Bende adanaya gelin geldim adanali degilim ama seviyorim burayi da.Evet adanalıyım ama maalesef adanada değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende adanaya gelin geldim adanali degilim ama seviyorim burayi da.Evet adanalıyım ama maalesef adanada değilim
Malesef canım daha önce de üç kere yaptırdım ve hep 2.günün öğleden sonrasında çıktı ama sadece bhcg öyle diğerleri kısım kısım çıktı yani ekrana ancak giriliyor belkideBeta laboratubarda 1 bucuk saatte calisilan bi test hastanede calistim oradan biliyorum. 2 günde cikan test olur mu yahu 2 saate cikar butun testler hemogram 15 20 dk suruyor neredeyse
Güzeldir memleketim ama artık sende adanalı sayılırsınBende adanaya gelin geldim adanali degilim ama seviyorim burayi da.
Insallah. Tabiki haber veririm. Benimde gec olanlardan. Gamsiz olacagini dusunuyorim bende :) benim sat 22 eylüldü. 2 gun gectiginde test yaptim negatif cikti 8. Gunde tekrar yaptim o zaman ortaya çıktı sürprizci. Heyecanla bekliyorum pazartesiyi.Benimde hafif kasik agrisi oluyordu yerini bel agrisina birakti. Bugun gordum ben de keseyi çok sukur sen de gorursun insallah pazartesi canim haber ver mutlaka
Belki çıkar yarın ve inşallah beklediğin gibi bir sonuç alırsınMalesef canım daha önce de üç kere yaptırdım ve hep 2.günün öğleden sonrasında çıktı ama sadece bhcg öyle diğerleri kısım kısım çıktı yani ekrana ancak giriliyor belkide
Olabilir degisikmis usulleri. Senin icin beklemek zor olucak. Birde o testi tekrarlaman gerekecek gelismeyi takip etmek icin sonucu almaya gittiginde diger kani da ver bari.Malesef canım daha önce de üç kere yaptırdım ve hep 2.günün öğleden sonrasında çıktı ama sadece bhcg öyle diğerleri kısım kısım çıktı yani ekrana ancak giriliyor belkide
Ee artik öyle oldu.Güzeldir memleketim ama artık sende adanalı sayılırsın
Insallah. Tabiki haber veririm. Benimde gec olanlardan. Gamsiz olacagini dusunuyorim bende :) benim sat 22 eylüldü. 2 gun gectiginde test yaptim negatif cikti 8. Gunde tekrar yaptim o zaman ortaya çıktı sürprizci. Heyecanla bekliyorum pazartesiyi.
Kan testi en garanti olanı inşallah hayırlı haberlerleMerhabalar
Benim sat 5 Ekim, bugün test yaptım ve pozitif çıktı, bakalım rabbim hayırlısını versin
Biraz daha durcam kan testi için, bi netleşsin adet olmamam, haftaya veririmKan testi en garanti olanı inşallah hayırlı haberlerle
Ben ilk günümde yaptırdım yani 25 Ekimde yaptırdım 695 çıktı 30 unda 4347 çıktıBiraz daha durcam kan testi için, bi netleşsin adet olmamam, haftaya veririm
Ankaradayım bende burda da geç çıkıyor bhcg iki günde
İlk gün derken adet olman gereken ilk gün müBen ilk günümde yaptırdım yani 25 Ekimde yaptırdım 695 çıktı 30 unda 4347 çıktı
Evet canımİlk gün derken adet olman gereken ilk gün mü
İnşallah canım benimBende Pazartesi veririm inş
Baya yuksek cikmis masallah canim cogul gebelik mi acaba dedim ilk okuyuncaBen ilk günümde yaptırdım yani 25 Ekimde yaptırdım 695 çıktı 30 unda 4347 çıktı
Canım valla bilmiyorum ki ben de 11 ekimde kan tahlili yaptırdım 0.1 çıkmıştı ne olduysa ondan sonraBaya yuksek cikmis masallah canim cogul gebelik mi acaba dedim ilk okuyunca
Ahahaga ayni durumu yasamisiz bende de once negatif sonra pozitif cikti bizim ki baya nazliydi degerler bile yavas yavas artti ama son artis baya iyi oldu ve kese gorundu kalp atisida 15 gun sonra bakalim heyecanl bekliyoruz senin degerin kaclarda benim 1500lerde gorundu keseInsallah. Tabiki haber veririm. Benimde gec olanlardan. Gamsiz olacagini dusunuyorim bende :) benim sat 22 eylüldü. 2 gun gectiginde test yaptim negatif cikti 8. Gunde tekrar yaptim o zaman ortaya çıktı sürprizci. Heyecanla bekliyorum pazartesiyi.
Son adet tarihin ne zaman? Belli bir haftadan sonra 1.5 kat fln artmaya başlıyor diye biliyorum. Için ferah tutmaya devam et. Ins saglikla ilerler hepimizinkiBiz bi kac haftadir surunuyoruz resmen benim beta hcg adetim 10 gun gecmesine ragmen dusuk cikti sonrada hic 2 kati artmadi. Dis gebelik falan dendi Allah korusun bugun tekrar gittim ve kesemizi görduk bir sikinti yok simdilik cok sukur cok
Internette bakılacak sistem var labım diye giriliyor. Kayıt numarası verdilerse oradan öğrenebilirsiniz. Ama baya geç çıkıyor bende 1 gün sonra bu sabah öğrendim ancak kan sonucumuYok canım nerde sağlık ocakları en az İki gün sonra veriyor yarın da çıkmayabilir ve pazartesiye kalabilir