? ben kahvaltı işini henuz organize edemiyorum da tavsiyeleriniz varsa alacaktım

hanımlar aranızda çalışanlar var mı? ben kahvaltı işini henuz organize edemiyorum da tavsiyeleriniz varsa alacaktım

ben varım canım da benim ofis rahat burda yapıyorum kahvaltımı bu haftadan sonra küçük kutu sütler meyveler kuruyemişler alıcam ofise kahvaltı seven bi insan değilim malesef süt etimek üstü bi dilim kaşar azıcık kuruyemiş falan geçiştiririm öyle

Kızlar sizin değerleriniz nasıldı adete 3gün kala bhcg 36çıktı yumurtlamadan da 11. Gün oluyor sizce düşük mü

Kızlar sizin değerleriniz nasıldı adete 3gün kala bhcg 36çıktı yumurtlamadan da 11. Gün oluyor sizce düşük mü
bata 4 gün kala 24 2 gün kala 65 bat günü 157
hayır normal sınırlar içindesin öyle düşünüp kendini strese sokmana gerek yok canım

ben varım canım da benim ofis rahat burda yapıyorum kahvaltımı bu haftadan sonra küçük kutu sütler meyveler kuruyemişler alıcam ofise kahvaltı seven bi insan değilim malesef süt etimek üstü bi dilim kaşar azıcık kuruyemiş falan geçiştiririm öyle
sütlerle ilgili bende kararsızım UHT sütler zararlı deniyor kapı sütleri bakterili. hangi sütleri içmeli bilmiyorum şimdilik kapı sütü içiyorum kahvaltı olarak birde tuzsuz çerezim var. günde en az 1 yumurta yemeğe özen gösteriyorum ama kahvaltı düzenini kurmam zaman alıcak sanırım.

canım öyle düşünme oluşum zamanı ile ilgili tahlil değerin sen çok başında farketmişsin sadece onu ifade eder. benim adeten 8 gün geçtiğinde 194 tü. benimki baya geç döllenmiş yani. içini ferah tut

Back