ben ısınamıyorum valla neden bilmiyorumbende üşüyen insandım dün akşam eşim uzun kollu gömlek içinde fanile serin geldi biraz dio ben yarım kollu ince tişort yok yahu iyi hava diyorum. ama ayaklar buzz :) bugün bot mu giysem acaba dedim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ısınamıyorum valla neden bilmiyorumbende üşüyen insandım dün akşam eşim uzun kollu gömlek içinde fanile serin geldi biraz dio ben yarım kollu ince tişort yok yahu iyi hava diyorum. ama ayaklar buzz :) bugün bot mu giysem acaba dedim:)
ters düz etti bu dönem bizi neyse 4- 6 ay arasına hamileliğin balayı diyorlar. inşallah o günleri de görürüz bir an evvelben ısınamıyorum valla neden bilmiyorum
aminn inşallah hayırlısıyla canım hele göbüşüm büyüsün çok sevesim var :)ters düz etti bu dönem bizi neyse 4- 6 ay arasına hamileliğin balayı diyorlar. inşallah o günleri de görürüz bir an evvel
benimde öyleydi işte adet sancısı ne ki ölüyorum sandım hemen doktora koştumKızlar Dün gece kasıgıma feci bir agrı girdi hemen wcye kostum allahım ne zormus ilk gebeliğim düşükle sonuclandıgı için cok korkuyorum
istanbul benhangi şehirlerdensiniz bu arada:)
hoşgeldin canımm bu ay inşallah olacak dualarımdasın.bu ay ki totemim de 2019 temmuz annelerini takip etmek olsun..
kızlar hayırlısıyla kucaklarınıza almak nasip olsun..
bat 12 kasım ...
canım teşekkür ederim .. hoşbuldum.. inşallah kısmet bakalımhoşgeldin canımm bu ay inşallah olacak dualarımdasın.
4+5 teyim hayır daha çok minik kesesini gördümNededi peki dr? Kalp atısı duyuldumu senın kaç haftalksn
Canim masallah ne cabuk cikmis benimde sat 9 ekim 22 ekim aşılama pazar günü kan vercem bende size katiliyim dua edin nolurMerhaba arkadaşlar
9 ekim son adet tarihim
14_16_18 Ekim ilişki oldu
21ekim yumurtlama günüm eminim
31ekim testler pozitif çıktı
4 kasım beklenen adet tarihim Eki Görüntüle 2202069
canım sonuç çıktımı merak ettimGünaydın canım ben sağlık ocagındayım kan aldıracagım bat 4kasım
Benim değerlerim iki kat artmadi dis gebelikten suphelendiler onun icin alttan muayene oldum. Sukur kese olmasi gerektigi yerdeydi ve gorundu. Hicbir sikintida olmaz olmuyor icini ferah tutDüşük riski için kan gelmesi lazım dimi? Ne bilim 5. Hafta erken olur mu die korkuyorum da
Bende bel agrisi ve kasik agrisi oluyor. Bide arada adet sancisi gibi sanci oluyor ama hafif midem hic bulanmadi dahaKızlar bugün hafiften midem bulanmaya başladı benim. Sizler nasılsınız
Istanbul ben sen ?hangi şehirlerdensiniz bu arada:)